Een privéschool in Miami, Florida, die eerder dit jaar aankondigde geen leraren in dienst te nemen die een COVID-19 vaccin nemen, zegt nu dat elke leerling die zich laat vaccineren na elke prik 30 dagen thuis moet blijven, meldt Wsvn.com.

De schooldirecteur van Centner Academy heeft de ouders in een brief laten weten dat “als u overweegt uw Centner Academy leerling(en) te laten vaccineren, wij u vragen te wachten tot de zomer, zodat er tijd is om de mogelijke overdracht of shedding op anderen te verminderen.”

De brief informeert ouders dat leerlingen die een dosis COVID-19-vaccin krijgen in quarantaine moeten.

“Vanwege de mogelijke impact op andere leerlingen en onze schoolgemeenschap moeten gevaccineerde leerlingen 30 dagen na vaccinatie thuisblijven voor elke dosis en booster die ze krijgen en mogen ze na 30 dagen weer naar school zolang de leerling gezond en symptoomvrij is,” aldus de brief.

De redenen die de school opgeeft, zoals gemeld door Wsvn.com, hebben te maken met bezorgdheid over mogelijke bijwerkingen van het vaccin en de vrees dat gevaccineerde leerlingen het virus kunnen verspreiden onder de ongevaccineerden.

Deze vrees is ongegrond volgens de Amerikaanse Centers of Disease Control and Prevention, die verklaart dat de drie COVID-19 vaccins die in de Verenigde Staten mogen worden gebruikt, niet in staat zijn het virus op anderen over te dragen.

“Vaccinuitscheiding is de term die wordt gebruikt om het vrijkomen of de afscheiding van een van de bestanddelen van het vaccin in of buiten het lichaam te beschrijven. Vaccinuitscheiding kan alleen optreden wanneer een vaccin een verzwakte versie van het virus bevat,” aldus de CDC. “Geen van de vaccins die in de VS mogen worden gebruikt, bevat een levend virus. mRNA- en virale vectorvaccins zijn de twee soorten COVID-19-vaccins die momenteel zijn toegelaten.”

In een commentaar aan de Washington Post zei David Centner, medeoprichter van de school, dat het beleid een “voorzorgsmaatregel” was, gebaseerd op “talrijke anekdotische gevallen die in omloop zijn geweest.”

“De school doet geen uitspraken over de vraag of onverklaarbare verschijnselen een feitelijke basis hebben, maar we geven er de voorkeur aan voorzichtig te zijn bij het nemen van beslissingen die van invloed zijn op de gezondheid van de schoolgemeenschap”, aldus Centner.

  Nog meer vreemde gebeurtenissen: Atleten die instorten, hepatitis bij kinderen, ernstige knokkelkoorts in Brazilië: is het het vaccin?

In april haalde de Centner Academy de krantenkoppen omdat ze “iedereen die de experimentele COVID-19 injectie heeft genomen” niet in dienst wilden nemen. De school vroeg huidige werknemers om te wachten met het ontvangen van het vaccin totdat meer informatie bekend was over de mogelijke bijwerkingen.

Schoolleiding verbiedt Covid-19 gevaccineerden hun school te betreden

Het controversiële beleid leidde tot kritiek van zowel de Republikeinen als de Democraten in Florida, maar ook van gezondheidsdeskundigen die Centner’s vrouw en medeoprichtster van de school, Leila Centner, ervan beschuldigden valse beweringen te doen over de vaccins, bericht Theblaze.com.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWeverton Silva stierf op 13 jarige leeftijd aan een vaccin van Pfizer
Volgend artikelDe ongevaccineerden lijken met de week slimmer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. Godzijdank dat er nog normale mensen op durven te komen voor normale gezondheidsmaatregelen. Veel respect voor deze mensen. Moge ze hun kracht blijven behouden.

  2. Zo werken we in de hand wat de Elite wil,tweedracht zaaien.Eerlijkgezegd begrijp ik niet waarom ouders hun kinderen laten vaccineren.Dat de school deze kinderen,die toch onschuldig zijn in dit alles in quarantaine zet is er dan ook weer over.Laten we het hoofd koel houden en niet teveel meegaan in de tweedracht die wordt gezaaid.Iedereen moet vrij zijn om zijn keuze te maken en niemand moet veroordeeld worden wat ook de keuze is.Met deze instelling komen we het verst en wordt de vrede bewaard.

  3. Ik weet ook wel wat aan de hand is,lees bijna alle berichten hier,zal zelf nooit het vaccin nemen.Natuurlijk doet de Media niets anders dan anti-vaxers zwart te maken,doen alle Regeringen mee en de grote hoop gelooft alles wat zij zeggen en zetten iedereen op tegen mensen met andere ideeen.Het is hemeltergend wat er allemaal gebeurt om mensen aan de spuit te krijgen.Maar zelf haatdragend worden tegen diegene die ons discrimineren,uitstoten is nooit de juiste oplossing.Wel moeten ons blijven verzetten en zoveel mogelijk mensen proberen duidelijk te maken wat er aan de hand is,een geweldloos verzet.Ik denk dat het ook goed is van ons te verenigen om samen te bekijken wat we nog meer kunnen doen en sterkte bij elkaar te vinden,want het zijn heel moeilijke tijden voor mensen die geloven in de waarheid en het goede.

  4. En dat is dus precies wat die Centner school doet. En verder is het geen “Elite” waar je het over hebt; het zijn bloedzuigers en tirannen. Maar keer gerust de andere wang, ze slaan je graag te pletter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in