Volgens een reeks documenten en kwitanties die de globalistische logica uiteenzetten om op verschillende manieren te handelen, waaronder geboortebeperking, het bevorderen van abortus en het bevorderen van technologieën, zowel openlijk als heimelijk, om de wereldbevolking te verminderen, schrijft Thepeoplesvoice.

Deze documenten, die worden beschreven als heimelijke eugenetica, onthullen op grimmige wijze de ware aard van de totale capitulatie van het Biden-regime voor de duistere 2030-agenda die door Klaus Schwab wordt gepromoot.

Klaus Schwab werd op video betrapt terwijl hij opschepte over zijn succes bij het infiltreren van regeringen over de hele wereld en aan de touwtjes trok van jonge wereldleiders zoals Justin Trudeau in Canada en Emmannuel Macron in Frankrijk.

Deze eens zo trotse naties rotten nu van binnenuit weg, terwijl de burgers hun grondwettelijke basisrechten blijven verliezen, er geweld op straat woedt en de economieën volledig instorten.

In 2018 beloofde het WEF om Sri Lanka tegen 2025 rijk te maken.

Spoel vijf jaar vooruit en de Sri Lankaanse economie is volledig verwoest en de burgers van het land zijn op hun knieën. Dit is de manier van Klaus Schwab en het WEF.

Als u denkt dat dit in Amerika niet kan gebeuren, denk dan nog maar eens na.

De regering van Joe Biden is volledig geïnfiltreerd door het World Economic Forum, dus het zal u niet verbazen dat zijn beleid nu precies overeenkomt met de dystopische toekomstvisie van Klaus Schwab.

Volgens Schwab is het tijd voor Biden om de pijn op Amerikanen los te laten, met brute beperkingen op alles van autorijden, vlees eten tot het gebruik van stroom.

Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie die later werd gebruikt in Covid-vaccins, sprak deze week met Steve Bannon over wat de Amerikaanse regering doet om de wereld te ontvolken.

Wanneer de globalistische elite voor het Neurenberg 2.0 proces wordt gesleept, zullen we al het bewijs hebben, rechtstreeks uit hun mond, om hen te veroordelen voor hun misdaden tegen de mensheid.

Barack Obama’s favoriete schrijver Yuval Noah Harari, die toevallig ook de rechterhand van Klaus Schwab is, schept al jaren op over de plannen van de elite om de wereld te ontvolken.

  De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte

Maar dit is geen nieuw fenomeen.

De mondiale elite werkt al tientallen jaren aan het ontvolken van de wereld. En we hebben de bonnetjes.

Hoe verwarrend het ook mag zijn, de hoofdoorzaak van deze problemen is terug te voeren op één familie en hun globalistische handlangers.

De eerste persoon in dit verhaal is Nelson A. Rockefeller, lid van de derde generatie van de beruchte Rockefellerdynastie en de broer van David Rockefeller. Nelson was gouverneur van New York van 1959 tot 1973, en 41e vicepresident van de Verenigde Staten van 19 december 1974 – 20 januari 1977.

Het tweede personage in dit verhaal is Henry Kissinger, die 15 jaar lang persoonlijk werd gefinancierd door de Rockefeller familie voordat hij in 1969 werd aangesteld als Nationaal Veiligheidsadviseur. Kissinger was ook de beste vriend en intellectuele sparringpartner van Nelson Rockfeller.

In 1974, tijdens zijn ambtstermijn als Nationaal Veiligheidsadviseur, stelde Kissinger een uiterst geheim rapport en plan op om de wereldbevolking onder controle te houden, met een plan om te experimenteren op de bevolking van minder ontwikkelde landen in Azië en Afrika voordat het plan werd uitgerold naar de VS en Europa.

Dit is geen samenzweringstheorie met een aluminiumfoliehoedje. Dit is een samenzweringstheorie in de waarste zin van het woord. Het was een crimineel plan uitgebroed door samenzweerders, waaronder de Rockefellers en Henry Kissinger, die inmiddels een hoge positie in de Amerikaanse regering bekleedde, om de mensheid te vermoorden en tot slaaf te maken.

Deze officiële documenten zijn allemaal te vinden op websites van de Amerikaanse overheid.

Kissinger schreef: “Het probleem is langduriger en complexer dan eerst leek en een kortstondige uitbarsting van activiteit of morele hartstocht zal het niet oplossen.”

Wat bedoelt hij met dat “morele hartstocht” het probleem niet zal oplossen?

Hij bedoelde dat de mondiale elites het heft in eigen handen moeten nemen.

Laten we nu eens kijken naar de aanbevelingen van Kissinger. Hij beval vele opties aan voor lange- en kortetermijnplannen, met als prioriteit biomedisch onderzoek.

  Voormalig vicepresident van Pfizer: "Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden"

Een ander kortetermijndoel was de sterilisatie van mannen en vrouwen. In 1976, slechts twee jaar na dit rapport, experimenteerden de Rockefeller en Ford stichtingen met gedwongen sterilisaties bij mensen in India.

Officieel werden in slechts een jaar tijd 6,2 miljoen Indiase mannen gedwongen gesteriliseerd door de wereldwijde elites. Bijna tweeduizend mensen stierven tijdens deze gedwongen operaties.

Voor de goede orde, het waren niet alleen de Rockefellers en Fords die achter de “bevolkingscontrole” experimenten in India zaten. De Wereldbank, SIDA en het Bevolkingsfonds van de VN waren ook officiële partners.

Laten we nog eens teruggaan naar het oorspronkelijke rapport van Kissinger. Want hier wordt het pas echt interessant en begint het hele plaatje duidelijk te worden.

Kissinger was van plan om plattelandsgebieden van lage-inkomenslanden te bereiken door basisgezondheidszorg te bieden met de hulp van organisaties zoals het Bevolkingsfonds van de VN, de Wereldbank, de Wereldgezondheidsorganisatie en UNICEF.

Kijk nu naar dit document van de WHO waarin partners en organisaties worden genoemd die het ontvolkingsinitiatief ondersteunen. Het zijn allemaal vergelijkbare namen die we al besproken hebben. Maar er staat een heel nieuwe en belangrijke naam op deze lijst… De Bill and Melinda Gates Foundation.

Weet u nog hoe Kissinger zei dat biomedisch onderzoek het belangrijkste onderdeel was van zijn plan voor de ontvolkingsagenda?

In 1985 begonnen de Rockefellers jaarlijks tientallen miljoenen aan fondsen naar het Nationaal Instituut voor Immunologie in New Delhi India te pompen. Waarvoor? Om onderzoek te doen naar een vaccin om de vruchtbaarheid te controleren. Ja, dat heeft u goed gehoord. Een vaccin om de vruchtbaarheid te controleren…

Zeven jaar later kregen de Rockefellers wat ze wilden. Een vaccin voor geboortebeperking. Uitgevonden door hetzelfde bovengenoemde Nationaal Instituut voor Immunologie in New Delhi in 1992. Rockefeller onderzoeksfondsen creëerden een vaccin dat zwangerschap kan voorkomen door het elke zes maanden toe te dienen.

In 2000 werd de GAVI-alliantie opgericht, waarbij Bill Gates het grootste deel van de financiering voor zijn rekening nam. En wie zijn de andere partners? De WHO, de Wereldbank en UNICEF – alle gebruikelijke globalistische verdachten.

  Dr. Mike Yeadon: "Dit zijn geen vergissingen, goedbedoelde fouten, het nemen van een voorzichtige beslissing, of iets dergelijks, ze zijn opzettelijk" 

En hier komt de clou. Wat doet GAVI? Ze geven vaccinaties aan minder ontwikkelde landen!

Als u denkt dat dit griezelig veel lijkt op het oorspronkelijke rapport van Kissinger, dan hebt u gelijk.

In 2000 was het langverwachte wereldwijde ontvolkingsprogramma van de Rockefellers officieel begonnen.

En tegen 2020, met de introductie van de Covid pandemie, was het plan in volle gang en waren de elites zo tevreden met zichzelf dat ze er maar niet over op konden houden.

Natuurlijk zullen er al snel volledig gekochte en betaalde mainstream journalisten en zogenaamde factcheckers komen om te verklaren dat dit niets meer is dan een grote samenzweringstheorie door verwijzingen aan te halen van de instellingen in kwestie – de Rockefeller Foundation, de WHO, de Wereldbank en UNICEF – die duidelijk deel uitmaken van een samenzwering tegen mensen zoals u en ik.

Hier bij de People’s Voice zijn we niet van plan om ze te laten wegkomen met zulke schaamteloze leugens en misleiding.

We hebben u het originele rapport van Kissinger laten zien met het depopulatieplan duidelijk zwart op wit afgedrukt. We hebben u de WHO-rapporten en de verslagen van de nieuwsmedia laten zien waarin de effecten van het Rockefeller depopulatieplan gedetailleerd staan beschreven. U kunt zelf toegang krijgen tot deze rapporten.

Deze machtswellusteling van miljardairs en politici heeft lang samengezworen om de massa’s tot slaaf te maken, en nu doen ze hun zet.

Maar dankzij mensen die weigeren toe te geven aan hun hersenspoeling, mensen zoals u, krijgt de mondiale elite het veel moeilijker dan ze dacht.

Blijf sterk. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Kijken:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ONTVOLKING DOSSIER

Schokkende nieuwe studie onthult dat COVID-19 prikken eigenlijk massaontvolkingswapens zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Autoriteiten in Mali en Burkina Faso hebben een gezamenlijke verklaring uitgegeven dat ze Niger zullen verdedigen tegen het Westen
Volgend artikelCV19 Vax is een misdaad & doofpotaffaire – Ed Dowd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

 1. Deze kreeg ik in mijn mailbox en sluit onrechtstreeks wel aan op het artikel want het zegt tussen neus en lippen hoe de huidige smeerlappen aan de top de jeugd zo gemakkelijk kan beïnvloeden.

  Om t weekend mee in te gaan 😁😎👊🏻🍀
  Opvoedmethode van vroeger en van nu..
  Ik ben van vroeger! 😉 Te grappig dit maar o zo waar 😁😎👊🏻
  Om maar eens een paar voorbeelden te noemen:
  Moeder loopt met kind in de winkel, kind wil een snoepje.
  Mama zegt nee.
  Kind gaat plat op de grond liggen en 9 van de 10 keer krijgt hij zijn snoepje om hem zijn kop dicht te laten houden.
  Vroeger, kreeg je meteen een draai om je oren (volle winkel of niet) en je kon 2 dagen naar een snoepje fluiten!
  Te laat thuiskomen, “Ow schatje ik ben blij dat je eindelijk thuis bent, volgende keer wel graag op tijd komen”
  Vroeger, stonden ze je al op te wachten met een mattenklopper en had je een week later nog de ruitjes in je reet staan!
  Geloof maar niet dat je de eerste week nog fatsoenlijk kon zitten laat staan dat je naar buiten mocht!
  Grote mond… “lieverd ik wil niet dat je zo tegen me praat dat is niet netjes ” !
  Vroeger, kon je heel gauw maken dat je boven kwam en dan moest je verdomd snel zijn anders kreeg je een schop onder je reet en raakte je de traptreden niet meer !
  Mama ik wil graag dat grote cadeau..
  ” Nee nu niet schatje een ander keertje ”
  Kind zet de boel op stelten en mama koopt van haar laatste geld het cadeautje want ja in deze tijd horen kinderen niet graag nee……..
  Vroeger werd er gezegd, papa en mama moeten eerst ervoor werken wil je dat cadeautje alsnog graag hebben dan spaar je er maar voor…… (kon je de auto gaan wassen of heitje voor een karweitje gaan doen) maar hee we leven nog !
  Meehelpen in het huishouden , kinderen zitten alleen nog maar achter de PlayStation of smartphones en zijn te lui dat ze uit hun ogen kijken, meehelpen thuis dat kennen ze niet meer.
  Vroeger, kwam je de deur niet uit voordat je je kamer op had geruimd of je klusjes had gedaan !
  Het typische gezegde, van boven bont en van onderen stront ging bij ons niet op ! Schoonmaken en meehelpen was de taak en dat deden we dan ook , zoiets noemde wij respect ! 🙂👊🏻
  Alstublieft en dank u wel is blijkbaar ook iets wat vele niet meer uit kunnen spreken.
  Vroeger bleef je moeder net zo lang naast je staan tot je dank je wel had gezegd en anders kon je dat worstje aan de slager terug geven !
  Mama staat met 6 verschillende pannen op het fornuis want de ene lust dit niet en de ander weer dat niet met als gevolg de kinderen naaien eruit na het eten en mama blijft achter met een grote berg afwas………
  Vroeger at je wat de pot schafte, zo niet dan kon je zonder eten naar bed!
  En raad eens ………?
  We leven nog steeds ! 😁
  Grote mond of geen respect voor de leraar
  “Tjah onze jan zal niet zomaar boos geworden zijn op de juf, dan zal ze wel iets gezegd hebben wat hij niet leuk vind ” !
  Vroeger, kreeg je een paar tikken met de lineaal op je vingers en als je thuis kwam kreeg je je portie vet nog een keer.
  En of dat je de volgende keer luisterde…….!
  En dan tegenwoordig al die gekke regeltjes rondom pedagogisch verantwoord opvoeden ” mn reet ” daarom zijn de helft van de kinderen ontspoort en bij het woordje nee krijgen ze al bijna een tia……..
  Ik weet wel dat wij dit vroeger niet hoefde te proberen maar ik kom wel uit een generatie die respect , normen en waarden heeft…..!
  Nee was bij ons nee en ook al waren onze ouders wat strenger , zijn we er niet slechter van geworden………, dit dus !
  Eerlijk gekopieerd … maar wel de waarheid!!! 😉😎👊🏻

  • Er zaten goede kanten aan vroeger. Ik hoorde mensen hierover dat het toch goed was dat ze, de kinderen van de politie een draai om de oren kregen. Of hij pakte de bal af.
   Het is misschien gezonder dan LGBT of het eindeloos psychologiseren.
   Nu om hun kinderen te beschermen (dat tegen illusie) worden ze misdadiger.
   In de maffia zijn de kinderen ook zo heilig. Ze worden gezien als verlengde van eigen ik.

  • Ik heb gisteren weer glasscherven opgeruimd op de straat. De conciërge van de school kwam langs en zei alles goed John?

   De criminelen sturen zelfs kinderen op je af om je uit te testen.

  • Matt augustus 2, 2023 at 09:02

   Heel herkenbaar Matt, maar je moet wel wat lichtingen ouder zijn om de context van het verhaal weer boven water te halen, de opvoed”kunde” van bijv. mijn ouders waren behoorlijk hard, vader had bij de Marine gediend en thuis was het verlengde van de Marine met bijna alles wat er gebeurde, insubordinatie werd keihart afgestraft zodat je in het gareel bleef lopen, feitelijk heeft het ij een sterker mens gemaakt zowel geestelijk als fysiek.

  • ja beste matt, duizendmaal gelijk, op school ook trouwens..alleen het is geen 50% maar 90%…en nu willen ze al geen kind meer zijn..meteen volwassen en liefst een ander geslacht…tja de psychiatrische instellingen zitten nu al barstensvol..de zelfmoorden volgen…Bootcamps bestaan niet meer..opvoeding helaas…Afgeschaft..

  • Beste Matt,
   Heerlijk om het te lezen.
   Er komen nu weer wat herinneringen naar boven…..
   En tegenwoordig gaat het wat anders (uitzonderingen daargelaten)
   Moeder staat niet meer met potten op het fornuis, ze pleurt kant en klare maaltijden in de magnetron
   Indien ze op tijd thuis is van haar werk.
   Afwassen is een ouderwets woord wat nu de vaatwasser moet doen, met hooguit een conflict in het gezin wie dat ding moet volproppen.
   Op tijd thuis komen is niet meer van toepassing omdat de kinderen de huissleutel mee krijgen indien er geen naschoolse beschikbaar is of opa/oma dat niet kunnen.
   Opvoeding krijgen de kids van diverse kanten; school, oppasmoeder, oma/opa, nablijf moeder, voorleesmoeder, buitenschoolse opvang, buren, enz.enz.
   ieder van hen heeft weer eigen normen en waarden met als gevolg dat kids niet goed een stabiel normen en waardebesef ontwikkelen.
   De sociale bordspelletjes zijn inmiddels vervangen door de Netflix, Youtube, en andere vermaak/bezigheids instellingen op de computer of mobieltje.
   Gezamenlijk aan tafel eten is vervangen door met een bord op de bank voor de TV, kijkend naar pratende koppen van mensen die zich belangrijk voelen en menen de wijsheid in pacht te hebben.

   Hoewel de ouderen onder ons een en ander herkennen in wat Matt schrijft, is het aan die oudere generatie om de jonkies dat op hun beurt bij te brengen.
   Of is het meegaan met de tijdgeest en ontwikkelingen makkelijker zodat de opvoeding niet uit de toon valt t.o.v. de vele anderen?

   Het is te kort door de bocht om te zeggen dat vroeger alles beter was dan tegenwoordig.
   Tegenwoordig zijn er zaken waarvan de oudjes nog niet eens van durfden dromen en destijds graag hadden willen kennen/hebben.
   De jeugd van tegenwoordig weet gewoon niet beter dan de beleving en ervaring die ze nu hebben.
   De groentes komen van HAK en de melk van Campina……

   • Door de emancipatie en digitalisering is de samenhang binnen het gezin bij het overgrote deel v.d bevolking, verdwenen.
    Gezinsspelletjes zijn niet meer aanwezig, de kids zitten op hun kamer te gamen of hangen op de bank starend naar hun mobieltje terwijl de twee werkende ouders dagelijks moe zijn of chronisch tijdgebrek hebben, door hun baan.
    Ik zie het bij mijn oudste zoon. Materieel alles prima in orde maar geestelijke armoede heerst binnen het gezin, vanwege het chronisch tijdgebrek bij beide ouders.
    Ja zij hebben een zeer verantwoordelijke baan die in mijn visie wel ten koste gaat van een hecht gezinsleven.
    Ik kan oeverloos met voorbeelden komen maar sinds ambitieuze vrouwen full time zijn gaan werken naast hun ambitieuze partner en de digitalisering zijn intrede deed is het gezin een organisatie geworden i.p.v gezin.
    Een onrustige organisatie waarin rust en echt tijd voor elkaar hebben niet meer aanwezig is.
    Ik ben altijd weer blij thuis te zijn na enkele dagen bij het hectische gezin van mijn zoon te hebben vertoefd, pfff.
    Logeren, omdat ik in het noorden en zij in het zuiden van NL wonen.

    • Beste Fleur,
     Heel herkenbaar.
     Soms knijp je de tenen bij elkaar en bijt je bijna je tong af bij het zien van sommige dingen.
     Dan bedenk ik weer hoe vaak onze ouders dat ook deden t.a.v. ons toen wij nog jong waren.
     Ieder mens heeft zijn/haar eigen leerweg te gaan in het leven.
     Nu ik ouder ben besef ik zelf ook wat anders had gemoeten.

 2. In 1978 heeft president James – Jimmy – Earl Carter (1924) een document ondertekend waarin staat vermeld, dat de bevolking van de VS in 2050 moet zijn teruggebracht naar 150 miljoen. Slechts enkele vertrouwelingen waaronder veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezínskí (1928 -2017) aka Zbig en auteur van o.a. The Great Chessboard (1997) waren hiervan op de hoogte. Deep State-puppet Carter was net als een aantal ministers in zijn regering lid van de het door de Rockefellers aangestuurde instituut Council on Foreign Relations (CFR, anno 1921) waar het buitenlandse beleid voor de Westerse wereld + Japan wordt bepaald.
  1978 is trouwens ook het oprichtingsjaar van FEMA (Federal Emergency Management Agency), ook wel bekend of liever gezegd berucht van de FEMA-kampen.
  In de periode 1976-1977 was George – Poppy – H.W. Bush (1924 – 2018) directeur van de CIA en Bush heeft Carter consequent geweigerd informatie te verstrekken over zaken als ufo’s en allerlei geheime militaire projecten waaronder het toen reeds enkele decennia lopende SSP (Secret Space Project). Deze houding geeft een inkijkje in de werkelijke machtsverhoudingen.

 3. De blanke en chinese bevolking neemt al jaren af door natuurlijke oorzaak. Maar als een mindere bevolking het doel is waarom worden we dan overspoeld met asielzoekers (welke bevolking alleen maar meer wordt). Dus het lijkt meer op een omvolking: de blanke moet plaats maken voor de afrikanen.

  • @Keizer, in 2020 was 56% van de Amsterdamse bevolking allochtoon waarvan het overgrote deel niet-westers en dit omvolkingsproces gaat door in een steeds sneller tempo. Tussen de oproep tot emigratie door de regering vanaf eind jaren veertig, de komst van de eerste gastarbeiders in 1954 & de introductie van de pil in 1962 in Nederland zit een duidelijke overeenkomst namelijk de uitrol van het in 1926 door graaf Richard Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972) gepresenteerde omvolkingsplan van Europa.

  • Keizer augustus 2, 2023 at 09:21

   Er is maar 1 antwoord op jouw vraag Augustus: de massa immigratie van vooral jonge mannen van militaire leeftijd, laagbegaafden zonder opleiding een hoog percentage analfabeten heeft ten doel om de jihad in de Europese lidstaten te implementeren.

   Deze dystopische “beweging” wordt sterk in verband gebracht door het Coudenhove-Kalergie Pan-Europa plan het doel om een gemixt/gemengd ras van nieuwe Europeanen te bewerkstelligen, n.m.m. heeft de Illuminatie, Kabbalisten ect een tandje bij geschakeld door miljoenen mensen te doden door modRNA “vaccinaties” maar de elite vind dat het te traag gaat.

   *

   Het Moslim Broederschap Project
   http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

   De islam als veroveringsideologie
   http://antivenin.blogspot.com/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html

   Die “vreedzame meerderheid” doet er niet toe
   http://antivenin.blogspot.com/2008/01/de-vreedzame-meerderheid-doet-er-niet.html

   De hierboven links zijn naar mijn mening het doel om chaos te creëren zowel in de VS als in de EU na de komende chaos komt er orde hoe de orde er uit gaat zien kan men wel vermoeden, Ordo ab chao..!

 4. Als ik zou schrijven wat ik van binnen voel op t moment dan zou mijn reactie verwijderd worden ivm moorddadige plannen voor dit zielloze volk…
  De eeuwige regenbuien zorgen ervoor dat m’n humeur in een diep dal zit dus beter op mijn woorden en gedachten letten..
  We hebben beulen nodig! Veel!

  • Heel herkenbaar wat je schrijft tis ook zo moeilijk hier nog tussen te willen zitten !
   Ook sterkte gewenst , we zullen dit nodig hebben …..

  • Laten we beginnen met Biden, Schwab, Gates en de rest van de “elite” vragen of zij als eerste een voorbeeld willen geven door zich te laten euthanaseren.

 5. En toch heeft het niet geholpen al was het ook al in 1980-1990.
  In heel Afrika krijgt een vrouw gemiddeld 7 kinderen. De gemiddelde leeftijd is nu, precies als toen 16 jaar. De komende 10 jaar zal het aantal mensen in Afrika dus verdubbelen

 6. Amerika met het inwonertal van méér dan 300.000.000 mensen zijn nog stommer in verhouding tot het kleinere inwonertal van de Nederlanders, ze pikken het gewoon wat de acteur van Biden verkondigde.

  • Hoe stom is iemand die een ander zegt iets in het Nederlands te plaatsen terwijl met slechts één muisactie of bij de ´S.M.A.R.T.´ foon een actie met de vinger de gehele tekst van het artikel waarvan de link is geplaatst, in het Nederlands wordt vertaald? Best wel stom!

   • Stom overigens slaat op iemand die niet in staat is tot spreken. Letterlijk. Dus de woordkeuze is een beetje ´dom´.

  • En dan nog wat meneer Adriaan.. Wanneer Andreas voorbij komt, hoor ik je niet.
   Dat Engels een probleem is voor je is mij nu ook duidelijk. Dat is de reden w.s. dat je bepaalde informatieve content niet bekijkt waar je iets van kunt leren, maar niet van wilt leren zodat je in een aantal van je riedeltjes kunt blijven hangen. De weg van de minste weerstand.. Just saying.

 7. Er zijn nu al meer nederlanders die geloven in complotten
  dan er lid zijn van een kerk of politieke party !!!
  Een hele geruststelling

 8. Tja Matt, ik ben ook zo opgevoed. Maar ik ben er wel slechter van geworden. Niet als mens maar mentaal. Altijd maar jezelf afvragen of je het goed doet. Altijd maar proberen braaf te zijn. In plaats van een goed mens vanuit je eigen innerlijk. Stimuleren van goede werken in plaats van vanuit een hart van vlees en een vernieuwde geest.

  Het is de perfecte opvoeding voor volgzame loonslaven. Niet zeuren als de baas je als een hond behandeld en voor jouw ideeën met de eer gaat strijken. Je op je donder geeft als je 1 minuut te laat komt maar je niks betaalt als je een uur overwerkt.

  Deze opvoeding heeft juist geleid tot de schapen mentaliteit die we nu zien. Je moet de overheid gehoorzaam zijn. Want zij hebben het beste met je voor. Mondkapjes dragen, prikken vragen, doodgaan zonder klagen. Leven zonder vreugde, schuldgevoel bij alles wat je leuk, lekker of interessant vind.

  En over school… Moet je respect hebben voor een meester (die zijn er niet meer het zijn allemaal ‘juffen’) die jouw kinderen aan het groomen is? Ze vertelt dat er 666 genders zijn om uit te kiezen. Ze pornoboekjes geeft als leesopdracht en masturberen als huiswerk geeft? En dan ze dan op hun hart drukt dat ze er niks over mogen vertellen tegen hun ouders.

  Waar is de opvoeding die eigen verantwoordelijkheid stimuleert? Kritisch denken? Initiatief? Talenten probeert te herkennen en te stimuleren in plaats van ontkennen en in een keurslijf drukken?!

  Ik ontken niet dat de ‘vrije opvoeding’ simpelweg misdadig is, maar het is het doorslaan van de pendel. Het opvoeden met autoritaire kadaverdiscipline is net zo verwoestend.

  Ik vind dit echt nostalgisch geneuzel. Nu is het doorgeslagen, maar vroeger was het ook niet goed. De waarheid ligt zelfs niet in het midden. Want de opvoeding tot verantwoordelijke volwassen vrije mensen is hier mijlen van verwijderd.

  Het is verheerlijking van het systeem in plaats van de menselijke geest, in het evenbeeld van God als drijvende kracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in