Corona-politie hoeft niet meer op straat te patrouilleren, omdat de buren hen telefonisch informeren

2

Overal ter wereld heeft de golf van hysterie een volmaakt fascisme doen ontstaan, dat de instemming heeft van een meerderheid van de bevolking, zoals geen enkel regime ooit had durven dromen.

Niemand, zelfs niet het Derde Rijk, heeft ooit zo’n flagrante rechteloosheid opgelegd, terwijl het applaus kreeg van zijn onderdanen, die jaloerse informanten zijn geworden over hun buren.

De Britse politie, bijvoorbeeld, hoeft niet langer op straat te patrouilleren omdat buren elke beweging in de buurt melden. Ze hebben politieagenten van de straat gehaald om telefoontjes aan te nemen.

Zij ontvangen 400 klachten per week van particulieren omdat hun buren de gezondheidsbeperkingen niet naleven, in woningen samenkomen, de avondklok niet respecteren, hun mondkapje afzetten of op reis gaan.

Het zijn samenlevingen waarin alles illegaal is, zelfs feesten, en de politie carte blanche heeft om de deuren van de huizen open te breken, de huizen binnen te gaan en de “delinquenten” naar de gevangenis te brengen.

Voor de meer gebruikelijke activiteiten van het sociale leven, zoals een etentje met vrienden, moet je ondergronds gaan en je gedeisd houden, zodat de verraders er niet achter komen.

In Groot-Brittannië mag men tot 12 april niet buiten zijn hoofdverblijf overnachten, maar een recente hittegolf heeft ertoe geleid dat een groot aantal Britten van de zonneschijn heeft geprofiteerd om naar het strand of naar het platteland te gaan, hetgeen heeft geleid tot een stortvloed van aangiften bij de politie van informanten.

De verraders zijn zo enthousiast dat zij, volgens James Vaughan, korpschef van de politie van Dorset, fungeren als een hulptak van de politie. Vaughan erkent dat degenen die naar hun tweede huis reizen geen illegaliteit plegen, maar dat weerhoudt de politie er niet van “verdachten” te onderzoeken en hen in een van hun dossiers op te nemen.

De politiechef moedigt buren aan om aangifte te doen: “Zo werkt het politiewerk in Dorset. We vertrouwen op het publiek om ons van informatie en inlichtingen te voorzien”.

De journalistieke bedwelming voltooit het politiewerk dermate dat uit een nieuwe opiniepeiling blijkt dat een duidelijke meerderheid van de mensen een vaccinatiepaspoort verplicht wil stellen om een café binnen te gaan, in het openbaar vervoer te stappen of naar de kapper te gaan.

In de toekomst, zo blijkt uit een ander onderzoek, zullen mensen “sommige” of “veel” beperkingen missen die zijn opgelegd met de pandemie.

Moslimprediker: “Laten we Europa innemen en laten de Europeanen het voor ons financieren”

Vorig artikelVoormalig hoofdarts van Pfizer zegt dat experimentele Covid-19 vaccins “gebruikt kunnen worden voor massale depopulatie”
Volgend artikelDe grote vaccinzwendel: zelfs establishment deskundigen en wetenschappers geven toe dat de vaccins niet werken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Met dank aan het Internationale Jodendom.

    En natuurlijk, als Nederlanders, een pereoonlijke bedankje voor de jood Ab(raham) Osterhaus!

  2. Verdeel en heers technieken, zodat de mensen elkaar vanaf nu constant zullen wantrouwen.
    De info van de politie is zo betrouwbaar , als de kul info van de politiek over het onbestaande ( geen genetische code geen foto, geen isolaat ) virus.
    Er zullen altijd ratten zijn onder de bevolking, maar zeker niet het aantal dat de gestapo in het blauw doet uitschijnen, denk aan de romeo’s als de politie weer eens “info ” verspreid, dat in ons nadeel is !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in