COVID-19 vaccinatie: onnodig, inefficiënt en gevaarlijk! Dokters vellen een vernietigend vonnis

2
© Freepik

Doctors for COVID-Ethics omschrijven zichzelf als “artsen en wetenschappers uit 30 landen die de medische ethiek, de veiligheid van de patiënt en de mensenrechten willen waarborgen in het kader van de maatregelen tegen COVID-19”.

Een van de laatste bijdragen van deze vereniging gaat over de noodzaak van vaccinatie tegen COVID-19, over de doeltreffendheid die van vaccinatie uitgaat en over de veiligheid van vaccinatie. De dokters en wetenschappers komen tot een duidelijke conclusie. Geen van deze dingen is een gegeven. Vaccinatie tegen COVID-19 is niet nodig, is niet doeltreffend en is vooral gevaarlijk.

We zijn vandaag al zover gekomen dat artsen en wetenschappers die legitieme vragen stellen, legitieme bezorgdheid uiten, moeten vrezen virtueel gelyncht te worden door een een linkse meute en hun baan of licenties te verliezen als gevolg van deze executie op het internet. In een tijd waarin rechters vanwege hun rechtspraak worden verdacht van het verbuigen van de wet, zijn alle dammen doorgeslagen. En omdat alle dammen zijn doorgebroken, worden belangrijke vragen die gesteld EN beantwoord moeten worden, bijvoorbeeld voordat vaccinaties kunnen worden bejubeld als de grote prestatie die zij thans worden genoemd, noch gesteld noch beantwoord.

Zoals inmiddels duidelijk is geworden, ontbreekt het aan een constructief en vooral rationeel debat met degenen die kritiek hebben op de maatregelen waarmee regeringen, ook weer allemaal samengesteld uit deskundigen op het gebied van virologie en immunologie, de catastrofe willen afwenden waarmee wij volgens deze “deskundigen” door SARS-CoV-2 worden bedreigd. Er wordt bijvoorbeeld niet ingegaan op de wetenschappelijke resultaten, die nu zo overweldigend zijn dat ervan kan worden uitgegaan dat lockdown geen enkel positief voordeel oplevert dat ook maar enigszins opweegt tegen de schade die zij berokkent. Politieke actoren zijn in een totalitaire COVID-19 furie en stoor hen alstublieft niet.

Ten prooi gevallen aan censuur – tekenen van totalitarisme

  De zoveelste "complottheorie" wordt bewaarheid - Vaccins voeden varianten en veroorzaken ziekte

Het oorspronkelijke bericht werd verwijderd op Medium, waar het oorspronkelijk door de vereniging werd gepubliceerd – het zou in strijd zijn met “Medium Rules”. Dit, zo zeggen zij, is werkelijk een uitstekende indicatie van de anti-wetenschappelijke tijden, waarin geen enkel debat plaatsvindt. In plaats van te luisteren naar en te discussiëren over de argumenten van de Doctors for COVID-Ethics, die allemaal kunnen worden bewezen met wetenschappelijke literatuur, worden zij gemuilkorfd, genegeerd, belasterd en onderdrukt. Volgens de auteurs van het artikel op www.sciencefiles.org heeft dit niets meer te maken met een open samenleving, maar is het het kenmerk van een dictatuur en totalitarisme.

In het bericht wordt ingegaan op de noodzaak van vaccinatie, de werkzaamheid die van vaccinatie uitgaat en de veiligheid van vaccinatie, en wordt geconcludeerd dat geen van deze zaken een gegeven is. Vaccinatie tegen COVID-19 is niet nodig, het is niet efficiënt en het is gevaarlijk.

Nu naar wat de Doctors4COVID-Ethics hebben samengesteld met betrekking tot vaccinaties tegen COVID-19, steeds ondersteund door wetenschappelijke literatuur, wat men MOET BESPREKEN als men de pretentie heeft een beslissing te willen nemen op grond van de rede:

Voor mensen met een natuurlijke immuniteit, na een eerdere infectie met SARS-CoV, SARS-CoV-2 of andere coronavirussen, zou vaccinatie niet nodig zijn. De bijbehorende immuniteit, de zogenaamde T-celimmuniteit, kan vele jaren later nog worden opgespoord. Dit zou een betere en meer omvattende bescherming tegen de ziekte betekenen dan de immuniteit die door de vaccins wordt geboden. Dit zou slechts betrekking hebben op een kleine sequentie van SARS-CoV-2, namelijk het spike-eiwit. De immuniteit van de bevolking tegen SARS-CoV-2 is nu in de meeste landen voldoende, zodat vaccinatie niet nodig is. Afgezien daarvan is het verloop van de ziekte voor de meeste mensen mild tot matig, en 99,8% van degenen die positief testen, overleeft de ziekte. Het vormt dus geen gevaar voor de meerderheid van de mensen. Maar zelfs een ernstige ziekte kan worden genezen met een tijdige behandeling met medicijnen. Het sterftecijfer kan zelfs met 75% tot 85% worden verminderd.

  Nucleïnezuur vaccins gebruiken een genenkanon die gemuteerde code in je cellen dwingt om prionen te maken die je bloed verstoppen

Mythe van asymptomatische infectie

Men ontkracht ook de mythe van asymptomatische overdracht. In China werd een uitgebreid onderzoek uitgevoerd bij bijna 9,9 miljoen mensen. Geen enkele persoon die met een PCR-test positief was bevonden maar geen symptomen had ontwikkeld, had ook maar één andere persoon besmet.

De doeltreffendheid van vaccins

Antilichamen die als reactie op vaccinatie worden geproduceerd, worden voornamelijk in de bloedbaan aangetroffen, zegt men. Aangezien SARS-CoV-2 een infectie van de luchtwegen is en de virussen via druppeltjes of aërosolen worden overgedragen, is het niet doeltreffend om mensen te vaccineren omdat de concentratie van antilichamen in de slijmvliezen te laag is. De doeltreffendheid van de vaccins op middellange termijn is tot dusver onbekend, en fase 3 zou pas in 2023 worden voltooid. Maar deze fase 3 zou nu in een massale proef zitten. Uit de beschikbare gegevens zou niet blijken dat ernstige ziekte kan worden voorkomen. Er waren tijdens de proeven te weinig gevallen van ernstige ziekte geweest om conclusies te kunnen trekken.

Het gevaar van de vaccins

COVID-19 vaccins gaan gepaard met aanzienlijke bijwerkingen, die nu welbekend zijn. Deze variëren van bloedstolsels tot trombose en herseninfarcten. De vaccins zouden onveilig zijn. Ook kunnen veel bijwerkingen die als onschuldig worden beschouwd, tekenen van (micro)trombose zijn. Deze omvatten, bijvoorbeeld, hoofdpijn, misselijkheid of uitslag. Meervoudige vaccinatie verhoogt het risico op bloedstolsels vele malen. Daarom zou SARS-Cov-2 door vaccinatie gevaarlijk worden voor kinderen en adolescenten, maar zij worden momenteel nauwelijks bedreigd door het virus.

Vaccins zijn gevaarlijk voor gezonde personen en voor personen die chronisch ziek zijn.  Een verscheidenheid van door vaccins teweeggebrachte bijwerkingen, van bloedstolsels tot trombose, allergische reacties tot antilichaam-afhankelijke versterking zijn verantwoordelijk. De hectische productie van vaccins verhoogt het risico op besmetting, bv. met DNA-fragmenten.

  Frankrijk: Aanplakborden waarschuwen voor gevaren van COVID-19 vaccin - politiek en media overstuur

Uit een aantal studies blijkt een robuuste t-celimmuniteit die is ontstaan als reactie op een eerdere infectie met SARS-Cov, SARS-CoV-2, of andere Coronavirussen. De overeenkomstige immuniteit kon 17 jaar na de oorspronkelijke besmetting nog steeds worden aangetoond.

Het sterfterisico zou kunnen toenemen

Na het begin van de massale vaccinaties, was er een toename van infecties. Dit zou een teken kunnen zijn van ADE (Antibody-Dependent-Enhancement; verklaring: “Eigenlijk zijn antilichamen ons meest effectieve wapen tegen SARS-CoV-2 en Co. Maar er zijn gevallen waarin het gezondheidsbevorderende effect van deze immunoglobulinen wordt teruggedraaid. Dit is altijd het geval wanneer de antilichamen het virus niet ‘precies’ aanpakken”. Dan kan een zogenaamde “antilichaam-afhankelijke versterking” (ADE) optreden” – een verergering veroorzaakt door antilichamen. Afhankelijk van de aanhechtingsplaats kunnen de antilichamen verschillende reacties veroorzaken.

Met elke dosis van een mRNA-vaccinatie zijn steeds ernstiger bijwerkingen mogelijk

De op adenovirus gebaseerde vaccins, zoals AstraZeneca en Johnson & Johnson, zouden aanvankelijk meer bijwerkingen veroorzaken. Bij elke opeenvolgende vaccinatie kan het immuunsysteem van de gevaccineerden zich echter aanpassen aan het vaccin, waardoor het adenovirus dat als drager van SARS-CoV-2 fungeert, wordt geneutraliseerd. Bij de andere, namelijk de mRNA-vaccins, zal precies het tegenovergestelde het geval zijn. Het is mogelijk dat bij elke vaccinatie de waarschijnlijkheid en de ernst van de bijwerking toenemen.

Bronnen:
Sciencefiles.org
Wochenblick.at

In ieder geval, zegt men , is het noodzakelijk een publieke, open en eerlijke discussie te voeren over al deze informatie, bewijzen en studies die Doctors for COVID-Ethics heeft verzameld. Met de vaccinaties werd een groot veldonderzoek gestart – zonder de effecten en bijwerkingen te kennen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moderna’s topwetenschapper over mRNA-technologie in COVID injecties: “We zijn eigenlijk de software van het leven aan het hacken”

Vorig artikelScheuring in Greta’s klimaatbeweging – noemt Palestijnse jihadisten “martelaren”
Volgend artikelDokters vrezen dat COVID-19 vaccins de kankeronderzoeken verstoren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Geld is een enorme drijfveer. Er zijn door de industrie en betrokkenen al miljoenen, zo niet miljarden verdiend. Zelfs na aftrek van alle smeergelden blijft er schijnbaar nog niet genoeg over.
    Misbruik van de medische wereld voor macht is eenvoudig gebleken, zoals die klup van kwab aantoont.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in