© Freepik

Begrafenisondernemer Nicholas Lee zet vraagtekens bij de juistheid van veel overlijdensakten en bij de vraag of de artsen de werkelijke oorzaak kennen, waardoor het onmogelijk is een correcte lijst te maken, schrijft Rairfoundation.com.

Nicholas Lee, een begrafenisondernemer met meer dan 30 jaar ervaring, vraagt aandacht voor een schokkende toename van het aantal sterfgevallen. Tijdens een interview in Launceston, een stad in het noorden van Tasmanië, legt hij uit dat hij gewoonlijk twee tot drie begrafenissen per week heeft, maar tegenwoordig zijn dat er zes tot zeven per week. Lee heeft vastgesteld dat het aantal sterfgevallen in de afgelopen zes maanden met 50 procent is toegenomen. “Daarom hebben we het nu zo druk… plotseling is er een snelle stijging geweest.”

Lee zegt dat het aantal sterfgevallen de afgelopen tien jaar nauwelijks veranderd is, maar het afgelopen jaar sterk gestegen is. Hij legt verder uit dat hij uiterst bezorgd is over de tendens:

“En het is nog maar de laatste, zeg zeven maanden. De voorgaande tien en een kwart jaar waren zeer, zeer consistent. Maar dit is de laatste zes à zeven maanden snel gestegen. Wij zijn dus nogal bezorgd.”

De begrafenisondernemer merkt op dat veel mensen die in de jaren 1960 en daarna geboren zijn, sterven. Het zijn dus niet alleen de ouderen die overlijden, legt Lee uit.

Volkomen gezonde mensen vallen dood neer

In de afgelopen zes maanden is het verschillende keren gebeurd dat volkomen gezonde mensen plotseling stierven. Hij vindt dat zeer verontrustend. Sommigen stierven in hun slaap. Sommigen, waaronder een volkomen gezonde vrouw, stierven aan een hersenbloeding. “Het voelt niet goed. Ik ben een beetje ongerust over wat er nu eigenlijk aan de hand is?”

Persoonlijk getroffen door vaccinschade

"Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze."

De jongste zoon van Lee werd ernstig getroffen na zijn eerste Covid “vaccin”, slechts vier dagen na de injectie. De gezonde jonge voetbalster werd “nogal lusteloos, verloor alle gevoel voor eetlust,” verklaart zijn vader. Hij had ernstige “uitslag op zijn handen en zijn voeten.” Drieënveertig dagen lang worstelde hij met zijn slechte gezondheid. De meeste dagen kon hij niet veel eten of drinken, hij lag alleen maar in bed.

Omdat Lee’s zoon de tweede vaccinatie niet kon krijgen vanwege zijn ernstige reactie, kon hij niet naar de universiteit gaan of zijn werk voortzetten tijdens de schoolvakanties. Het verlies van zijn school en werk “had een grote impact op hem,” legt Lee uit.

Toen Lee en zijn vrouw probeerden hun zoon te helpen en antwoorden te krijgen over zijn ziekte, werden zij helaas door zes politici, medische noodcentra, en verscheidene artsen “tegengewerkt.” “Het voelde alsof iemand de waarheid achterhield,” verklaart Lee.

“En toen wij probeerden antwoorden te krijgen, leek het wel of wij de meeste tijd werden tegengehouden. Dus op 3 december dacht ik, goh, ik moet mijn handen uit de mouwen steken en uitzoeken wat hier aan de hand is. Want na met zes politici gepraat te hebben, of een poging daartoe gedaan te hebben, om te praten met, na uren, medische spoedcentra, en twee of drie verschillende artsen, kwamen wij tot de ontdekking dat wij nergens kwamen. Het leek wel of men de waarheid achterhield.”

Legitimiteit van de overlijdensakte

Wanneer een persoon eenmaal gestorven is, vraagt Lee zich af of de artsen wel de hoofdoorzaak van de dood analyseren. Bovendien vraagt hij zich af, na uit de eerste hand het medische proces gezien te hebben dat plaatsvindt, hoe nauwkeurig de medische doodsoorzaak op de akte is:

Politici en de mainstream media liegen tegen u, Ivermectine is decennia geleden goedgekeurd voor menselijk gebruik, het is geen ontwormingsmiddel voor paarden

“Ik ben 30 jaar begrafenisondernemer geweest. En soms vraag ik mij in de eerste plaats af, of de artsen wel de tijd hebben om te analyseren wat de voornaamste doodsoorzaak van een individu is geweest.

En als we kijken naar het eigenlijke proces dat soms plaatsvindt. Ik vraag me af hoe nauwkeurig een overlijdensakte is… wat de medische oorzaak op een overlijdensakte is, en hoe nauwkeurig dat werkelijk is.

Vaak zien de dokters de overledene niet meer nadat hij gestorven is. En misschien hebben ze hen ook niet meer gezien als ze de twee of drie jaar daarvoor nog geleefd hebben.”

Kijk naar het interview van Michael Griffith van Cafe Locked Out met begrafenisondernemer Nicholas Lee:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerde mensen over de hele wereld vertonen AIDS-achtige symptomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelInternationaal onderzoek naar ongevaccineerde “controlegroep” rapporteert zijn bevindingen
Volgend artikelNog meer beangstigend nieuws over vruchtbaarheid en de mRNA-vaccins, dit keer uit Singapore
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Het rare is dat nu er al een tijdje niet meer geprikt is er hier nu toch minder mensen doodgaan. Je kun duidelijk in de grafieken zien wanneer er geprikt was. Nu is het rustiger en zit er weer eens een weekje tussen dat er niemand doodgaat in onze gemeente. Dus ik snap wel dat er weer vaccinatierondes moeten komen. Er gaan er veel te weinig dood nu.
  Drie maanden lang zorgt zo’n vaccinatieronde voor extra doden zie je in de grafieken. Daarna vallen er minder. Waarna er weer geprikt werd en je de cijfers weer zag oplopen.
  Ik hou de cijfers bij in onze gemeente.

 2. Nu ook veel minder overlijdensadvertenties in de streekkranten alhier. Eerst vaak vier pagina’s.
  Maar nog steeds lees ik veel: geheel onverwacht en plotseling.

 3. Omdat wij in een wereld leven die bepaald wordt door een voorgeschreven werkelijkheid is het essentieel voor de architecten ván die nieuwe werkelijkheid, dat elk denkbaar terrein daarop afgestemd, aangepast dient te worden. Dus zo ook met de overlijdensaktes.
  Ergens in de loop van deze financiele crisis heb ik een video gezien waarin de truc met deze aktes uitgelegd werd, helaas weet ik niet meer welke video dat was. Zoals U weet is de wakkere burger genoodzaakt om honderden video’s te bekijken, boeken te lezen en vele artikelen om de giftige info vh kwaad ordentelijk te kunnen plaatsen en dan vergeet je wel eens wat. Als iemand hier wel de truc met de aktes kan uitleggen, dan hoor ik dat graag.

  • Precies, maar ben bang dat de grootse gros niet waker woord meer, en gewoon weer hun nieuwe prikjes gaan halen.

   Net als gezicht luiers, weet bijna zeker dat ze deze winter weer terug zijn, en weer 95%+ ze weer op hebben in alle winkels, en meer walgelijke verplichtingen, het gaat deze winter het ergste woorden.

  • En laat dat nou de grootse groep wezen.

   In Nederland hebben 73.4% een prik gehad, 68.7 hebben 2 prikken gehad, en 54.1% hebben ook de booster gehad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in