In China gemaakte mondkapjes zijn nu voorzien van een waarschuwing, waarin duidelijk wordt gemaakt dat zij geen bescherming bieden tegen corona, en “kanker, geboorteafwijkingen en andere schade aan de voortplanting kunnen veroorzaken”.

Zie op Twitter

Weer een samenzweringstheorie als waar bewezen. Haat je ons niet als we gelijk hebben?, schrijft iemand in de commentarensectie.

Stanford-studie: mondkapjes zijn nutteloos tegen COVID-19 en kunnen zelfs leiden tot verslechtering van de gezondheid en vroegtijdige dood

  Wij zullen ze niet vergeven - Ze gaan er allemaal aan
Vorig artikelCovid infectie fataliteit ratio blijft dalen en dalen – nieuwe studie zegt dat de IFR van het “dodelijke virus” is gedaald van 3,4% tot 0,15%
Volgend artikelBill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdowns
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ook al ben ik een fel tegenstander van het gebruik van het mondkapje, zie ik toch in de omschrijving staan dat de ‘packaging’ vanwege het gebruik van lood kan lijden tot kanker en geboortedefecten. Het lijkt dan toch echt over de verpakking te gaan, en niet de mondkapjes zelf.

  2. Voor zover ik kan zien heb je gelijk hoewel ik ook een fel tegenstander ben van mondkapjes. Ik respecteer met veel tegenzin wel de regels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in