In een video die online werd verspreid, maar later in China van social media werd verwijderd, vertelt een Chinese professor economie over de Verenigde Staten, Donald Trump en Joe Biden. Het komt erop neer dat China, samen met bondgenoten in de Verenigde Staten, ervoor gezorgd hebben dat Biden de verkiezingen heeft gewonnen omdat hij veel gunstiger is voor China.

De video heeft de aandacht getrokken van Tucker Carlson op Fox News en is door president Trump in zijn kanalen op social media gedeeld.

De professor beschrijft hoe men, voordat Trump aan de macht kwam, mensen in de top van de Verenigde Staten had. Maar na 2016 veranderde er iets, aangezien men Trump niet kon sturen. Carlson gelooft dat dit de reden is waarom Amerikaanse politici zo lang zo terughoudend zijn geweest om tegen China op te treden en hen vrijelijk hebben laten manipuleren.

Aangezien Trump een onoverkomelijk obstakel was, begon de Amerikaanse elite eraan te werken om hem te vervangen bij de verkiezingen.

De professor vermeldt ook dat de beschuldigingen van Trump over de connecties van de zoon van Joe Biden, Hunter Biden, met China, werkelijk bestaan. Volgens Carlson hebben de internetgiganten er daarom alles aan gedaan om de onthulling over Hunter Biden en zijn laptop voor de verkiezingen te censureren.

In oktober interviewde Carlson een man die bij de familie Biden werkte, die bevestigde dat ze in de greep zijn van China, nadat ze onder andere een uitgebreide lening was beloofd.

Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek

Professor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is een psychische stoornis”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here