“Neurenberg 2” – Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor

11
Executie Ceausescus

Dr. Reiner Fuellmich is een van de machtigste juristen in Duitsland en Europa. Hij heeft advocatenkantoren in Duitsland, de VS en Canada. In december 2020 lanceerde hij een grote juridische aanval tegen Merkel’s Corona-dictatuur. De verklaring van de Fuellmich Advocaten Consortium bewijst: De regering en Merkel hebben ons voorgelogen over Corona in een mate die voorheen ondenkbaar werd geacht. Zijn eerste rechtszaak ging rechtstreeks tegen Prof. Drosten, de man die Merkel koos voor de Corona-leugen en het opsluitingsbeleid dat de mensenrechten schendt. Drosten heeft in het verleden al de aandacht getrokken als valse profeet met de Mexicaanse griep. Hij voorspelde honderdduizenden, zo niet miljoenen doden. Niets van dat alles is uitgekomen. Behalve dat degenen die zich lieten vaccineren tegen de Mexicaanse griep vanaf dat moment last kregen van narcolepsie. In zijn rechtszaak tegen Drosten, schreef Fuellmich:

Alle actoren die besnoeiingen in het openbare leven hebben bevorderd, uitgevoerd en afgedwongen, hebben duizenden levens op hun geweten, ook u, Prof. Drosten.

Ondertussen groeit de oppositie tegen de dictatuur van Corona sneller dan de maatregelen die criminele regimes over de hele wereld nemen tegen een virus dat volgens zelfs de WHO en het RKI niet erger is gebleken dan eerdere griepgolven, schrijft Michael Mannheimer. Steeds meer mensen beseffen dat de lockdowns niets te maken hebben met een virale dreiging die volgens duizenden vooraanstaande virologen en epidemiologen, waaronder Nobelprijswinnaars voor scheikunde en geneeskunde, in de eerste plaats nooit heeft bestaan. Zelfs delen van de politie hebben partij gekozen en weigeren geweld te blijven gebruiken tegen vreedzame demonstranten. Indrukwekkend is de volgende korte video, waarin Franse politieagenten laten zien dat zij niet zullen doorgaan met het uitvoeren van de bevelen van een misdadig beleid tegen de bevolking:

Franse politie demonstreert dat ze niet langer deelneemt aan lockdowns. Bron: Telegram

De politiek laat zich door geen enkel argument beïnvloeden en geen van de honderden tegenbewijzen maakt indruk

  Het naakte gezicht van het Nieuwe Normaal Fascisme

Merkel, Macron, Kurz, Soros en Gates hebben haat, tweedracht en veroordeling gezaaid onder hun bevolking en hun ooit democratische staten veranderd in politiestaten. Alle eerdere demonstraties, persoonlijke brieven aan politici, alle petities die door honderdduizenden mensen zijn ondertekend, hebben één ding gemeen: ze hebben geen enkel succes gehad. Politici zijn niet geïnteresseerd in wat hun mensen beweegt. Integendeel: zij knuppelen elk verzet neer, zoals men dat alleen van dictaturen kent. Hier is een voorbeeld uit Duitsland, hoe de linkse Duitse politiek de politie liet optreden tegen anti-Corona-demonstranten:

Politieterreur tegen anti-Corona demonstranten, Bron: Telegram, Politiegeweld in Duitsland.

Een van de laatste middelen die nog enige kans van slagen heeft, is het juridische wapen van verzet

Dit is de weg die de Duitse advocaat Fuellmich heeft gekozen, die samen met een internationaal consortium van advocaten namens Dr. Drosten een vordering tegen de Duitse regering (Merkel) heeft ingesteld. Deze rechtszaak is sindsdien uitgebreid tot verschillende regeringen en de WHO wegens misdaden tegen de menselijkheid – en is nu al de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis. De verantwoordelijken – er zijn er tienduizenden die rechtstreeks betrokken zijn bij deze gigantische samenzwering tegen de mensheid – moeten volgens Fuellmich worden berecht en veroordeeld in een gigantisch proces naar het voorbeeld van het oorlogstribunaal van Neurenberg.

Het probleem is dat er voor de tenuitvoerlegging van rechterlijke beslissingen een uitvoerende macht nodig is die erop toeziet dat de beslissingen worden uitgevoerd. Ik zie echter geen enkele uitvoerende macht (politie, leger) die niet volledig in handen is van de globalisten. Maar zoals altijd in de geschiedenis, kunnen kleine oorzaken grote gevolgen hebben: een veroordeling van degenen die politiek en wetenschappelijk verantwoordelijk zijn voor de Corona-dictatuur zou het langverwachte startsein kunnen zijn voor een herbezinning op politie en leger. Maar hoe de toekomst eruit zal zien, kan niemand voorspellen.

  Duitse deelstaat laat winkels toe om ongevaccineerden te weren

Lees hieronder de huidige stand van het grootste proces in de geschiedenis.

Fullmich: Neurenberg 2.0 in de maak

Enkele maanden geleden sprak advocaat Reiner Fuellmich met Jerm Warfare over zijn plannen om de WHO aan te klagen wegens misdaden tegen de menselijkheid. Hij is een van de machtigste advocaten in Europa en bereidt momenteel de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor, ook bekend als “Neurenberg 2”. Een paar dagen geleden sprak Fuellmich opnieuw met Jerm Warfare om de laatste informatie door te nemen. “Er is licht aan het eind van de tunnel”, zei hij. “We hebben rechtszaken gewonnen en we gaan er nog veel meer winnen”.

“Dit zijn de ergste misdaden tegen de mensheid die ooit zijn gepleegd”

Tijdens het interview zei hij over het Corona-proces: “Dit zijn de ergste misdaden tegen de mensheid die ooit zijn gepleegd. De weinige mensen die nog voor zichzelf kunnen denken, ongeveer 10 tot 20 procent van de bevolking, weten dat het nooit om een virus of gezondheid ging, maar om het uitdunnen van de wereldbevolking en controle”, zei hij.

Coronavaccins zijn genetische experimenten

De Coronavaccins hebben dus niets te maken met vaccinatie, maar maken deel uit van genetische experimenten, zei hij. Fuellmich voegde eraan toe dat de spelers achter de schermen veel fouten maken. Hij gelooft bijvoorbeeld dat de makers van de vaccins niet hadden voorzien dat er nu zoveel bijwerkingen en sterfgevallen zouden optreden.

“De meesterbreinen hebben al veel fouten gemaakt”

Hij sprak met een klokkenluider die zei dat ze oorspronkelijk van plan waren dit hele scenario pas in 2050 uit te rollen. Toen werden de mensen die aan de touwtjes trokken hebzuchtig en besloten de plannen veel eerder uit te voeren, aldus de klokkenluider. “Ik denk dat ze daarom zoveel fouten maken”, zei Fuellmich, die getuigenissen afnam van meer dan 100 wetenschappers en deskundigen.

  "Killer-vaccin" - Canadese militair beschuldigd van muiterij

De advocaat zei verder dat een speciaal hof voor Neurenberg 2 nodig zou kunnen zijn, omdat dit nu zo groot is dat het buiten het bereik van nationale rechtbanken zou kunnen vallen. “We hebben het bewijs”.

Een voltallige 3.000 superrijken trekken aan de touwtjes

Wie zijn die mensen die aan de touwtjes trekken? Volgens Fuellmich is het een kliek van ongeveer 3.000 superrijken. Tot deze groep behoort onder meer de Davos-kliek rond Klaus Schwab, en wat willen zij? Volledige controle over mensen. “Ze kopen dokters, ziekenhuispersoneel en politici om. Mensen die niet meewerken worden bedreigd. Ze gebruiken allerlei psychologische technieken om mensen te manipuleren”. Fuellmich sprak ook met een andere klokkenluider die uitlegde waarom Europa het belangrijkste strijdtoneel in deze oorlog is.

Europa is volledig failliet. Pensioenfondsen worden geplunderd

“Europa is volledig failliet. De pensioenfondsen zijn volledig geplunderd. Daarom willen ze Europa onder controle krijgen voordat de mensen doorhebben wat er aan de hand is”.

Veel mensen zullen sterven

De mainstream media doen alsof een meerderheid van de mensen voorstander is van de maatregelen. Dit is zeker niet het geval, volgens de advocaat. Bijna iedereen met wie hij in Duitsland praat, weet dat bijvoorbeeld een mondkapje niet helpt en laat zich informeren door alternatieve media. “De oude media sterven uit”.

Fuellmich’s advies

Verspreid de waarheid en de feiten zo veel mogelijk en verspil uw energie niet aan mensen die zich absoluut willen laten vaccineren. We kunnen niet iedereen redden. Er zullen veel mensen sterven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zijn in oorlog

Vorig artikelKennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van het COVID-19-vaccin aan alle leden van het Europees Parlement overhandigd
Volgend artikelDe inentingswaanzin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Wie zijn het weer? Schwab, Soros, Gates enz zij regeren de wereld, zij hebben de macht om alles op te kopen, net als in 1920, in de republik van Weimar! Het waren toen ook de zionisten en bolschewisten, die een communistische wereld dictatuur wilden stichten, Dat wordt dus bedoeld met het internationale jodendom! Niet de gematigde of gematigd jodendom, maar die extremisten, die de Babylonische Talmoet volgen!

 2. Reiner het kan niet snel genoeg gebeuren dat deze ras echte criminelen VOORGOED achter de tralies komen te zitten en wel LEVENSLANG

  • Vol vertrouwen gaan wij samen ervoor bidden,Het Universum staat ook aan de menselijke kant, Net zoals Dr,Reiner Fuellmich en zijn grote ploeg Specialisten!
   Deze Man met alle specialisten- mede-standers . MENS met een Groot Hart vechten voor de Menselijkheid ! Ik steun met alles wat in mij aanwezig is met LIEFDE! Dat zij De Overwinning gaan behalen.Dr. Reiner Fuellmich is Vastbesloten! Gelijk een Pittbul, wat hij vastbloten heeft .doet met recht zijn werk met de hele ploeg intelligente liefdevolle personen met een zeker Kaliber, laten ook niet los. HIJ en zijn mede specialisten gaan Winnen. Spannend Heel Veel Sukses Toegewenst in deze unieke tribunaal!

 3. Dat die twee honden werden afgeknald was voor mij een prachtig moment. Tijd voor een herhaling want het kwade stopt niet, het moet gestopt worden op eender welke manier.

  • Hetzelfde kun je zeggen van Saddam of Gaddafi. Er steekt toch meer achter de verhalen zoals die ons worden aangeleverd.
   Wel, niet of misschien een beetje despoot; maak het grotere kwaad niet boos.

   • Misschien eens kijken op youtube: ‘het misleide volk als oorlogswapen’.
    Geeft u waarschijnlijk een ander beeld van deze door de media benoemde ’tirannen’.

 4. “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen. Dan dooft het licht.” Schrijver/dichter en verzetsstrijder H.M. van Randwijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in