Covid-19 injecties voor kinderen: grote scepsis in Japan en Israël over het experiment

0
1872
© Freepik

Vanaf de herfst, zo wordt gezegd, zouden de voorlopige studies van de vaccinproducenten in de VS kunnen worden afgerond en zou de toediening van de Covid-19 injectie de volgende fase kunnen ingaan. Op dat moment zullen ook kinderen onder de 16 jaar met het vaccin worden “verrijkt”.

Maar het vaccinatie enthousiasme is op veel plaatsen beperkt, schrijft wochenblick.at. In Afrika moesten volledige partijen Covid-19 vaccins worden vernietigd wegens een gebrek aan bereidwillige Covid-19 vaccinvrijwilligers. Ook in Japan is minder dan 1 procent van de bevolking ingeënt tegen Covid-19. En het scepticisme over vaccinatie onder de Japanners is erg groot. Bovendien komt de overheidspropaganda ook niet helemaal van de grond, aangezien in Japan de overheid wettelijk verantwoordelijk kan worden gesteld voor eventuele ongewenste bijwerkingen van vaccins.

Binnenkort vaccinatiecampagne voor kinderen

Maar ook in Israël, de wereldkampioen vaccineren, heerst scepsis over het Covid-19 vaccin als het om kinderen gaat. BioNTech/Pfizer heeft in de V.S. al een spoedvergunning aangevraagd voor 12- tot 15-jarigen. Proeven met kinderen van 6 maanden en ouder zullen naar verwachting in de herfst worden afgerond. Premier Benjamin Netanyahu wil dan zo snel mogelijk beginnen met de inentingscampagne voor kinderen. Maar het doel kan mislukken vanwege de ouders. Slechts 41 procent wil zijn kinderen laten inenten, 29 procent is er fel op tegen en 30 procent weet het nog niet zeker, zo blijkt uit recente peilingen.

Artsen tegen vaccinatie

Bovendien hebben 93 medische beroepsbeoefenaren zich in een open brief uitgesproken tegen de Covid-19 injectie van kinderen. De ondertekenaars voeren aan dat kinderen bijna nooit ziek worden van Corona en als ze dat wel worden, hebben ze meestal slechts een mild ziekteverloop. Het risico van de vaccinaties is daarentegen nog niet echt onderzocht, omdat dergelijke studies anders verscheidene jaren in beslag zouden nemen en de vaccins bijwerkingen op lange termijn zouden kunnen hebben die nog onbekend zijn en pas later aan het licht komen.

Corona "vaccinatie" - de geprogrammeerde zelfvernietiging van het lichaam - Hoe mRNA "vaccinatie" het immuunsysteem zijn eigen lichaam laat aanvallen

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Japan geeft het voorbeeld: Lockdown is onnodig en schadelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here