In een video die online werd verspreid, maar later in China van social media werd verwijderd, vertelt een Chinese professor economie over de Verenigde Staten, Donald Trump en Joe Biden. Het komt erop neer dat China, samen met bondgenoten in de Verenigde Staten, ervoor gezorgd hebben dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen omdat hij veel gunstiger is voor China.

De video heeft de aandacht getrokken van Tucker Carlson op Fox News en is door president Trump in zijn kanalen op social media gedeeld.

De professor beschrijft hoe men, voordat Trump aan de macht kwam, mensen in de top van de Verenigde Staten had. Maar na 2016 veranderde er iets, aangezien men Trump niet kon sturen. Carlson gelooft dat dit de reden is waarom Amerikaanse politici zo lang zo terughoudend zijn geweest om tegen China op te treden en hen vrijelijk hebben laten manipuleren.

Aangezien Trump een onoverkomelijk obstakel was, begon de Amerikaanse elite eraan te werken om hem te vervangen bij de verkiezingen.

De professor vermeldt ook dat de beschuldigingen van Trump over de connecties van de zoon van Joe Biden, Hunter Biden, met China, werkelijk bestaan. Volgens Carlson hebben de internetgiganten er daarom alles aan gedaan om de onthulling over Hunter Biden en zijn laptop voor de verkiezingen te censureren.

In oktober interviewde Carlson een man die bij de familie Biden werkte, die bevestigde dat ze in de greep zijn van China, nadat ze onder andere een uitgebreide lening was beloofd.

Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek

  Twitter verbant account expert na het geven van een overtuigende getuigenis in Arizona over wiskundige fraude
Vorig artikelItalië: het vinden van een baan voor een immigrant kost evenveel als een Rolls Royce
Volgend artikelDenemarken: Somaliërs nog steeds aan de top onder de gewelddadige criminele immigranten: 1 op de 3
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in