Iemand heeft een videomontage gemaakt waarop te zien is hoeveel atleten over de hele wereld als vliegen neervallen met hartproblemen, schrijft Brian Shilhavy.

En de media noemen dit een “mysterie”.

Hoeveel mensen hebben ooit gehoord van het woord “myocarditis” voor de COVID prikken?

Maar geef niet de schuld aan de “vaccins.” Dat zou politiek incorrect zijn.

Mark Payne in het Verenigd Koninkrijk houdt hier een snel groeiende lijst van deze verhalen bij.

ATHLETES AROUND THE WORLD ARE DROPPING LIKE FLIES WITH HEART PROBLEMS


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAbnormaal veel Britten sterven thuis – Aanzienlijke en aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen dat niet door Covid-19 wordt veroorzaakt
Volgend artikelCovid vaccin genocide: Amerikaanse ziekenhuizen overspoeld met baby hartpatiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

  1. Ik zou toch graag een hele lijst willen zien aan bekende mensen die onlangs een hartaanval hebben gehad.
    Heb in mijn omgeving al een viertal mensen in 5 weken die allemaal een hartaanval hebben gehad. Twee hiervan zijn direct overleden.

  2. Mooie samenvatting van, helaas zullen de meeste ‘schapen’ het niet zien, blijven blindelings de MSM volgen en zullen pas veelal als het echt te laat is, pas dan met wat geluk wakker worden, sommige onder hen sowieso.

  3. Een hel waarvan “je al wist dat die zou komen..” Natuurlijk te gruwelijk voor woorden en zo voorspelbaar dat dit een kwestie van tijd zou zijn.

  4. Allemaal zeer betreurenswaardig, maar wat heeft het voor zin als dergelijk nieuws uitsluitend hier op (onze) frontnieuws zichtbaar is?
    Het moet toch overal bekend gemaakt worden!

  5. Wat moet je ervan zeggen, de gemeenschappelijke deler is dat ze alle vrijwillig de experimentele injecties hebben genomen, dit bewijst dat die injecties werken waar het voor gemaakt is. Je zelf informeren was kennelijk te veel moeite en zie hier het resultaat. Maar ja, wat doet het jouw als het gros liever alles ontkent wat niet in de reguliere media komt. Tegen stommiteiten van andere kun je niet tegen vechten of op welke manier dan ook. Deze stommelingen moeten het zelf ondervinden voordat er enkele tot inkeer komen, de meeste herhalen hun eigen fouten keer op keer, zonder het zelf te beseffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in