Op het World Economic Forum in Davos heeft het hoofd van Zelensky’s bureau, Andrei Yermak, de Oekraïense visie op de wereldorde in detail gepresenteerd. Dit is gebaseerd op een nederlaag van Rusland als uitgangspunt en sleutelelement. Jermak vroeg het hoofd van POLITICO Europe na te denken over de “verwijdering” van de Russische president, bericht RT.

Het hoofd van de Oekraïense presidentiële administratie, Andrei Jermak, heeft donderdag tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum 2023 in Davos de mogelijkheden voor vrede in zijn land besproken. Het evenement werd voorgezeten door de hoofdredacteur van het politieke tijdschrift POLITICO Europe, Jamil Anderlini.

Aan het einde van het gesprek met de Oekraïense functionaris opperde Anderlini de mogelijkheid om de Russische president te vermoorden of op een andere manier “weg te werken”:

“Als Rusland deze oorlog inderdaad verliest, denkt u dan dat Vladimir Poetin zal worden gedood of ‘verwijderd’? En ik zou ze ook willen vragen – want er gaan al lang geruchten over – of hij ernstig ziek is; ik bedoel niet in het hoofd, maar bijvoorbeeld met kanker, Parkinson of een andere ziekte?”

Jermak antwoordde dat hij het niet eens was met de vraagstelling. Hij benadrukte:

“Ik denk niet dat een Oekraïense overwinning een kwestie is van ‘als’. Wij zijn er zeker van dat Oekraïne zal winnen.”

Gevraagd naar een mogelijke ziekte van de Russische president, antwoordde Yermak dat hij daar als medische leek geen informatie over kon geven. Hij herhaalde echter:

“We zullen zeker overwinnen in deze oorlog. Natuurlijk zal deze overwinning een grote impact hebben op de Russische samenleving.”

Vervolgens beschuldigde hij de Russen van barbaarsheid en het plegen van misdaden, zoals marteling, de oprichting van concentratiekampen en de deportatie van een miljoen Oekraïners. Hij trok parallellen tussen een mogelijke naoorlogse orde na de Oekraïense overwinning en de veranderingen in de Duitse samenleving na de nederlaag van de nazi’s. Jermak noemde de doden bij de helikoptercrash bij Kiev, waarbij ook de minister van Binnenlandse Zaken en zijn plaatsvervanger omkwamen, slachtoffers van de oorlog.

Jermak beschreef zijn visie op de wereld na de volledige nederlaag van Rusland als de “Oekraïense vredesformule”. Hij stelde zijn buurland voor als een wereldwijd gevaar voor de wereld, omdat Rusland niet alleen het milieu vernietigt (ecocide), maar ook honger en energie als wapens gebruikt en een bedreiging vormt voor alle landen van de wereld. “Als Rusland wint, kan geen enkel land ter wereld zich veilig voelen,” beweerde hij.

Dit kwaad wordt bestreden door Oekraïne, dat een mascotte is geworden van de vrije democratische wereld. De medewerker van Zelensky sprak de hoop uit dat de oorlog in 2023 zou eindigen met de overwinning van Oekraïne. Vrede zou alleen mogelijk zijn als de Donbass en de Krim worden heroverd, benadrukte hij in antwoord op een vraag van de journalist.

Ook de Oekraïense president Vladimir Zelensky gaf donderdag een interview aan het WEF. Hij droeg een zwarte trui met de woorden “Ik ben Oekraïner” en sprak de deelnemers toe via videotransmissie.

Op de vraag wanneer de vredesonderhandelingen zouden kunnen beginnen, antwoordde Zelensky dat hij niet zeker wist of de Russische president nog in leven was, aangezien hij slechts sporadisch op de schermen zou verschijnen. Bovendien, zei hij, wist hij niet wie in Rusland werkelijk de beslissingen nam. De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, voelde zich genoodzaakt om na deze verklaring tegenover verslaggevers de volgende verklaring af te leggen:

“Het is duidelijk dat de heer Selensky, puur psychologisch gezien, liever zou willen dat Rusland noch Poetin bestaan; maar hoe eerder hij het zich realiseert, hoe eerder het Oekraïense regime zich bewust wordt van het feit dat Rusland en Poetin bestaan en zullen bestaan, hoe beter voor een land als Oekraïne.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video van uitzicht van de groep Oekrainse soldaten op de Russische tank die hen van dichtbij beschiet (21+)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Dringt aan op tanks
Volgend artikelVijf dingen die u nu moet doen om voorbereid te zijn op een natuurlijke of door de mens veroorzaakte ramp
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

61 REACTIES

 1. Hitler is ook niet gedood maar door de KLM weggebracht naar Argentinië. Waarom zijn de elites zo zeker van hun zaak. Het stinkt behoorlijk in Davos.

  • Adolf Hitler (1889 – 1965?) heeft via Barcelona een veilig heenkomen gevonden in het Argentijnse Bariloche. Het Vaticaan van Stellvertreter Pius XII (1877 – 1959), de KLM o.l.v. Albert Plesman (1889 – 1953) & en de onvermijdelijke prins Bernhard (1911 – 2004) waren zo vriendelijk hun diensten aan te bieden.
   Uiteraard zal de biograaf van Bernhard hier geen letter aan wijden, tenzij hij door de tijd (Solar Flash/ ascensie/ the great awakening) wordt ingehaald.

   • Ja er is in Argentinie een heel groot Duits dorp dat weet ik we waren er niet ver vandaan.
    We hebben met mensen gesproken ( de klein kinderen) die dat bevestigden.
    We bedoel ik daar mee het bedrijf die in Argentinie een pijpleiding toen heeft gelegd.
    Dus het klopt Ron maar er is ook een dorp vlakbij Rosario in het noorden .

   • Alles was voorbereid op een vlucht.
    Hitler had drie dubbelgangers; denk dat er eentje pech had.
    Er waren grote straten in berlijn, waar zelfs een bommenwerper op kon landen en opstijgen en die bereikbaar waren via ondergrondse verbindingen.
    Hitler had een prive piloot.

    Dan de simpele logica: een figuur met zoveel macht; waarom zou hij zelfmoord plegen? waarschijnelijk vooraf bestaansmiddelen overgebracht.

    Ik heb zijn zelfmoord nooit geloofd–te onwaarschijnelijk.

   • Waar haalt het WEF lef vandaan om Poetin te vermoorden juist als er en groep is die de strop moet krijgen dan zijn het juist de elite die op geruimd moeten worden zij hebben het moorden van Hitler met vaandel over troffen en dat voor een club niet gekozen groep moordenaars zij zijn schuldig aan de gruwelijkheden die er over de gehele wereld plaats vinden, dus mensen wordt wakker wij zien nu de effecten welke schade op allen niveaus is en heeft aan gericht dat heeft met niets te maken als dat zij ons willen uit roeien, wees moedig wees niet bang wij zijn sterker dan Rutte en Kaag met hun WEF clubje moordenaars zij hebben alle volkeren met zoveel mogelijk met gift in gespoten en opzettelijk te vermoorden dat is jullie minister president die zich aan deze misdaden mede schuldig heeft gemaakt wanneer gaan jullie het inzien ?.

    • Ja dat klopt je hebt helemaal gelijk het zijn gewoon allemaal moordenaars en spygopaten zij moeten allemaal met hun eigen leven betalen voor deze genocide wat ze gezamenlijk tegen de burger bevolking in de hele wereld gepleegd hebben en nog plegen. Zij zijn de tirannen van de mensheid en zullen allemaal zwaar boeten en opgeruimd worden door jawel Poetin en de gehele wereldwijde Alliantie die nu bestaat. Als de Oekraine niet meer bestaat dan zijn zij allemaal aan de beurt en zullen hun straf niet/nooit ontlopen. Gerechtigheid zal geschieden en zij zullen opruimen worden. Oog om Oog Tand om Tand.

 2. Met andere woorden: de Oekraïnse leiding is net zo zwaar cocaïne verslaafd zoals Hitler verslaafd was aan methamphetamine. De overeenkomsten met hitler Duitsland zijn groot.
  Waanideeën moeten ergens vandaan komen.

  • Voor bij die club van het WEF te behoren moet je verslaafd zijn aan drugs of zware crimineel zijn en ik zeg steeds wij zijn over genomen door het grootste tuig wat op deze aarde heeft geleefd en er is maar een doel en dat is hun doel zoveel mogelijk schaapjes te vernietigen voor dat het eindspel gaat beginnen om ons wappies met alle geweld op te ruimen en het volk laat het gebeuren en vermoorden zelfs hun eigen kinderen ervoor zo ziek zijn de schaapjes.

 3. …in vele Europeese huiskamers word gedebatteerd over hoe het WEF tuig te straffen…de wereld heeft deze lui absoluut niet nodig, het zijn de kankergezwellen van de westerse wereld…

  • Inderdaad. Compleet overbodig type mens (nou ja,… eh mens?) die al millennia lang de geestelijk gezonde mensen lopen te frustreren vanwege hun eigen geestenziekte.

   Hopelijk dat deze vreselijke tijd nog ergens goed voor is en de mensheid gaat inzien dat PSYCHOPATEN nergens meer enige ruimte krijgen. Zeker niet in bestuurlijke of leidinggevende functies.

   • De van oorsprong Amerikaanse DSM (The Diagnostic Manual of Mental Disorders) is opgetuigd om zo veel mogelijk mensen het predicaat geestelijk ziek, zwak & misselijk te kunnen geven waardoor de kassa bij het medisch – farmaceutisch kartel onafgebroken rinkelt. Sinds 2013 is voor zielenknijpers DSM V de leidraad.

  • Hoe ik al eerder heb vermeld er hoef geen corrupte rechter aan te pas te komen wij zullen dat tuig in zijn geheel moeten opruimen en elke manier is toegestaan dan hebben wij echt iets om te dansen, ja Hugo Kaag Rutten en Gert jan de kale meloen CU moeten er dan aan geloven maar krijgen dan een extra behandeling de corona spuiten die over zijn gebleven er elke ochtend honderd in hun arm stoppen en vallen ze om opstoken dat vies tuig.

 4. Wat een zielig stelletje in dat Davos, helemaal los van de werkelijkheid en gelovend in hun eigen wereld van de globalisten. Nou die komen van een koude kermis thuis!! De wereld kijkt met steeds meer argwaan naar deze engnekken en langzaam sluit het net om deze club van machthebbers. Ter info: Rusland wint de oorlog en zorgt ook voor de multipolaire wereld, waarin Rusland, China, India, Het verre oosten en Afrika een verbond vormen onder de BRICS en de VS en de EU langzaam worden fijngemalen en langzaam naar de achtergrond verdwijnen. De enge mensen in Davos slapen, terwijl hun wereld aan het verdwijnen is!

 5. Niet om het een of ander, maar let wel dat Hitler ook tegen de neocons aka globalisten aka Ziomaffia aka Anglo-Zio’s aka cabal vocht. Hij wist ook al wie de echte machtswellustelingen en criminelen waren. En helaas is onkruid niet te vernietigen.

 6. Dat klopt ja. Zelf vraag ik me wel eens af hoe het Hitler zou zijn vergaan als hij niet in WOI in die loopgraven terecht zou zijn gekomen. Kan niet anders dat je toch niet helemaal lekker uit die loopgraven terugkomt. Tja, en als je dan al een kronkel in je hoofd hebt,… de rest is geschiedenis.

 7. Heerlijk toch? Dromen met minder dan twee werkende en botsende hersencellen. Niets is dan onmogelijk. Al die zwarte pakken zeiken in hun broek van genot en ze vinden het heerlijk. Je hoeft alleen maar te wachten tot ze afkoelen…..

   • Terechtstellingen moeten in het openbare plaats vinden wij willen zien tot dat tuig met zekerheid van onze planeet is verdwenen zij hebben opzettelijk het volk willen vermoorden en daar staat maar een straft op dood door nekschot en ophanging want wij willen er nog een paar dagen van kunnen genieten en zeker zijn.

 8. Denk eerder aan het omgekeerde , zelinsky en zijn mede zelfverklaarde elite zullen als ze niet vluchten ergens in kiev aan een lantaarnpaal eindigen. UK de oorlog winnen in hun dromen en die van het WEF erbij aan een lantaarnpaal. Die zottin van nieuw zeeland is haar valiezen aan het pakken die weet al wat haar te wachten staat.

 9. Alweer een arrogante houding van de corrupte aanhangers van de westerse elite van rijken die davos hebben gecreëerd om buiten de politieke wegen de wereld te transformeren naar een world full of shit.
  Covid mislukt ,Rusland breken mislukt de EU mislukt de VS mislukt de WHO mislukt. Laat ze de rambam krijgen met hun New world order die dus ook is mislukt. Oekraïne zal veranderen in een zwart geblakerde krater.
  Het westen is losgeslagen door macht wellustelingen, zij zijn de echte georganiseerde misdaad tegen de vrijheid en menselijkheid. Multi nationale coöperaties zijn rijker dan de landen zelf en kopen alles en iedereen in.
  Ingekocht, omgekocht, afgekocht, uitgekocht, aangekocht, opgekocht, bekocht en verkocht.
  Rijken are ruling the west. Pak die stinkerds op en de het westen is vrijgekocht van alle schulden en corruptie.
  Guantanamo bay is een leuk optrekje voor de davos gerelateerde arsholes.
  Van guard, rotschilds, blackrock en al die andere psychotische yuppies.
  Paranoïde psychopaten in één hok die roeien elkaar wel uit .

  • Vergeet niet onze kon huis met die Argentijnse koe die ons daar de digitale wereld in wil schoppen zodat ze kunnen bepalen wat goed voor ons is. Tja heel de familie en schoonfamilie van haar zijn Nazis en Argentinië is vergeven met dat gespuis🤔🧐🖕💉

 10. peeters januari 20, 2023 at 12:06
  Die Ardern trannie wordt gewoon vervangen door een nog magerder trannie. Maar hopelijk eens een heel knappe met blauw of paars haar en vette botox lippen, pruik en gewaagde kleding en zo. Hebben we nog wat aan.

 11. “Dit kwaad wordt bestreden door Oekraïne, dat een mascotte is geworden van de vrije democratische wereld.”

  Hoe krijgt die leugenachtige charlatan het bij elkaar verzonnen?

 12. Iedereen, maar dan ook iedereen die ooit meewerkte aan dit WEF zal worden vervolgd en berecht 8
  Laat ons hier niet nog veel langer mee wachten a.u.b.

 13. As is verbrande turf.
  Die Jermak is een grappige vent, hij zal wel politocologie hebben gestudeerd, of iets anders nutteloos met een titel.
  Hij zegt eerst dat de Oekraïne gaat winnen, maar hij is geen generaal.
  Daarna gevraagd naar een mogelijke ziekte van de Russische president, antwoordde Yermak dat hij daar als medische leek geen informatie over kon geven.
  Leuke poppenkast. De oekrainse bevolking zou ze uit hun paleizen moeten halen en afmaken.

 14. Mijnheer Andrei Yermak en zijn baas volodomir elensky raak ik aan onmiddellijk met coke snuiven te stoppen en een psychiater raadplegen voor het goed van zijn eigen bevolking. Hoewel ze zich van deze laatste niet veel aantrekken….

 15. Deze mensen horen in een dwangbuis thuis.
  Discussiëren over het leven van president Poetin?
  Hoe haal je het in je gestoorde hersenen om hierover maar te denken laat staan over spreken.
  Ik dacht dat het verhaal van John Kerry het toppunt was.
  Dit is zo’n kwaadaardig ‘koffieclubje’ dat ze het niet eens meer kunnen verbergen. Zo voldaan van zichzelf dat ze waarschijnlijk niet eens merken als de dag komt dat ze allemaal in het donkerste hol van het monster afglijden.
  Leef met liefde in uw hart en blijf verre van leven met haat.

 16. Update via blkbx.tv over het digitale paspoort. ‘Ze’ lijken op gang te zijn hiermee:
  De Nederlandse overheid gaat deze periode van start met een pilot van een digitaal paspoort. Niet ‘KTDI’, maar de zogenaamde ‘Digital Travel Credential’ die drie maanden lang door duizenden passagiers wordt getest.

  De moeite waard om wat nader te bekijken.

 17. Vraag me af in welk sprookjes wereld deze elite leven? Te veel games gespeeld? Of zijn zij uitgekozen om te liegen om het eigen hachje te redden?

 18. De alpha gorilla dominantie van Poppa Klaus is backfiring and begint de Young WEFfertjes zorgen te baren. Poppa denkt niet na over een opvolger…

  https://www.politico.eu/article/succession-has-nothing-on-davos-elite-conclave-mulls-next-leader/?utm_source=substack&utm_medium=email

  “WEF insiders are typically unwilling to talk on-the-record about the organization’s post-Schwab future. All 29 people told POLITICO they feared being barred from WEF events, while others said even speaking anonymously could get them fired.”

  “Everyone’s talking about it,” whispered one WEF strategic partner as she took her mandatory forum Covid test on arrival in Davos, “and the whole thing [WEF] could fall apart if they don’t sort it out.”

 19. Beste Mensen

  Vooruit lopen op een verloren zaak is het enige wat kan worden gedaan om zoveel mogelijk mensen de dood in te jagen
  Zo de geschapen ziekte te verdoezelen
  En zichzelf zo vrij te kunnen pleiten

  Dank U

 20. Maar je mag je afvragen: wie heeft WO2 gewonnen? In 1960 waren de twee rijkste landen: Japan en Duitsland.

  Daarnaast: Zwitserland heeft enorme bedragen gekregen, omdat joden en nazi’s die sneuvelden. en niet de codes op tijd aan erfgenamen doorgaven, hun gelden verloren aan de bank.
  De dossiers waren op papier, dus shredder….dat waren trillioenen.

  Dan USA: voor de oorlog was hun economie miserabel; na de oorlog als een raket omhoog.

  De een zijn dood is de ander zijn brood.
  ————————————————
  Waar ik niet bij kan met mijn pet: waarom zijn er nog idiotendie datWEF serieus nemen?
  Ik zou eerder geloven in Lou de palingboer.

  • Pierre H.M.van de Kletersteeg januari 21, 2023 at 10:37
   De WEFfers zelf beginnen zich het eea af te vragen:
   De alpha gorilla dominantie van Poppa Klaus is backfiring and begint de Young WEFfertjes zorgen te baren. Poppa denkt niet na over een opvolger…
   https://www.politico.eu/article/succession-has-nothing-on-davos-elite-conclave-mulls-next-leader/?utm_source=substack&utm_medium=email
   “WEF insiders are typically unwilling to talk on-the-record about the organization’s post-Schwab future. All 29 people told POLITICO they feared being barred from WEF events, while others said even speaking anonymously could get them fired.”
   “Everyone’s talking about it,” whispered one WEF strategic partner as she took her mandatory forum Covid test on arrival in Davos, “and the whole thing [WEF] could fall apart if they don’t sort it out.”

   Mss wordt Lou de palingboer wel de opvolger. 😉

 21. Ik ken verschillende homo’s en lesbiennes maar dat zijn goedde mensen in de regel en daarom vraag ik mij af hoe kan het zo zijn dat minister-president en Jette van ons land zo kwaadaardig naar mensen kunnen zijn, ik heb er geen verklaring voor , zou het niet zo zijn dat ze een minderwaardigheid complexst hebben en dat ze dat op de enen of andere manier willen compenseren door kwaadaardig te worden.
  Maar via dat bericht wil ik Rutte laten weten dat ik aan geen enkele oorlog deel zal nemen en als hij zo nodig oorlog wilt mijn zegen heb je ik raad je wel aan een behoorlijke zet onderbroeken mee te nemen en het liefs in stront kleur die kan je dan aan een touwtje laten op drogen, RIP.

 22. Oekraïne lijkt meer en meer op het vroegere Khazaria. Wordt tijd dat dit gedrocht definitief de kop wordt ingedrukt. Hopelijk distantiëren zich de huidige inwoners van deze schurkenstaat vooraleer ze het moeten bekopen met hun leven.

 23. Het WEF DAVOS. BRUSSEL de hoerenkeet van die Klaasje schaap en die stinkende TROL van der Lijken, ALBERT BOURLA hebben niet te vertellen en geen grondrechten met voeten kunnen betreden Het is een zooitje bij elkaar gesprokkelde kneuzen in die Rioolratten hol met hun NSBer,s de illegale zwendel wat ze zogenaamd FACTCHECKERS noemen en weten wat zij zijn om dwingende Social media sites om virale threads te verwijderen. Maar er staat een Burgeroorlog aan te komen dat is zeker in de corrupte Europese zwendel Unie ( Bul there’s an idea brewing in Europa that might change that wat zij denken uit te vreten Mensen en zij gewoon de zwarte geldstromen maar binnen harken !!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in