Foto credit: Twitter, Instagram, Infowars.com

Er is geen tekort aan voorbeelden van het celebrity COVID vaccinletsel fenomeen, in het bijzonder onder degenen die hun vaccinaties deugdzaam signaleerden.

Acteur Bob Odenkirk, een verder schijnbaar gezonde 58-jarige Hollywoodster, promootte de prik in maart 2021 in een gechoreografeerde publiciteitsstunt, waarschijnlijk in opdracht van de producenten van de show, tijdens de opnames van het laatste seizoen van Better Call Saul.

Kort daarna, in juli, kreeg hij een hartaanval op de set.

Pop-icoon Katy Perry kreeg onlangs live op het podium een spookachtige oogstoring die veel weg had van het Guillain-Barré syndroom (GBS) of soortgelijke neurologische aandoeningen waarvan bekend is dat ze het gevolg zijn van de prikken.

Bij de Canadese actrice Jennifer Gibson werd haar gezicht totaal vernield door de vaxx, wat ze zelf erkent. Maar de halve gare zegt dat ze het allemaal opnieuw zou doen “omdat het is wat we moeten doen om mensen te zien.”

Schrijfster Julie Powell, die volledig is gevaccineerd, liet op Twitter haar morele superioriteit zien door te beweren dat COVID de “juiste mensen” doodt – met name “anti-vaxxers/maskers.”

Een jaar later stierf ze aan een hartstilstand. Oeps!

Deze wezens zijn als geprogrammeerde automaten. Zelfs wanneer ze onweerlegbaar bewijs krijgen dat het vaccin hen heeft toegetakeld, blijven ze hun fans aanmoedigen om zich te laten injecteren.

  Het hoge sterfteoverschot in Spanje "verbijstert" deskundigen: "Als het Coronavirus niet de schuldige is, wat dan wel?"

Ogenschijnlijk worden we verondersteld empathie/sympathie te voelen voor hun benarde situatie. Terwijl ik het diepste gevoel van empathie bewaar voor de gemiddelde persoon die wordt aangespoord, lastiggevallen en geplaagd om de prik te krijgen uit angst om zijn broodwinning te verliezen of sociaal te worden uitgestoten, heb ik geen enkele sympathie voor beroemdheden.

Zelfs met de enorme middelen die tot hun beschikking staan, waren beroemdheden ofwel te dom of te laf om de waarheid in te zien over de uiterst gebrekkige vaccin-proeven en de georkestreerde manipulatie van de bedrijfsmedia om de injecties in een stroomversnelling te brengen.

Zij wisten dat het in twijfel trekken van het officiële narratief hen uit hun insulaire liberale sociale kliek zou verbannen, dus kozen zij de laffe uitweg.

Zelfs als hun carrière in gevaar was, hadden de meesten van hen meer dan genoeg geld om een principieel standpunt in te nemen voor lichamelijke autonomie en toch een goed leven te leiden voor de rest van hun natuurlijke leven. Zij hadden als inspiratiebron kunnen dienen om weerstand te bieden aan de medische tirannie. Ze hadden voor één keer in hun miserabele leven leiders kunnen zijn.

Ze hadden hun aanzienlijke platform kunnen gebruiken om het publiek bewust te maken van de gevaren, en zouden waarschijnlijk miljoenen mensen hebben beïnvloed om op zijn minst de prikken te heroverwegen. Wie weet hoeveel levens ze daarmee hadden kunnen redden?

Coulda, woulda, shoulda.

In plaats daarvan, omwille van hun carrière en maatschappelijk aanzien, gaven ze toe en namen ze de prik. En schepten er vervolgens over op om deugpunten te scoren.

  Ken je iemand die overweegt om nog een COVID-prik te nemen? Dring er dan op aan dat ze eerst deze korte video over vaccinatieletsels bekijken!

En ze werden slachtoffers van de machtsstructuur die ze plichtsgetrouw dienen. Ze hebben hun bed opgemaakt. Nu mogen ze erin gaan liggen.

Nu hun opvallende verwondingen aan het licht komen, kan er tenminste nog iets goeds uit hun lijden voortkomen, omdat celebrity-geobsedeerde leden van het publiek nog één “leerzaam moment” krijgen, zoals Barack Obama zou zeggen, om de risico’s te leren kennen voordat ze naar de hel worden gestuwd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Is het onchristelijk om zich te verkneukelen over het ongeluk van afschuwelijke mensen die uw waarschuwingen in de wind hebben geslagen?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs het leger van Oekraïne met bijna 50% gereduceerd?
Volgend artikelConflict in Oekraïne is gedoemd te escaleren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Al die schapen en Nsb,ers die gevaxt zijn. Gaan allemaal dood. Zo zijn we dus ook van die linkse deug kneuzen af. Ze worden vermoord door de macht die ze hebben gesteund. Maar goed ook stelletje land verraders.
  Ook op mijn werk zie ik bij mijn collega’s dingen gebeuren dat ze niet op een gezonde manier hun pensioen halen, blijft er straks wat meer over voor mij zal ik maar zeggen.
  Ik lach mij kapot om die deug kneuzen en NSB,ers. HA HA HA HA HA.

  • Al die deugdmensen die hun prikjes live laten filmen en aansporen om andere hun voorbeeld te volgen. Dan zijn deze nuttige idioten niet meer nodig, zij hebben hun taak volbracht en kunnen letterlijk afgevoerd worden. Wij gewone burgers worden al eeuwen misbruikt, als onze taak erop zit worden we letterlijk weggegooid. Zo gebeurd dat ook met die deugdmensen. Dit klinkt hard, maar er wordt al tig jaar enkel alles zakelijk bekeken en niet menselijk. Net wat de WEF zelf prefereert is als mensen niet meer productief zijn voor de machthebbers, dat ze dan nutteloze eters genoemd worden. Die dan geruimd zullen worden, door die bestuurbare prikken, zodat zij hun extern op offline kunnen zetten. Dat zij zelf de ware nutteloze eters zijn, komt niet in hun op. Maar dat is een ander verhaal.

  • @Johan, yup dat weet ik wel zeker…Voor sommige triest voor sommige verdiend.

   Denk dat de jongere generatie een mix heeft van deels modificatie en de-populatie/sterilisatie.

   Duivels plan wat al tijd op de plank lag.

  • Ik kan het niet onder of stoelen verbergen maar ik kom niet meer stop van het lachen wat een dom volk zij zijn nog dommer dan een schaap, nu ga ik verder met lachen, slaap zacht deug mensen.

 2. “Google en YouTube zijn geen leveranciers van informatie; het zijn instrumenten voor de totalitaire controle van informatie. Ze hebben zich beziggehouden met censuur, down-ranking en black-listing informatie, waarschijnlijk sinds hun oprichting.

  “Het uitbesteden van dergelijke functies aan de IFCN is helemaal geen verrassing. De IFCN is slechts een agent van het totalitaire regime.”

  Zijn factchecks verklaringen van mening of verklaringen van feiten?

  Het onderscheid tussen wat “informatie” is versus wat “desinformatie” is, is willekeurig en hangt af van de vraag of het overeenkomt met het voorkeursverhaal van de machthebbers, zei Rectenwald.

  “‘Desinformatie’ betekent alles wat indruist tegen de verhalen van het regime over een aantal kwesties, waaronder internationaal beleid en oorlogvoering, economie en recessie, pandemieën en vaccins, politiek en verkiezingen, de wereldwijde elites, klimaatverandering enThe Great Resetdie op dit moment wordt ingeluid.”

  https://childrenshealthdefense.org/defender/google-youtube-fact-checking/

 3. Ik volg een serie lezingen waaruit blijkt dat er in mensen het gif van meerdere gifslangen is gevonden of door de Vacx of door shedding. Ook in sla en ander voedsel kan MRNA toegepast worden. Genetisch gemanipuleerde muggen idem. Dus wie nu nog de illusie heeft schoon te zijn zolang je niet gevaccineerd bent loopt ver achter met zijn onderzoek en heeft zitten slapen. Het slangengif bezet de nicotinereceptors en er zijn wel middelen die je kunt gebruiken om de negatieve gevolgen tegen te gaan. Ondertussen is het aantal NL met psychische klachten sterk gestegen. Vlgs smartphone artikel absoluut geen gevolg van de Covid pandemie. Net als donorbloed absoluut onschadelijk is en alles in het bloed heel snel afgebroken wordt. Er moet een rechtszaak komen om ouders uit de ouderlike macht te zetten omdat die weigeren hun baby gevaxxed bloed te geven tijdens een noodzakelijke operatie. Ik vraag me af of de navelstreng met een groot percentage autogeen bloed van de baby bewaard is gebleven of men 20 min. heeft gewacht alvorens die door te knippen.

  • Pas opgedoken pfizer documenten .dit vaccin veroorzaakt verspreiding door gevaccineerder ..infowars.com.
   We zijn allemaal aan de beurt

 4. Heerlijk toch al die kneusjes die zichzelf vinden deugen en dat anderen net zo als zij moeten zijn of ze anders als vuil zien. Te min om te leven omdat je niet net zo dom bent als hen en geen volgertje bent…

  Ik lach me rot om die lui die zich zo opstelden en mij de dood wensten en van alles niet mocht omdat ik een paria ben. Go eat your own shit en als je afscheidsnummer I did it my way” is, yep I did and still alive and kicking 🙂

 5. Elk nadeel heeft zijn voordeel. Het huichelende deugburgelijke knuddevee heeft in grote getale meerdere gifinjecties genomen tegen iets dat nog nooit is aangetoond. Velen van hun zullen uiteindelijk sterven door de gifinjecties. Daarna kunnen ze ons met hun huichelende deugburgelijke smoel niet meer intimideren en chanteren. Dat is dus wel een groot voordeel.

 6. Op het eind van het jaar krijg je altijd een jaaroverzicht en van mensen die zijn overleden alleen de bekende mensen dan, nou deze duurt dit jaar iets langer en volgend jaar 2023 een marathon van een paar uur, dat word genieten weer al de schaapjes bij naam genoemd.

 7. Wanner sterf Rutte en Hugo of hebben zij toch maar een zout oplossing gekregen, maar ik moet wel zeggen naar die zoutoplossing spuit is er niets meer normaals uit zijn bek gekomen, nu de VVD kiezer moeten snel onze planeet verlaten dat zijn de verraders van hun kinderen en volk ,en zijn door de duivel bezeten en de duivel is Rutte de leider van een grote sekte in ons land, VVD . OPROTTEN.

  • Ze hebben een zoutoplossing gekregen weet ik uit betrouwbare bron helaas.
   Nu maar hopen dat als ze een operatie krijgen, dat ze gevaccineerd bloed krijgen.
   Komt het toch nog goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in