© Nathan Witch Doctor (CC BY-NC-SA 2.0)

Anna Mia Ekström, professor globale infectie-epidemiologie aan het Karolinska Instituut, wijst er nu op dat de Coronamaatregelen mogelijk meer levens hebben gekost dan het Coronavirus. Volgens schattingen van John Hopkins University zijn er meer dan een miljoen kinderen gestorven als gevolg van de beperkingen – in slechts zeven maanden tijd.

De extreme Coronamaatregelen hebben talloze mensen tot armoede gedreven, en op veel plaatsen zijn er voedseltekorten en is de algemene beschikbaarheid van gezondheidszorg verdwenen.

“Bepaalde beperkingen, zoals schoolsluitingen, grenssluitingen en ook lockdowns, hebben de toegang tot voedsel, vitale kindergezondheidszorg en medische zorg sterk verminderd en zeer grote schade aangericht, vooral in arme landen”, zegt Ekström in een interview met met het Zweedse televisiekanaal TV4.

Volgens schattingen van de John Hopkins University zijn tot 6.000 kinderen per dag gestorven aan de Coronamaatregelen, wat betekent dat er tegen september 1,2 miljoen dode kinderen waren, oftewel 2,2 miljoen dode kinderen in een heel jaar.

“Het is dus vooral omdat ze nieuwe prioriteiten hebben gesteld in de zorg en hebben bezuinigd op veel van deze gemeenschappelijke preventieve zorg, zoals vaccinaties voor kinderen en gezondheidszorg voor moeders waarvan we weten dat ze elk jaar miljoenen levens kunnen redden”, legt Ekström verder uit.

Ze zegt ook dat UNICEF vreest dat nog miljoenen kinderen het risico lopen om te sterven omdat de lockdown van de samenleving zo lang en uitgebreid is geweest. Onder andere omdat ze niet meer kunnen worden behandeld voor veel veel voorkomende kinderziekten – omdat de middelen in plaats daarvan naar de zogenaamde Coronabestrijding zijn gegaan.

Ekström is van mening dat de aan Corona gerelateerde sterfgevallen veel te veel aandacht hebben gekregen in de massamedia en wijst erop dat meer dan 98 procent van de mensen die in de loop van het jaar zijn gestorven, aan iets anders zijn gestorven – en dat het sterftecijfer voor Covid-19 zeer laag is. Ze wil daarom dat de machthebbers “meerdere ballen in de lucht houden” en ook degenen die sterven als gevolg van de Coronamaatregelen herkennen.

“Er is een voorbeeld uit een arm land waar de vrouw op de grond buiten het ziekenhuis haar kind moesten baren. Zowel de moeder als het kind zijn gestorven omdat het medisch personeel de patiënten niet durfde aan te raken, omdat ze zo bang zijn voor Covid-19”, wijst Ekström erop.

Evaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren

Vorig artikelAdolf Hitler won de verkiezingen in Afrika
Volgend artikelSmoking gun: China gaf 400 miljoen dollar aan Dominion
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. En ook hier zijn kinderen overleden omdat de arts weigerde langs te komen i.v.m. corona.
  Hoeveel 1000den zijn er gestorven of gaan er nog sterven door uitgestelde behandelingen.
  Of mensen die nergens terecht konden in een ziekenhuis omdat iedereen met een kuchje voorrang heeft, maar wel eerst half Nederland hebben door kruist in een ambulance.
  Maar uiteindelijk daar toch dood uit gedragen werden wegens geen plaats.
  En dan heb ik het nog eens over de ouderen die in eenzaamheid zijn gestorven.

  En wat hebben gesloten grenzen hiermee te maken.
  Dat ze niet direct naar de rijkste landen konden verhuizen?
  In Nederland komt iedereen nog steeds binnen.
  Oh wacht, we moeten ze allemaal ophalen natuurlijk met een vliegtuig.

  • ‘wat hebben gesloten grenzen hiermee te maken.’?

   Misschien met de import/export van goederen waaronder voedsel en medicatie? Er zijn restricties uitgevoerd v.w.b. import/export.

   • Had ik even niet aan gedacht, ik dacht aan land verhuizers.
    Maar als landen medicatie en voedsel tegenhouden, dan ligt dat aan de regering van dat land zelf dat ze daar dood gaan.
    Er heeft nog nooit iemand corona gekregen van een import banaan of een doos pillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in