© rawpixel.com

Karen Kingston is een biotech analiste en voormalig Pfizer medewerkster, die onderzoek heeft gedaan naar en geschreven heeft over vele aspecten van Covid-19 en de zogenaamde vaccins. Kinston heeft lang gezegd dat zowel covid als het vaccin niets anders dan biowapens waren, en de afgelopen week, tijdens een allereerste “Gain-of-Function” hoorzitting van de Senaat, waren medische deskundigen die getuigden het erover eens dat het Covid-19 virus een biowapen was, schrijft Greg Hunter.

Kingston legt uit:

“Meer bepaald zeiden zij dat het werk dat in het laboratorium wordt gedaan aan “Gain-of-Function” (Covid-19 en andere dodelijke virussen die nu bewapend worden) strikt voor oorlog en de ontwikkeling van biowapens is. Dit zijn wapens van militaire kwaliteit. Dr. Kevin Esvelt zei: “Het probleem is dat wij zo gewend zijn aan pandemieën te denken als een gezondheids- en veiligheidskwestie, dat wij de implicaties voor de nationale veiligheid gemist hebben van het identificeren van virussen die opzettelijk ontketend zouden kunnen worden om miljoenen mensen te doden…””

Kingston zegt dat de zogenaamde “vaccins” voor de behandeling van Covid-19 ook “biowapens” zijn, en dat Big Pharma de vrije hand heeft gekregen met nul aansprakelijkheid om menselijke experimenten te houden. Het wordt allemaal mogelijk gemaakt door de “Emergency Use Authorization” (EUA) die het Congres heeft goedgekeurd via de wetten die het heeft aangenomen. Kingston zegt:

“De Food and Drug Consumer Protection Act vereist een tijdlijn van 10 jaar voor de meeste geneesmiddelen en vaccins, en een tijdlijn van 15 jaar voor op virale genen gebaseerde therapieën, en dat is wat deze (Covid-19 vaccins) zijn. Deze zijn in 10 maanden op de markt gebracht, minder dan een jaar dus. Dit is dus niets minder dan een afschuwelijk experiment op het Amerikaanse volk… Deze mRNA-injecties creëerden nieuwe markten voor Big Pharma. Daar komt nog bij dat deze lipide nanodeeltjes technologie zo gevaarlijk is, net als het mRNA, dat het nooit door onze consumentenbeschermingswetgeving zou zijn gekomen, die 10 tot 15 jaar duurt om het product op de markt te brengen. Zij moeten dus een noodtoestand afkondigen, net als 9/11, toen zij onze privacywetten terzijde schoven. Zij moesten onze wetten op de veiligheid van geneesmiddelen terzijde schuiven om deze producten op de markt te brengen… Het gaat om een biljoen dollar per jaar markt … Om dit vol te kunnen houden voor mRNA en lipide nanodeeltjes technologie en dat gecombineerd, wel, die markt kan niet overleven of gedijen onder de huidige FDA wetten. Zij moeten alles voortdurend onder “Emergency Use Authorization” houden… zij gaan rechtstreeks in de mens met de eenvoudige bewering dat dit kan werken en dat het doeltreffend kan zijn.”

Nu weten wij dat de Covid-19 injecties niet werkzaam zijn, want Dr. Fauci en President Biden hebben elk in totaal vier zogenaamde “vaccins” gekregen, en beiden hebben onlangs nog Covid gekregen. Zelfs Dr. Deborah Brix, die één van de top-dokters was in het Covid-reactieteam in het Witte Huis, zegt nu: Ik wist dat deze vaccins geen bescherming zouden bieden tegen infectie. En ik denk dat we de vaccins overspeeld hebben…” Na bijna 600 miljoen doses Covid-19 vaccin alleen al in Amerika, geeft Dr. Birx toe dat ze nooit gedacht had dat het vaccin zou werken? Wat houdt dat in? Kingston zegt:

  Is grafeenoxide de oorzaak dat de Japanse autoriteiten Moderna's verontreinigde covid-vaccins hebben opgeschort?

“Er zijn van die dingen die men niet-vervolgingsovereenkomsten en plea bargaining (strafvermindering in ruil voor schuldbekentenis) noemt, wanneer men u als getuige-deskundige gaat inschakelen… Vanuit juridisch oogpunt lijkt dit een “plea-bargaining agreement” te zijn, zou ik zeggen. Dit is dus de reden waarom zij naar voren komt, en waarschijnlijk krijgt zij strafvermindering omdat zij naar voren komt en het Amerikaanse publiek de waarheid vertelt over wat er gebeurd is.”

Kingston zegt dat het aantal doden en gewonden de komende vijf jaar “aanzienlijk hoger zal liggen,” omdat de Covid-19 biowapens worden verstrekt als vaccins. Kingston wilde geen hard getal noemen. Kingston voorspelde ook:

“Ik denk dat het onvruchtbaarheidscijfer verbijsterend zal zijn, omdat deze injecties ontworpen waren om zich te richten op de eierstokken van vrouwen. Ze zijn ook ontworpen om het mannelijk voortplantingssysteem aan te pakken. Ik denk dat dat zeer, zeer alarmerend zal zijn.”

Er is nog veel meer in het 50 minuten durende interview.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID GevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe New York Times braakt voorverpakte Oekraïense praatjes uit
Volgend artikelDe “Ongevaccineerden” vraag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Patiënten, artsen en verpleegkundigen zijn thans gedegradeerd tot pionnen op het schaakbord van marktgerichte managers die geen verschil zien tussen een industrie en een ziekenhuis. In hun door business verblinde ogen zijn dat slechts bedrijven die moeten concurreren op het terrein van ziekte en dood, tussen product en medemens…

  – Prof. Bob Smalhout

 2. Covid een biowapen? Zonder bewijs te overleggen ziets roepen is hetzelfde als beweren en GELOVEN dat de sprookjes van de Gebroeders Grimm of Walt Disney waargebeurd zijn. Covid bestaat niet, heeft nooit bestaan, gaat nooit bestaan, net zo min als dat eender welk “virus” bestaat. De spuiten bestaan wél en verminken en vermoordnen miljoenen en miljoenen mensen. Maarja, mensen GELOVEN liever in leugens dan dat ze kennis nemen van de WAARHEID.

  • Sorry maar volgens mij is Covid wel degelijk een chemisch ontworpen bio wapen.
   Iedereen die ik ken die Covid gehad heeft… .(is dus een ontworpen virus); geeft aan dat het TOTAAL niet voelde als een griep maar eerder als een CHEMISCHE AANVAL OP HUN LICHAAM.

   En de prikken zijn BIOwapens… zonder twijfel….

   Dus het is BEIDE chemisch en ontworpen en een aanval op het lichaam.

   • grote onzin. Alle luchtwegaandoeningen cq luchtweginfecties zijn geherdifinieerd tot Covid-19. Het Sars-Covid-2 virus is nog nooit aangetoond. Ten eerste is er geen betrouwbaar isolaat van en ten tweede blijk het niet uit de cijfers. In het plandemiejaar 2020 was er niet meer oversterfte dan voor 2020. De oversterfte is uit hand beginnen te lopen vanaf de gifinjectiecampagnes.

   • Vraag mij steeds af… wie zijn wij… om te bepalen of een virus nu wel of niet bestaat?
    Iedereen lijkt hier in dat domain groot expert te zijn, haha
    Ook experten beweren dat COVID wel en niet aangetoond is, pffff
    Dus we zullen moeten verder gaan op ons gevoel of kansberekening.
    We weten (normaal) allemaal tot wat die Amerikanen in staat zijn.
    Wat ze met ons van plan zijn is ook heel duidelijk.
    De Amerikanen ontkennen ook niet dat er samengewerkt wordt met Oekraïne, en dat ze biolabs in Oekraïne financieren.
    Die biolabs staan veel te dicht tegen Rusland… ik gok dat ze daar niet met hun fluit spelen…
    Dus is de kans groot dat virussen en dus COVID wel bestaan.
    Maar tegelijk kan het zeker ook zijn dat de griep geherdefinieerd is tot COVID, haha

    • Even duidelijk ik ben een mens en ik wil niet deelnemen aan een experiment doe dat maar op ratten die zitten er genoeg in het binnenhof of WEF zeer gevaarlijk soort en dan nog het volk die hebben het verstand van een muis het zij ook zieken veroorzakers waar wij zo maar ziek van kunnen worden als zij zich met gift hebben laten vol spuiten.

 3. Mijn gevaccineerde ex nam onlangs contact met mij op. Of ik hem wilde helpen, want hij kon naar eigen zeggen niet meer klaarkomen door masturbatie. Hij klonk echt heel erg bezorgd klonk, bang zelfs (niets voor hem) en daardoor vergat ik mijn aanvankelijke boosheid vanwege zijn voorstel. Ik heb weliswaar geweigerd om hem fysiek te helpen (wat hij graag wilde) en heb hem in plaats daarvan gewezen op een aantal artikelen over vaccinatieschade en hem dringend geadviseerd om naar de huisarts te gaan. Hopelijk komt het goed met hem (maar betwijfel het eerlijk gezegd).

  • WHAHAHAHHA MONIQUE !!!

   WOW….

   “Of ik hem wilde helpen, want hij kon naar eigen zeggen niet meer klaarkomen door masturbatie. ”

   Ik kom niet meer bij….

   Zulk soort volk wil je toch niet dat ze je nummer hebben ?

   “Of ik hem wilde helpen”….

   3 woorden: gatverdamme (wat triest !).

   • Die monique idem dito, haar ex mag ook blij zijn om van deze troel af te zijn. Wat een gebrek aan niveau om dit te plaatsen. Maar goed dat billie dit soort onvruchtbaar maakt. Hopelijk preventief!

  • Grootste oorzaak is stress, vermoeidheid en spanningen… en heeft hij een bepaalde leeftijd dan kan dat best heel normaal zijn.
   Volgens mij had hij gewoon heimwee naar jullie bed relaties want gij zijt goed, haha
   Wel jammer dat alles tegenwoordig geassocieerd wordt met COVID of die vaccins.
   Veel mensen met een beetje snot aan hun neus lopen zelfs onmiddellijk voor PCR-test.

 4. Deze karen kingston praat met allerlei gecontroleerde oppositie zoals stew peters en malone, gelooft in virussen en heeft een grote adamsappel. Zou dit geen duivelaanbiddende vent zijn met tieten en een pik? Zij was al bezeten en zal dat nu nog steeds zijn.
  Enne, Mengele was een zondebok. En maar praten over het sparen van baby’s. Moeten blijkbaar overblijven om te misbruiken of om te offeren. Walgelijke mensen.

   • Echt hé !!! Precies wat ik dacht… wát een wereld zeg dit….

    Met mensen die écht “woke” zijn… en mensen die doen alsof.
    Met mensen die écht anti-tirannie zijn en mensen die doen alsof.
    Met mensen die (TERECHT) in samenzweringstheorieën geloven en mensen die doen alsof.
    Met mensen die écht bewust zijn van hun eigen kracht..en mensen die doen alsof.
    Met mensen die écht niet beginnen of zijn gestart met de prikken in zich te laten injecteren..en mensen die doen alsof ze het niet doen of mee gestart zijn…en ook niet willen eindigen…
    Met mensen die écht anti controlled opp. zijn en mensen die doen alsof…

    Er hangt een soort spanning boven iedereens hoofd. De meeste mensen die ik spreek voelen het en ervaren het… de wereld is sinds maart 2020 prompt veranderd en met de uitrol van de biowapens helemaal 100%…gekeerd…

    4 woorden: waar gaat dit naartoe ?!!!!

    • Lee 1990.Waar gaat dit naar toe,naar de NWO (great reset) maar eerst moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

 5. Shit He, dit is geen nieuws ! Dat wisten we al jaren. Diegene die het nu nog moeten ervaren zijn al ten dode opgeschreven. Als er nu een hoop geprikte domkoppen sterven kunnen we weer eens naar het lied van Acda en de Munnik luisteren: “15 miljoen mensen”

  • @Eddy,

   U schrijft: “Als er nu een hoop geprikte domkoppen sterven kunnen we weer eens naar het lied van Acda en de Munnik luisteren: “15 miljoen mensen””……

   Tja, helaas heeft u daar gelijk in en van die 15 miljoen wat er overblijven zijn er ongeveer 5 miljoen “vluchteling”, in de leeftijd tussen 18 en 40, volledig getraind lichaam, mega oorlogservaring, kan als geen ander straat vechten, kan daarbij als geen ander omgaan net ALLE soorten wapens welke ze met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid reeds in bezit hebben. Daarbij hebben ze hun hele verdomde leven voor elk stukje brood en voor elke aardappel welke ze in hun strot duwden moeten knokken, vrouwen verkrachte alsmede kinderen en daarbij en passant mannen afslachten met machetes…….

   We gaan een erg mooie toekomst tegemoet en de doorsnee Neanderlander weet absoluut niet wat hem/haar te wachten staat.

   Het meeste zorgen maak ik me op dit ogenblik nog om onze blanke vrouwen en kinderen vanaf de babyleeftijd!!!!!!!!!

   Kijk maar eens wat er gaat gebeuren met hen als de MEESTE mannen met blanke tint op zijn en ze overgeleverd zijn aan de hordes!!!

   Gdansk voor WOII of Duitsland na WOII door o.a. het Rode leger…….en dit heb ik uit EERSTE HAND. Vrouwen pleegden met hun kleine kinderen massaal zelfmoord gewoon buiten in de parken en op de pleinen!!!

   Dit staat voor de deur en wel op heeeeeeeeeeeeeeeeeele korte afstand en Neanderland ziet het niet, hoort het niet en interesseert het niet……want geen maatregelen en lekker op vakantie…….’

   Deze enorme donderslag zal een oorverdovende en vernietigende knal gaan veroorzaken.

   En wat jammer is……hier is absoluut niemand te mobiliseren……..allemaal geen tijd, te ver reizen, moet werken, heb vakantie, zit op een terras, voel me niet zo lekken, moet morgen vroeg op……….tja……

   Ik zou zeggen…….allemaal heel erg veel geluk gewenst…….ennnnne………aanmeldingen kunnen nog steeds maar niet meer lang….

   Fijne zwoele fantastische avond gewenst allemaal!

   Gladiator
   ps maak groepen in jullie eigen omgeving en zorg daarbij voor een extern communicatiemiddel.
   GEEN GSM dus of andere shit, die werken dan niet meer.
   Slaap zacht Nederlanders, jullie regering waakt over jullie……….ehhhhh…..als ze terug zijn van reces!

   • Als oud beroeps…landmacht en gedegen opleidingen in het leven gehad en ervaren te MOGEN hebben….ben ik het eens met gladiator.
    De hedendaagse 2 generaties van aan-de hand-klevende-gsm-en mega-virtuele nepvrienden-en sociale contacten in e.o.a. site?….dan de hedendaagse tragedie, de chillers-gamers-hangers en wokers….
    Als 60 plussers, gezond van lijf en leden en gesteldheid!in staat om een revolutie op te starten…
    Maar zoals door o.a gladiator en vele andere gesteld……wie komt er uit de hang/chillbank, zonder chippie en pilssie van de aldi?
    De komende herfst en wintermaanden gaan de simpelen onder ons het merken en ervaren hoe het is om als een slaaf/schaap te leven….

    • Maak daar maar rustig drie generaties van @politiek profeet. Ze zijn er namelijk in alle leeftijden! Willen niets weten. Hebben geen tijd. Zijn bang voor de waarheid. Kunnen er toch niets aan doen. Het leven is wel fijn zo. We zien het wel. Zal toch allemaal wel meevallen. Is niet zo. Zijn zo van die dingen die ik links en rechts opvang en/of te horen krijg. Op die paar na op één hand te tellen. Tijd zal het ze leren. En een aantal ervan zal dan al tussen de zoden liggen. Wat niet weet wat niet deert, is ook een spreekwoordelijk gezegde.

     • Inderdaad, 100% mee eens.
      2 verloren generaties uit een basis die op voorhand overliep van naïviteit, arrogantie en hoogmoed.

      Tijdens oorlog is geld niet te eten, kennis van essentïele zaken zal de nieuwe rijkdom worden en de van elektra afhankelijke mensen volslagen kansloos. Ik heb naar aanleiding van diverse missies in het buitenland jarenlang geroepen over de gevaren van de gegenereerde afhankelijkheid gereguleerd en opgedrongen vanuit uw overheid ‘voor uw gemak’, ‘voor uw veiligheid’, ‘voor uw genot’ wat de consequenties zouden kunnen betekenen. Een samenvatting van bovenstaande holle frasen betekent slecht één ding; ‘VOOR UW ONDERGANG’.

      Het verbaast uiteraard dan ook niemand van bovenstaande reageerders dat ik werd weggezet als een aan PTSS-lijdende veteraan die het noorden kwijtgeraakt is.

   • Ik weet het, Gladiator, Politiek Profeet en Greengo. Jullie hebben volkomen gelijk. Zelf heb ik al eens een oproep geplaatst met mijn telefoonnummer erbij maar niemand reageert. Ik wil graag voorop gaan om ons Land terug te pakken en dat tuig naar een andere wereld te helpen. Praten helpt niet, het is tijd dat we andere middelen gebruiken maar dan hoor je vaak dat gezeik van: “zinloos geweld” en ‘eigen rechter spelen” Nou ik ben het echt beu. Mijn gezin ben ik al kwijt, die geloven in de woke shit en de gifprik, dus ik kan helemaal los gaan, Ik heb niets meer te verliezen behalve mijn eens zo mooie land waar ik trots op was. waar kan ik me aanmelden?

 6. ´We’ve all experienced it…
  The pressure to get jabbed.
  Some of us know people who have had the jab and boosters and seem totally fine.
  If you’re wondering whether it’s that bad, you’re not the only one…
  After all, the information you find on Google shows studies that prove it is safe and effective…? Right?
  But here’s what you really need to know now.
  The jab has been designed to cause symptoms in your body that cannot be traced back to it…
  Have you heard about the heart attack gun developed by the CIA? This dart gun was designed to poison victims with venom that mimicked “heart attack” symptoms and caused death. And the cause was untraceable.
  This is very much like the C0V1D vaxx…
  What’s worse is that the media has spread misinformation like wildfire, wrongly misleading people with false data that the vaxxed are better off than the unvaxxed.
  But, studies are coming out now that actually prove how this data has been wrongly interpreted…
  And these studies show the real science proving that the more vaxxes you have, the higher your chances of getting seriously ill with C0V1D… Or worse.
  Studies are also clearly showing that natural immunity outperforms any jab…
  Everything you need to know about this is in our latest eBook, Vaxx Vs Natural Immunity: Which is Better? You can download it right now for f.ree and get access to the expert advice and evidence that you need to be aware of right now.
  https://unbreakableseries.com/natural-immunity/
  The 8 key things that cause disease – Dr. Bryan Summrizes his experiences after over 20 years of being in practice.
  Scientific evidence that proves that natural immunity through C0V1D infections is much more effective than the vaxx.
  How dangerous the jab really is – and how studies prove that it actually harms and lowers your immune system.
  How artificial infection can cause your immune system to go into overdrive and cause autoimmune disease.
  What you should do to strengthen your immune system to beat C0V1D without serious illness, or hospitalization rather than risking your life by getting the deadly jab.
  And so much more!
  Don’t wait, access to this special eBook will be removed very soon…
  Best of all, when you claim your eBook now, you will also receive f.ree access to my good friend, investigative journalist, and filmmaker, Jonathan Otto’s groundbreaking 12-episode docuseries, Unbreakable: Destined to Thrive | RELOADED – with 9 BRAND NEW episodes.
  In this exclusive docuseries… You’ll discover how to strengthen your immune system, recover from C0V1D, and reverse the effects of the toxic C0V1D jab…
  PLUS uncover the global government’s agenda – including the future “pandemics” they’re planning to unleash – and what your personal freedom will look like.
  Download this eBook right now and claim your f.ree access to this powerful docuseries before they censor them.
  To your health,
  Jonathan Otto´

 7. alle 188 landen vd VN is gevraagd geworden om een betrouwbaar isolaat van Sars-Covid-2 aan te tonen. Is echter nooit gelukt. Dus dat het Sars-Covid-2 een biowapen zou zijn is krankzinnige onzin. Zou dit echter wel zo zijn zou er in 2020 flink meer oversterfte moeten zijn dan voor 2020, hetgeen niet het geval is. De gifinjecties zijn echter wel biowapens en zijn ontwikkeld in laboratoria. Dat is ook goed te zien in de oversterftecijfers. Sinds de gifinjectiecampagnes is er wereldwijd flink meer oversterfte dan voorheen.

 8. Tom ! Dank u wel. Ze overdrijven inderdaad in de twee richtingen ! Ben ook niet gevaccineerd, zou niet weten waarom. Ik vergeet wel zeker niet hoe ze me aanwijsden als schuldige voor de pandemie die er geen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in