In Colombia wordt een uitvinding gepresenteerd waarvan men hoopt dat deze de gezondheidszorg zal helpen om de instroom van Coronapatiënten op te vangen. Dankzij de goedkope en slimme constructie kunnen patiënten in hun tijdelijke ziekenhuisbedden worden begraven – zonder dat ze het lichaam hoeven op te tillen. Er wordt benadrukt dat het bed is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

Het bed is gemaakt van karton en kan tijdens het leven van de patiënt worden aangepast voor het comfort. Als de patiënt eenmaal is overleden, kunnen zorgprofessionals met een aantal ongecompliceerde stappen het bed veranderen in een kist waarin de overledene kan worden begraven. Het bed is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en kan 18 maanden meegaan.

In Colombia zijn tot nu toe 574 doden gevallen als gevolg van de infectie – op een bevolking van iets meer dan 50 miljoen mensen.

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

2 REACTIES

  1. Goed dat je onderaan vermeldt hoeveel doden er zijn gevallen wegens
    corona. Slechts 700 doden op een bevolking 3 x zoveel als in Nederland.
    Gevolg van een strenge quarantaine die nog tot 1 september zal gelden.
    De quarantaine heeft dan meer dan 5 maanden geduurd. Vraag is wel
    Of de mensen dit volhouden. Sommigen zeer zeker niet..

  2. het vreemde is nog altijd van bovenstaande berichten hoor je en zie je niets in de krant staan of op het nos nieuws langs komt Is dit alles leugens en ondermijnen van het gezag de van medici en famaceuten die door de moderne mens als een god vereerd wordt,,,,, Vandaag hoorde ik nog dat een mevrouw haar zoon heeft aangemeld om een spuit te halen Ik heb haar gezegd mevrouw lees eens wat er op frontnieuws vermeld word……. Zelf was ze net terug van haar laatste spuit van phizer maar van frontnieuws had ze nooit gehoord!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here