Zoals reeds meermalen eerder gemeld, kunnen de COVID-19 injecties ernstige schade toebrengen aan het immuunsysteem. Dit wordt V-AIDS of Vaccin-AIDS genoemd. Apenpokken is een zoönose die gewoonlijk sporadisch voorkomt in de tropische regenwouden van West- en Centraal Afrika. Het precieze voorkomen en de geografische verspreiding zijn echter onbekend, omdat veel gevallen niet worden herkend. De reden hiervoor is de veelvuldige verwarring met waterpokken/gordelroos. En gordelroos (herpes zoster) is ook een bekende bijwerking van COVID-19 injecties, bericht Wochenblick.

Het online nieuwsportaal The Exposé werpt de vraag op of wij misschien getuige zijn van een enorme doofpotaffaire. Worden de apenpokken gewoon in scène gezet om te verdoezelen dat de “vaccinaties” het immuunsysteem vernietigen en dat de symptomen daardoor veroorzaakt worden? Meer dan 18.000 gevallen van herpes en gordelroos zijn geregistreerd in het VAERS-rapportagesysteem.

Apenpokken vaak verkeerd gediagnosticeerd

De Exposé haalt een studie uit 1988 aan om te illustreren dat apenpokken blijkbaar heel vaak verkeerd gediagnosticeerd worden. Volgens deze studie werden tussen 1981 en 1986 in Zaïre (nu de Democratische Republiek Congo) 977 mensen met huiduitslag die klinisch niet als apenpokken werden gediagnosticeerd in het laboratorium onderzocht. 3,3% van de gevallen van apenpokken werd aangetroffen bij 730 patiënten bij wie waterpokken werd vastgesteld, 7,3% bij gevallen die als “atypische waterpokken” waren gediagnosticeerd en 6,1% bij gevallen met huiduitslag. Apenpokken en waterpokken worden dus vaak verward.

Nooit tegelijkertijd in verschillende landen buiten Afrika

Apenpokken werd bij de mens voor het eerst in 1970 in de Democratische Republiek Congo bij een 9-jarige jongen vastgesteld. Sindsdien zijn er in 11 Afrikaanse landen gevallen van apenpokken bij mensen gemeld. Pas in 2003 werd in de Verenigde Staten de eerste uitbraak van apenpokken buiten Afrika gemeld. Tot nu toe zijn de apenpokken nog nooit tegelijkertijd in verschillende landen buiten Afrika voorgekomen. Nu zijn er echter plotseling gevallen van apenpokken in de VS, Canada, Groot-Brittannië, Australië, Zweden, Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en ook Oostenrijk. In al deze landen werd het mRNA-vaccin van Pfizer bijzonder vaak ingespoten.

  Waarom liegen regeringen, haar wetenschappelijke adviseurs en de mainstream media over het COVID-19 vaccin en Ivermectine?

Herpes als een “AIDS-gedefinieerde aandoening”

De Exposé beoordeelt de situatie als volgt: “In plaats daarvan zijn we in diezelfde eerste-wereldlanden getuige van de gevolgen van de schade die aan het immuunsysteem is toegebracht door de COVID-19 injecties, en de autoriteiten haasten zich om dat in de doofpot te stoppen.” Het Herpes-Simplex-Virus (HSV) is een veel voorkomende oorzaak van purulente huidziekten. De meeste mensen die met HSV besmet zijn, hebben ofwel geen symptomen, ofwel slechts milde symptomen die onopgemerkt blijven.

Wanneer de verschijnselen zich voordoen, zijn dat eerst tintelingen en/of roodheid, gevolgd door blaarachtige letsels die zich snel ontwikkelen tot open, druipende zweren. De zweren zijn vaak erg pijnlijk en kunnen gepaard gaan met koorts en gezwollen lymfeklieren – net als apenpokken. Bij mensen met een verzwakt immuunsysteem (bv. AIDS) kunnen de frequentie en de ernst van de symptomen HSV soms ernstig zijn, en zich uitbreiden van de mond of de geslachtsorganen naar diepere weefsels in de longen of de hersenen. Daarom is HSV geclassificeerd als een “AIDS-gedefinieerde aandoening” als het langer dan een maand duurt of in de longen, bronchiën of slokdarm optreedt.

Herpes in Pfizer-documenten als bijwerking van bijzonder belang.

Herpes is ook een van de bekende bijwerkingen van bijzonder belang, oftewel adverse events of special interest (AESI), die Pfizer noemt in verband met hun COVID-19 injectie. Dit blijkt uit onlangs vrijgegeven Pfizer-documenten die de FDA op last van de rechtbank dit jaar moest vrijgeven. De FDA wilde 75 jaar wachten met het vrijgeven van veiligheidsgegevens over het Pfizer-vaccin, ook al had zij de injectie op 11 december 2020 na slechts 108 dagen veiligheidsonderzoek goedgekeurd. In deze documenten wordt onder andere herpes als een bijzonder zorgwekkende bijwerking genoemd.

  De ware bedoeling achter de krankzinnige poging om elk kind ter wereld in te enten tegen een virus dat hen niet zal schaden

Volgens het document had Pfizer tegen eind februari 2021 8.152 meldingen van herpesinfecties ontvangen, slechts twee maanden nadat het vaccin in de VS en het VK een noodgoedkeuring had gekregen, waarvan er al 18 geleid hebben tot het meervoudig orgaan disfunctie syndroom. Het VS Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) heeft op 13 mei 18.162 gevallen van herpes, gordelroos en meervoudig orgaanfalen-syndroom na een COVID-19 injectie geregistreerd. Meer dan alle andere vaccinaties samen tussen 2008 en 2020 (17.615).

Het Multiple Organ Disfunction Syndrome (MODS) is een systemische, disfunctionele ontstekingsreactie die een langdurig verblijf op de intensive care noodzakelijk maakt. Het wordt gekenmerkt door een hoog sterftecijfer, dat afhangt van het aantal aangetaste organen. Het kan veroorzaakt worden door een herpesinfectie, zo blijkt uit een wetenschappelijke studie uit 2012.

In de Pfizer-documenten wordt ook een andere bijwerking genoemd die extreme gelijkenis vertoont met apenpokken: auto-immune blaarvorming. Deze aandoening staat verborgen in de 9 bladzijden tellende lijst van bijwerkingen van bijzonder belang aan het eind van dit document van Pfizer. Hebben wij werkelijk voor het eerst te maken met een grote uitbraak van apenpokken? Of is het waarschijnlijker dat het eigenlijk bijwerkingen zijn na de COVID-19 injecties die verkeerd gediagnosticeerd worden als apenpokken?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKijk: Klaus Schwab waarschuwt naties die geneigd zijn hun eigen soevereiniteit te behouden boven de wereldagenda
Volgend artikelDe globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Lijkt een leuk artikel, maar het gaat compleet uit van het bestaan van “besmettelijke virussen”. En er is er nooit eentje gevonden! Ook niet HSV. Ook niet mazelen, aids, cojona, ebola. GEEN EEN!

  • Onder een elektronen microscoop zijn virussen wel aan te tonen.
   Het zijn wel stofjes die op de grens tussen “ leven en dode materie “ functioneren.
   Maar ze kunnen behoorlijk dodelijk zijn. Denk aan polio!
   Probleem is dat ze zich nestelen binnen de lichaams cellen.
   Bacteriën nestelen zich buiten de lichaam Cellen en daardoor “ makkelijker “ te bestrijden met antibiotica.

   • Er is nog nooit een virus “in het wild” gevonden. Nog nooit. Alle “foto’s” van virussen zijn het werk van een creatieve grafisch ontwerper.
    De dingen die “te zien zijn” op beelden van een elektronen microscoop zijn exosomen, afvalstoffen die door het lichaam uitgestoten worden, vele duizenden keren per dag.
    Je noemt polio, dit was een vergiftiging door het landbouwgif DDT. Op het moment dat het gebruik hiervan verboden werd, was het ook meteen afgelopen met polio.
    Koop en lees het boek “Virus Mania” van Torsten Engelbrecht, te vinden op Amazon. Dan leer je dat aids ook niets met een zogenaamd virus te maken heeft. En waarom Faucci ongelofelijk veel bloed aan zijn handen heeft. Hij is een van de gruwelijkste massamoordenaars ooit, Joseph Mengele staat niet eens in zijn schaduw.

 2. Corona behoort tot de stam Corona virussen.
  Apenpokken behoort tot de stam Variolä virussen.
  Herpes/ gordelroos behoort tot de stam van herpes zoster virussen.
  Rode hond is weer een ander virus….. enz enz….

  Je kunt nooit van Corona virussen apenpokken krijgen.
  Apenpokken behoren tot de Stam variola.
  Wat wel gebeurt is dat door de vaccinatie tegen Corona, je eigen immuunsysteem is afgezwakt door de “ kunstmatig in gespoten Spike eiwitten” ( die zijn een onderdeel; een partje van het Corona virus)
  Om je lijf aan te sporen om antistoffen te gaan maken tegen dit Spike eiwit, wordt je eigen natuurlijke immuunsysteem met deze nieuwe mRNA techniek buiten werking gesteld. ( het vaccin is een code die ingespoten wordt om ribosomen in je celvloeistof te activeren antistoffen te maken) ( Dit is een geheel nieuwe techniek die nog nooit eerder is toegepast. )
  OOK NIET OP PROEFDIEREN
  Doordat je eigen immuunsysteem “ onwerkzaam wordt” , word je vatbaarder voor alle andere soorten virussen, en kan het variole virus wat nu in omloop is toeslaan. Je “ weerstand hiertegen is weg”

  Dus van Corona kun je “NEVER NOOIT APENPOKKEN KRIJGEN” Wel kun je na vaccinatie allerlei andere virus ziekten en ( bacteriële ziekten ) SNELLER krijgen omdat door het mRNA je eigen immuunsysteem “ verbouwd “ is.
  Er is een Arteficiele Immono Deficiëntie Syndroom opgetreden = Een vorm van AIDS door de vaccinatie.
  De komende winter en najaar wordt spannend.
  Hoe zal een gevaccineerd lichaam zich gaan gedragen op gewone huis tuin en keuken verkoudheidjes. NIEMAND DIE DIT WEET…
  VERGEET NIET DAT DEZE VORM VAN VACCINEREN ÉÉN GROOT EXPIRIMENT IS. WAT SLECHTS “ VOORLOPIG “ IS TOEGELATEN OP DE EUROPESE MARKT.
  Door het vaccin te nemen DOET U DUS MEE AAN EEN MEDISCH EXPIRIMENT ❗️

 3. . . . een broodje AAP gelul !
  Je word nog eerder ziek van je eigen stront . . . of dat van een ander !
  Niet roeren in “de pot des levens” . . . dan komt het goed ! 😁

 4. Ik blijf ver van die experimentele spuit weg en als ik mij ziekelijk voel neem ik wel een paar druppels chloordioxide met water in of een glaasje lauw water met een half theelepeltje baking soda. Als sneeuw voor de zon voel ik mij dan weer beter. Daar behoef ik geen dokter erbij te halen of wat dan ook. Die kwakzalvers maken het alleen maar erger dan het is, met hun chemische preparaten wat zij medicijnen noemen.

 5. Apenpokken of aids
  Het is toch wel erg duidelijk dat het in de gifspuit zit
  Ze weten allang wat er komen gaat voor de gevaccineerde
  Dit is het eerste wat er uit komt
  Kijk dat er veel mensen dood gaan aan hart problemen kunnen ze natuurlijk geen pandemie noemen
  Dit grijpen ze nu aan om weer angst en paniek te zaaien
  Wie weet wat er nog voor rare ziektes tevoorschijn komen uit de gevaccineerde
  Die ze zeker ook zullen gebruiken om paniek te zaaien
  Ze weten heel goed wat ze kunnen verwachten
  Ik heb medelijden met de gene die in het vaccin gelooft. Hebben en misleidt zijn
  Zij zitten op de blaren

 6. Dat stuk van Anna klopt. De lulhannesen ….die met uitsluitend lompe scheldpartijen en hun verstand in hun reet…. degene die op een heldere en eenvoudige manier laat zien waar het over gaat af wensen te zeiken, worden dat geen trollen genoemd? Door de gifmengers betaald tuig om de waarheid onder de stinkdeken van de WHO te houden.
  Anna ….blijf overeind.

  • Beste Inhetmeer,

   Mijn opmerking naar Anna toe was niet de mooiste geef ik toe.
   Had ik niet moeten doen.

   Maar als je nu nog steeds beweert dat virussen bestaan, dan moet je ook met bewijs komen.
   Kun je meteen even een rondje maken bij de mensen die daar grote beloningen voor uitgeloofd hebben.
   Die beloningen zullen echter nooit uitgekeerd worden, omdat er nul komma nul bewijs is.

   Het enige wat als “besmettelijk” gezien kan worden is het overdragen van bacteriën via fysiek contact.

   Virussen horen thuis in sprookjesboeken.

  • Virussen zijn bedacht door de farmaceutische industrie, de mensen moeten toch ergens in geloven, dat ‘geloof’ schept een ‘behoefte’ omdat de kassa moet blijven rinkelen toch?

   • Beste Dobby,

    Het hele virus-verhaal komt in eerste instantie uit de koker van Louis Pasteur.
    Maar ook wij Nederlander mogen trots zijn, want wij hebben Martinus Willem Beijerinck.
    Ga ik verder niet toelichten.

    Waar het om gaat is dat de Rockfeller’s deze bogus-theorie hebben aangegrepen een medisch-apparaat uit te rollen die absoluut niet ten dienste staat van de mensheid, maar puur gericht is op waar zij op uit zijn.

    Meer weten?
    Doe je eigen onderzoek!

     • Beste Dobby,

      Helemaal correct!
      Waar het mij omgaat is de oorsprong van deze leugen.
      U bralt maar wat, zonder te weten hoe en wat (ondanks dat uw brallen waarheid bevat)

      Dit brallen van u brengt ons nergens!

      • Beste Dobby,

       Vergeef mij mijn bovenstaande reactie!

       Alcohol in de man, geeft ongenuaceerde reacties…
       U snapt eea behoorlijk goed!
       🙂

      • De waarheid brallen…, brengt ons een stuk verder dan de leugens die standaard op deze wereld in het verleden en het heden gebrald werden en nog steeds worden, toch? 😂

   • Het is zo dat de mensen uit eigenbelang hebben gehandeld omdat ze bang waren voor de ongevaccinneerden die door phizer is betitteld als zeer besmettelijke brandhaarden Dat corona is uitgebroken nadat gevaccineerden erachter kwamen dat ze beduveld en bedonderd waren daarvan hoor je niets meer dat je een Wappie bent of niet goed bij dat je hoofd was als je dit niet deed Daar wordt nu geen woord meer over gerept en doen ze alsof er niets gebeurt was, dat zij een gratis QR code hadden gekregen bij hun C. spuiten Echter ze zijn allen ziek geworden van corona griep en na de C. spuiten Ik hoop dat de Corona spuiten toch niet zo erg zal zijn dat er alsnog een oversterfte gaat plaatsvinden de komende winter en herfstperiode
    Of kuiper een pandemie nog wil invoeren is volgens mij niet meer mogelijk zal zijn omdat de mensen er niet meer in geloven dat ze doodgaan aan de griep
    Dus kortom ze zijn werkelijk gehersenspoeld

 7. Al die schaapjes die zich hebben laten doden door de giftspuit corona en de boosters ik mag hopen dat zij ernstige bijwerkingen krijgen daar hebben ze zelf om gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in