Алексей Никольский / attribute www.kremlin.ru / Wikimedia (CC BY 3.0 DEED)

Amerikaanse politici zoals senatoren Lindsay Graham en Chuck Schumer zijn slechts twee van de meest havikistische individuen in Washington D.C. die oorlog willen met Rusland, China, Iran en wie er ook maar op hun uitgebreide lijst van vijanden staat, totdat de wereld in brand staat, schrijft Timothy Alexander Guzman.

Deze politici, die enorme bijdragen ontvangen van de wapenindustrie, multinationals, grote oliemaatschappijen, Israëlische lobbygroepen enzovoort, zijn psychotische oorlogsstokers die de ernstige gevolgen van een wereldoorlog met opkomende wereldmachten niet lijken te begrijpen. Een van de senatoren, Lindsay Graham, een Republikein uit South Carolina, je weet wel de stoere jongen met de grootste mond die meestal zijn waanzin spuwt op de mainstream medianetwerken, is toevallig een van de luidste voorstanders van oorlog.

Graham zat bij de US Air Force en de South Carolina Air National Guard in zowel actieve als reservisten functies, maar niet in een gevechtscapaciteit, hij was geen gevechtssoldaat, in feite was hij een advocaat die nooit een gevecht van dichtbij heeft gezien.

Martha Raddatz van ABC News interviewde Graham begin 2023 over de situatie in Oekraïne en zei dat

“We moeten snel twee dingen doen: we moeten Rusland tot staatsponsor van terrorisme verklaren onder de Amerikaanse wet, wat het moeilijker zou maken voor China om wapens aan Rusland te geven en we moeten nu beginnen met het trainen van Oekraïense piloten op de F-16.”

Een paar maanden later bracht Graham een bezoek aan Zelensky en zei dat “de Russen sterven” en dat in termen van Amerikaanse steun het “beste geld is dat we ooit hebben uitgegeven”. Rusland vaardigde kort na Grahams roekeloze uitspraken een arrestatiebevel uit. Een jaar later kwam Graham op de Russische lijst van ‘extremisten en terroristen.’

CNN’s recente kop ‘Schumer leidt delegatie congres naar Oekraïne om 2-jarige verjaardag van Russische invasie te markeren‘ zei dat

Er waren nog meer senatoren, allemaal Democraten, die met Schumer meegingen om Zelensky te begroeten,

“Jack Reed van Rhode Island, Michael Bennet van Colorado, Richard Blumenthal van Connecticut en Maggie Hassan van New Hampshire reisden met Schumer mee als onderdeel van een congresdelegatie om de tweejarige verjaardag van de Russische invasie te markeren en om de Oekraïense president Volodymyr Zelensky te ontmoeten, volgens een verklaring van zijn kantoor.”

Schumer vertelde aan CNN’s Wolf Blitzer dat als het Congres meer hulp geeft aan Oekraïne, ze zullen winnen, volgens Schumer’s “briljante” observatie,

“Hij zei dat als we de hulp krijgen, als Oekraïne de hulp krijgt en we stemmen voor het aanvullend pakket, ze de oorlog zullen winnen,” vervolgde Schumer “Ze hebben de troepen, ze hebben nog steeds een geweldig plan en ze hebben veel betere gevechtscapaciteiten dan de Russen.”

We kunnen zeggen dat senator Chuck Schumer ofwel waanvoorstellingen heeft, aan de drugs is of gewoon een kwaadaardig persoon is die wil dat Rusland, Iran en andere landen op de vijandenlijst een nieuw Irak of Libië worden.

Amerikaanse politici zijn psychopathische criminelen die geloven dat het Amerikaanse leger Rusland en China kan verslaan in een wereldoorlog, maar de realiteit is dat de Amerikaanse en NAVO-strijdkrachten op het slagveld hebben verloren van minder geduchte tegenstanders zoals de Taliban in Afghanistan en de verzetsstrijders in Irak. Rusland, China en Iran zijn anders, ze staan niet op hetzelfde niveau als Afghanistan of Irak, ze zijn militair veel sterker.

De Franse president Emmanuel Macron is nog zo’n misleidende Europese politicus. Nog zo’n stoere politicus die nooit in het leger heeft gezeten en die een oorlog met Rusland wil beginnen. Een feit over Macron is dat hij een voormalig investeringsbankier was voor een van de top globalistische bedrijven, Rothschild and Co. Volgens Reuters “kwamen zo’n 20 Europese leiders maandag samen in Parijs om de Russische president Vladimir Poetin een boodschap van Europese vastberadenheid over Oekraïne te sturen en het verhaal van het Kremlin te weerleggen dat Rusland een oorlog die nu al in zijn derde jaar bezig is te winnen.” Wat Macron zei zou Rusland zorgen moeten baren,

Vorige week hield de Russische president Vladimir Poetin een toespraak voor de Federale Vergadering in Moskou en waarschuwde hij westerse landen voor pogingen om een oorlog met Rusland te beginnen. Poetin zei dat

“Het Westen heeft conflicten uitgelokt in Oekraïne, het Midden-Oosten en andere regio’s over de hele wereld, terwijl het consequent onwaarheden verspreidt. Nu hebben ze het lef om te zeggen dat Rusland van plan is Europa aan te vallen. Kun je dat geloven?” Daarna sprak hij over wat Westerse mogendheden proberen te doen als Oekraïne de oorlog verliest, “en tegelijkertijd selecteren ze doelen om op ons grondgebied toe te slaan en overwegen ze de meest efficiënte vernietigingsmiddelen. Nu beginnen ze te praten over de mogelijkheid om militaire contingenten van de NAVO naar Oekraïne te sturen.”

Poetin haalde aan wat er in het verleden gebeurde toen voormalige Europese rijken zoals het Frankrijk van Napoleon en nazi-Duitsland probeerden Rusland binnen te vallen en beide werden verslagen: “Maar we herinneren ons wat er gebeurde met degenen die hun contingenten al eens naar het grondgebied van ons land stuurden.” Poetin maakte de Westerse mogendheden duidelijk dat er een nieuw Rusland is dat over de capaciteiten beschikt om het Europese continent ernstige schade toe te brengen:

“Vandaag de dag zullen potentiële agressors veel ernstiger gevolgen onder ogen zien. Ze moeten begrijpen dat wij ook wapens hebben – ja, dat weten ze, zoals ik net al zei – die doelen op hun grondgebied kunnen treffen. Alles wat ze nu verzinnen, de wereld bang maken met de dreiging van een conflict met kernwapens, dat mogelijk het einde van de beschaving betekent – beseffen ze dat dan niet?

  VERGRENDELD: Nadat ze aan het begin van de oorlog alle kustgebieden van de Azov Zee hadden ingenomen, blokkeren en vernietigen de Russische strijdkrachten nu de infrastructuur van alle Oekraïense havens aan de Zwarte Zee

Het probleem is dat dit mensen zijn die nog nooit te maken hebben gehad met diepe tegenspoed; ze hebben geen idee van de verschrikkingen van oorlog. Wij – zelfs de jongere generatie Russen – hebben zulke beproevingen doorstaan tijdens de strijd tegen het internationale terrorisme in de Kaukasus en nu in het conflict in Oekraïne. Maar ze blijven dit zien als een soort actie stripverhaal.”

Poetin heeft gelijk, de Lindsay Grahams en Emmanuel Macrons van de wereld zijn politici met waanideeën die niet weten wat het betekent om in een echte oorlog te zitten.

Oorlogen vernietigen landen, kijk maar naar wat er is gebeurd met Irak, Libië en Palestina, de VS-NAVO en Israël creëerden een hel op aarde voor de burgers in die landen die het meest leden, velen van hen moesten vertrekken en creëerden zo vluchtelingen.

In de VS zijn er veel verhalen over veteranen die voormalige soldaten of mariniers waren die echte oorlogen hebben meegemaakt en die eindigen met Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS), velen hebben zelfmoord gepleegd of hebben zelfmoordgedachten, sommigen raken verslaafd aan drugs en alcohol, en de lijst gaat maar door.

Het Amerikaanse en Europese politieke establishment dat oorlog promoot, weet niets van oorlog. Veel van deze politici komen het dichtst bij oorlog door naar Hollywoodfilms te kijken waarin oorlog een eitje lijkt. Wat is er mis met deze mensen?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Wellicht is Duitsland in oorlog met Rusland. Veel geluk, misschien loopt het deze keer beter af dan de Tweede Wereldoorlog” – Kroatische presidentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDATA: De gevaccineerde bevolking van Engeland had bijna een miljoen sterfgevallen in 23 maanden; de ongevaccineerde bevolking had minder dan 61.000 sterfgevallen in dezelfde periode
Volgend artikelDe vijf FUBARs
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

  • Ja dat is zo en putin heeft gelijk, dat ons leven geen stripverhaal is. Ze verkopen onze energie alsof wij daar niks over te zeggen hebben, we moeten maar oorlogen en dood gaan.
   Helaas voor dir gepeupel is het niet aan hen om te beslissen waar mijn energie naartoe stroomt. Daar is geen zeggenschap over. Die blijft bij mij en waarin ik wil dat die stroomt.
   Ben blij dat over 6 jaar alles achter de rug is.
   Intussen stuur ik mijn leven zelf wel aan. Ben longoards aan het ontwikkelen. Van die hele kleintjes van 50 cm tot 1.17 m lengte. Voor op straat natuurlijk.
   Veel gezelliger dan dienen oorlog.🏄

 1. Hier worden veel namen genoemd.
  Schrijf ze op!
  Ik ben niet van vergelding, maar wel van rechtvaardigheid.
  Zij zaaien storm en zullen vergaan in een F5 orkaan.
  Vernietigd door de vinger van God.

 2. Op een afbeelding van de Air Force Academy maakt Lindsey Graham (1955) en senator sinds 2003 met zijn beide handen het vrijmetselaarsteken.

 3. De dames en heren in de westerse zgn democratieën ( usa en eu) zijn compleet gestoord met datgene dat zij uitkramen. Nooit, echt nooit zullen ze Rusland +China + Iran kunnen verslaan. Het failliete Westen is bezig om zich heen te slaan om de aandacht van het volk van het faillissement af te leiden. In usa al bijna 35.000.000.000.000 dollar staatsschuld. En de EU bende is net zo goed failliet. Daarom de komende cbdc.
  De waanzin regeert en alle westerse idioten zitten onder de plak van de WEF bende. Streef verdomme naar vrede, drijf handel met elkaar op een faire manier ipv deze krankzinnigheid, die honderdduizenden slachtoffers geeft.
  Voor mij is het precies de ondergang van het Romeinse rijk. Corruptie, afpersing, niet in staat om de barbaren buiten de grenzen te houden, zoals zij destijds genoemd werden. Zeg maar daaag tegen de dollar / usa en ook daaag tegen de pleuro / EU bende , die beiden NIETS voor het volk over hebben. Maar wel onder de duim proberen te krijgen met de cbdc, EUID, gezichtsherkenning en nog meer van die zooi. Wat een wereld, in en in verrot!
  Arm gewoon volk de idioterie van zulke smeerlappen moet ondergaan.

  • De kuil die de leugensprekers (1 Timotheüs 4) voor ons graven wordt steeds dieper en het is een kwestie van tijd als de hele boel instort en zij bedolven zullen worden onder hun eigen steeds grotesker leugens.

 4. Ik kan alleen maar buigen uit diep respect voor Putin nu.
  Hopelijk worden leiders echt wakker voor dat het te laat is en ondernemen en plegen verzet, dit kan toch niet zo door blijven gaan, vooral buiten het Westen is men al in verzet, al willen ze in het Westen het niet zo noemen, de waarheid is juist dat zij wel dat verzet zijn, ik benoem het nu niet echt maar we weten het wel, zeker hier op deze site!

  • Prachtig gezegd Rony, laten we de Nobel prijs voor medische wetenschappen niet vergeten, in 1 week Covid weg, zonder maskers, prikken, lockdowns etc.

 5. Inderdaad. Geen komische ‘comic’. En Poetin is geen Robin Hood. Maar wij – het gepeupel – willen het wel graag als een ‘wedstrijd’ blijven zien. Een herhaling van een herhaling. Want de eigenlijke wedstrijd is al lang gespeeld. Uitslag: 10-0 voor de globalisten, de money maffia. Met hun eerste en enige ideologie: de regie over de globale marktwerking.

  In de denkbeeldige ‘wedstrijd’, voor niets dan economische belangen, wordt ík, de achterlijke gelovige, geacht mijn kaarsvlammetje voor ‘Volk & Vaderland’ te laten uitblazen door een kogel van de ‘vijand’.

  Wanneer zal het muntje eindelijk vallen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in