Zoals we al eerder berichtten, bewijzen Westerse leiders dat ze diep van binnen eigenlijk tirannen zijn, net als de autoritaire regimes waartegen ze zich beweren te verzetten, zoals we in toenemende mate zien in het COVID-19 tijdperk, schrijft JD Heyes.

In de VS heeft de ene Democratische leider na de andere zijn gemeenschappen en staten in lockdown gedaan en ze zo lang mogelijk in lockdown gehouden, waarbij banen, economieën en ontelbare levens werden vernietigd. Diezelfde leiders drongen er bij de burgers op aan zich te laten vaccineren, dan zouden ze hun leven terugkrijgen. Maar nu hebben ze de gevaccineerden het gras voor de voeten weggemaaid door te eisen dat ze, ook al zijn ze gevaccineerd, bewijs moeten overhandigen dat ze aan de samenleving kunnen deelnemen en toch gedwongen worden een mondkapje te dragen.

Hetzelfde gebeurt in Canada, Europa en elders in de westerse invloedssfeer, waaronder Australië, waar de tirannieke regering niet alleen het leger heeft opgeroepen om de COVID-beperkingen te handhaven, maar zich ook meer gedraagt als de oude Sovjet-Unie.

Lifesitenews.com meldt dat de situatie Down Under met de dag erger wordt:

Australische ambtenaren, die het Stay-at-Home order voor New South Wales (NSW) in wetgeving hebben omgezet, hebben hun burgers geïnstrueerd om alle overtredingen van de COVID-regels te melden, ook die van buren en collega’s.

“Wees op uw hoede,” beval premier Gladys Berejiklian, leider van de Liberale Partij, tijdens een persconferentie eind vorige maand.

“Als je iemand ziet die niet het juiste doet, meld dat dan.”

Ze ging nog verder en drong er bij de Australische burgers op aan om “alles wat niet volgens de gezondheidsregels is” te melden, waar en wanneer dan ook, en dat geldt ook voor hun vrienden, collega’s en buren.

  COVID-vaccin uitgevonden vóór COVID, wat is er aan de hand?

Dat is huiveringwekkend uit de mond van een leider in een westerse democratie.

“Dr. Kerry Chant, de Chief Medical Officer voor NSW, is ook bezig om mensen veilig te houden door sociale interacties en burengesprekken te ontmoedigen,” voegt Lifesitenews.com eraan toe.

In een persconferentie eerder in juli, zei Chant “hoewel het in de menselijke natuur ligt om met anderen in gesprek te gaan, vriendelijk te zijn, is dit helaas niet het moment om dat te doen.”

“Dit is het moment om je interacties met anderen tot een minimum te beperken,” vervolgde Chant, die mensen zelfs op het hart drukte niet te stoppen om een praatje met elkaar te maken als ze bekenden in een supermarkt zien.

“Zelfs als je een mondkapje draagt, moet je niet denken dat het je volledig beschermt. We willen er absoluut zeker van zijn dat we in ons dagelijks leven niet in contact komen met iemand die een risico kan vormen,” vervolgde Chant.

En vorige week nog lanceerde de nationale regering de “Operatie Blijf thuis”, die voor zichzelf spreekt en die bestaat uit “een operatie met 21.000 man personeel – waaronder 18.000 politieagenten en 800 leden van de Australische defensiemacht (ADF) – om de bevelen inzake volksgezondheid te doen naleven,” meldt ABC News in Australië.

“Genoeg is genoeg,” zei Berejiklian’s minister van Politie en Noodhulpdiensten David Elliott in een verklaring. “Als je [de COVID-beperkingen overtreedt], krijg je een boete” – 5.000 dollar.

Hij zei verder dat ambtenaren “de huidige volksgezondheidsverordeningen hebben moeten aanscherpen vanwege de minderheid die er misbruik van maakte”.

  In vertrouwelijke Pfizer COVID vaccindocumenten staat dat "Shedding" mogelijk is via "Huid-op-huidcontact" & "Inademen van dezelfde lucht" en "Ontregeling van de menstruatiecyclus" & "Miskraam" kan veroorzaken.

Ja, die minderheid van Australiërs die nog steeds dwaas geloofden dat zij in een vrij land leefden.

De Australia Lawyer Alliance, een van de juridische groepen van het land, zei in een understatement dat het gebruik van het leger om de COVID-beperkingen te handhaven een beetje een “gevaarlijk precedent” is.

“De rol van het personeel van de defensiemacht moet duidelijk worden omschreven,” verklaarde de ALA. De groep zei dat de Australische regering moet definiëren wat het leger “zal doen om de reactie op het virus te helpen beheren.”

Maar is dit allemaal wel nodig? Natuurlijk niet.

“Gevallen van het Wuhan-virus zijn de afgelopen maand in NSW toegenomen. Op 15 augustus 2021 testte 0,31% van de bevolking op een bevolking van ongeveer 8 miljoen positief, en het sterftecijfer in verband met COVID ligt momenteel op 0,001% met een totaal van 111 personen op 8.000.000 die zijn overleden,” merkt Lifesitenews.com op.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood na COVID-19 vaccinatie: plotselinge stijging in de WHO en VAERS databankenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAustralië gaat volledig fascistisch… maar het verzet groeit
Volgend artikelStudie: Volledig gevaccineerde gezondheidswerkers dragen 251 keer meer viruslast, bedreiging voor ongevaccineerde patiënten, collega’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. De elite gebruikt de bekende oorlog strategie van ” verdeel en heers. ”
  Burgers zitten wereldwijd in dezelfde corona-terreur waarbij o.a Australie de proeftuin is van de NWO.
  Dus wat nu daar gebeurt zal t.z.t ook in alle overige landen plaatsvinden.
  Belangrijk is dat de bevolking niet in de verdeel en heers tactiek trapt!!
  Maar zich stevig verenigd om de nooit eerder vertoonde wereldwijde genocide en terreur te bevechten, alvorens iedereen ten onder gaat..!

  • Volgens het beginsel van ‘Ordo ab chao’ of orde uit chaos, verwacht ik dat de climax nog moet komen en dat dit weg vrijmaakt voor oorlog en daarna een ‘betere’ oplossing en een draai van 180 graden. Dit is de Gene Sharp aanpak on steroids waarbij de zogenaamde ‘kleurenrevoluties’ een grote rol spelen en de voorbode zijn van ‘verandering’. Herinner je ‘Change is coming to America’ van marxist Obama. En ‘Quiet before the storm’ van shabbos goy Trump. Ook Yuri Bezmenov (1984!) spreekt hier uitvoerig over in zijn interviews. De mensheid gaat nog wat meemaken en het staat sneller voor de deur dan men denkt.

 2. De wereld wordt met de dag gestoorder, mensen worden als vee uit elkaar gedreven, afgezonderd en gechipt met een injectie en in kooien geplaatst wat we huizen noemen. Buiten het huis moet we als een gedresseerde de opgedragen kunstjes doen voor de vermeende gezagdragers. En als we braaf zijn en ons houden wat de vermeende gezagdragers van ons verlangen, mogen eten halen bij de supermarkt op eigen kosten en daarna weer terug naar onze kooien. Alle logica en onderbouwingen van feiten hebben de vermeende gezagdragers opgeheven net als de waarheid. Het zijn verboden gedachtegoed geworden, om zelfs überhaupt nog zelf na te denken wat goed voor jou zelf is. Alles wordt nu voor jouw beslist en tegenspraak wordt op geen enkele manier geaccepteerd door de vermeende gezagdragers. Dit is niets anders dan een regelrechte oorlogsverklaring naar de bevolking door de zogenaamde volksvertegenwoordigers die enkel in opdracht handelen. De bevolking is vergeten dat elke staat als een commerciële coöperatie handelt en de bevolking misbruikt om hen nu te onderwerpen aan hun schrikbewind en zo iedereen toe-eigent als zijnde hun bezit, waar alles mee gedaan kan en mag worden naar eigen inzicht. Om uiteindelijk iedere inwoner te chippen met de injectie, die valselijk vaccin genoemd wordt en dat het zogenaamd voor onze gezondheid is.

  • Inderdaad, als vee, wordt het goyim, behandeld! Dat staat in de banylonische talmoet, dat alle niet gelovigen zo behandeld moeten worden, je mag tegen ze liegen, bedrigen, stelen en doden, ra ra wie zouden daar nu achter zitten?

   • Het zijn alleen niet de nazi’s. Het is communisme. Communisme is een joods ding. 97% van de vreemdelingen die communistisch China hebben opgebouwd op een rivier van bloed waren joods. Bolsjewisme, marxisme, communisme=judaïsme. De Russische revolutie is vooral gedaan door joodse lieden waaronder bijvoorbeeld Trotsky. Deze revolutionairen werden door bankiers als de Rothschilds, de Warburgs en Jacob Schiff gefinancierd. Tussen 1917 en 1957 (zie Aleksandr Solzjenitsyn) hebben deze beesten naar schatting tussen de 66 000 000 en de 143 000 000 Slaven, Christen en andere Russen afgeslacht. Om dit te verhullen zijn ze met het holocaust verhaal en het 6 000 000 gematria getal gekomen en hoor je nooit wat over de holodomor. Dezelfde spelers zitten nu achter deze corona hoax. Het is een powergrap en de grootste overdracht van welvaart ooit in de handen van een steeds rijker en kleiner wordende groep: de Judea sekte. Neem alleen maar als voorbeeld de toegenomen rijkdom van Ashkenazi jood Jeffrey Bezos. Kijk ook naar hoe nu joodse investerings maatschappijen als Black Rock (Larry Fink) en Black Stone ( Stephen A. Schwarzman) samen met Bill Gates alle landbowgronden en onroerend goed in de VS aan het opkopen zijn. Deze sekte heeft alle mainstream media in handen en via dit kanaal verspreiden ze hun covid leugen. Covid 19 bestaat niet en is als zodanig nog noot geïsoleerd. Het enige dat er is is een computermodel. Er is geen pandemie. Zie linkjes zet wel je vpn aan want het verschrikkelijk ADL heeft Bitchute onder druk gezet om bepaalde video’s vooral als het gaat om Israël, holocaust, zionisme, joodse figuren en bankiers te blokkeren.
    https://brandnewtube.com/watch/LqDDCbSCzOqa5i4

 3. Zelfs de meest fanatieke voorstanders kunnen dit niet volhouden of het er mee eens zijn.
  Wanneer de meeste dood neer vallen of zwaar invalide worden door dat gif zouden toch die oogjes open moeten gaan bij die groep.
  Dan kan je geen weigeraars meer de schuld geven als je daar geen contact meer mee hebt gehad.
  Het hangt er van af wanneer het leger en de politie de kant van de bevolking kiest voordat dit is afgelopen.

 4. Zucht…..
  Stop met testen (je te laten testen)
  Zucht… Hoe moeiliik kan het nou zijn?

  Iedereen reageert als opgefokte pups. Stop gewoon met meedoen.
  Hoe moeilijk kan het zijn?

  • Laten de mensen stoppen met zich te laten testen en stoppen met zich te laten injecteren. Dan is deze hele heisa meteen afgelopen. Helaas zijn er miljoenen volgzame schapen die aan dit dodelijke ‘spel’ meedoen. ZIJ zijn de oorzaak van deze ramp. Voor het resterende kleine deel: hou uw hakken zo diep mogelijk in het zand: geen test en geen injectie!.
   Aan de ene kant is het zeer triest dat velen in de komende jaren erg ziek zullen worden en zelfs overlijden maar aan de andere kant: eigen schuld. Had je je maar moeten informeren i.p.v. naar politici luisteren die ALTIJD liegen en bedriegen. Mijn motto is: ‘vertrouw NOOIT de overheid’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in