China rust soldaten uit met nieuw ontwikkelde helmen met een zelfvernietigingsknop

2
Chinese Soldiers in Beijing © August (CC BY-SA 2.0)

Het Chinese leger rust de in Tibet gestationeerde soldaten uit met nieuw ontwikkelde helmen met een zelfvernietigingsknop. De knop zal een ingebouwde bom laten afgaan, waardoor de soldaat wordt gedood.

“Op een bataljon of brigade niveau controleert een commandant een soldaat die ver weg is met behulp van het navigatiesysteem. De commandant kan de zelfvernietigingsfunctie van de helm van de soldaat activeren als hij geen contact met hem kan opnemen”, rapporteerde de China Observer van de staatsmedia op 27 december.

Soldaten kunnen ook zelf op de knop drukken.

“Als een soldaat ernstig gewond is en niet gevangen wil worden genomen, kan hij zelf de zelfvernietigingsfunctie activeren. Zodoende kan hij zijn waardigheid behouden, maar ook voorkomen dat de vijand dit systeem krijgt”, aldus het rapport.

De nieuwe helm maakt deel uit van een zogenaamd “individueel soldaat digitaal gevechtssysteem” dat aan de troepen in het Tibetaanse theatercommando wordt gegeven. Zij worden geconfronteerd met Indiase troepen aan de grens, waar recentelijk schermutselingen plaatsvonden over betwist gebied in het Ladkh-gebied, meldt Epoch Times.

Het systeem omvat een antenne en een bom, een multifunctionele helderheidsversterker c.q. nachtzichtkijker en een digitale controleterminal die op de arm kan worden gedragen.

Nadat ze met het systeem zijn uitgerust, kunnen de soldaten aan de frontlinie via de radio communiceren met de bataljonscommandant in het commandocentrum, aldus het rapport.

Door het bekijken van de beelden kan de commandant opdracht geven om artillerie te vuren op Indiase soldaten, aldus het rapport. Het beweert verder dat de soldaten de knop kunnen laten ontploffen als ze de Indiase strijdkrachten naderen. Dit systeem zou ervoor zorgen dat de Chinese kant elk potentieel conflict met het Indiase leger zou winnen, aldus het rapport.

  Reisprivileges voor de rijken: zonder Corona mondkapje in het vliegtuig

Soldaten in speciale eenheden, squadrons infanterie evenals de artillerie-, luchtmacht- en pantserdivisies zullen met dit systeem worden uitgerust.

Een paar uur nadat de China Observer het rapport publiceerde, werd de inhoud over de ingebedde bom- en zelfmoordaanslagen-stijl aanvallen verwijderd.

Maar het oorspronkelijke rapport werd door meerdere websites gearchiveerd.

China heeft 8.500 moskeeën platgewalst

Vorig artikelHooggerechtshof van Italië onthult wie de Amerikaanse verkiezingen heeft gestolen
Volgend artikelProminent viroloog: Covid-19 pandemie is ‘de grootste hoax ooit gepleegd’ en mondkapjes, sociale afstandelijk en lockdowns ‘moeten morgen allemaal stoppen’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Gruwelijk… Il Duce had het ook gruwelijk gevonen. Misschien zelfs shitler. Zo zie je, de zogezegde duivelse dictators zijn nog lang niet de slechsten als we deze vergelijken met de chinese “president”

 2. Het idee van overgave en de nobelheid van de overwinnaar tegenover de overwonnene is een sprookje. Wie de wapens neerlegt word in bijna alle gevallen gemarteld of pijnlijk gedood.
  Een recent voorbeeld zijn de YPG leden die door Nato militairen uit Turkije werden gevangen genomen. Op film is te zien hoe de vrouwelijke strijdsters na het neerleggen van de wapens worden afgemaakt. Dit zijn dus NATO troepen….

  Hetzelfde principe geld voor iedere vorm van macht en kracht afstaan. In vele gevallen word daarna de overgevende gezien als sub mens en als dusdanig behandeld. Iemand die bijvoorbeeld met goed recht een confrontatie met de overheid aangaat en verwonding of dood weet toe te brengen zal eerst tot overgave worden overgehaald, en eenmaal in hun macht wacht in de stilte van de nacht bezoek van wat werknemers die met plezier iemand invalide trappen of van de trap laten vallen na een goede aftuig beurt…..of gewoon een overdosis van een of ander goedje toedienen.
  Menselijkheid en rechtvaardigheid of het naleven van afspraken en verdragen of wettelijke rechten stopt zodra de controle naar huis is….

  Een held om zichzelf te doden is daarom niet eens zo stom….

  Wie ooit in de gedachte komt dat men genade kan verwachten van moslims door te bekeren is helemaal gek, want na bekering wacht nog steeds de dood. Overgave is gezien de geschiedenis een achterlijk idee en het is dan ook meer hoop en wanhoop dan realiteit waarom mensen er steeds intrappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in