Van de inmiddels ontkrachte beweringen omtrent de doelmatigheid van de Corona-vaccinatie is de enige overgebleven bewering dat de injectie althans een ernstig “Covid-19” ziekteverloop verzacht, die ook op lemen voeten staat.

Een kwantitatieve data-analist, die gebruik maakt van gegevens van de Johns Hopkins University, heeft aangetoond dat onmiddellijk na de start van de Corona-vaccinatiecampagne het aantal sterfgevallen in verband met Covid-19, een ongekende piek bereikte.

De analist, Joel Smalley, geeft in een video een korte samenvatting van grafieken van veertig verschillende landen om te illustreren dat de curves na de invoering van de vaccinatie de pan uit rijzen. Voor een begrijpelijke eenvoud zijn de grafische heuvelbeklimmingen rood gekleurd en beweegt een injectiespuit-emoji zich naar de datum waarop elk land met de experimentele gentherapie is begonnen.

De gepresenteerde grafieken bewijzen niet minder dan dat er een correlatie bestaat tussen het begin van de vaccinatiecampagne en de sprong in het aantal sterfgevallen met een positieve PCR-test. Wat ons direct bij de kardinale vraag brengt. Hebben we te maken met vaccindoorbraken of met vaccinatieschade?

Tot dusver zijn regeringen over de hele wereld terughoudend om pathologen het veld in te laten gaan om eventuele oorzakelijkheden te bewijzen of te weerleggen. In dit verband is het tijd dat het publiek transparantie eist.

Het is een belediging voor de wetenschap om eenvoudigweg te beweren dat alle ziekten die het gevolg zijn van de Corona-vaccinatie hoe dan ook zouden zijn opgetreden en dat gevaccineerden ook zonder de injectie op precies een bepaald tijdstip zouden sterven.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nog een interview met Dr Mike Yeadon – “Waarschuw iedereen om niet in de buurt van de extra vaccins te komen”Volg Frontnieuws op Telegram

De C19-vaccins bieden geen bescherming tegen infecties en zijn vergelijkbaar met pijnstillende hoestmiddelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here