In Frankrijk is het beheer van de vaccinatie in handen van een stroman van de Rothschilds

1

Op 3 december vorig jaar heeft de Franse regering Alain Fischer leiding gegeven aan de inentingscampagne. In Frankrijk noemen ze hem “Mr. Vaccines”, bericht mpr21.info.

Fischer is hoogleraar immunologie en als journalisten hem vragen naar de mensen die zijn overleden na vaccinatie, zegt hij dat het slechts “incidenten” zijn. Ook is hij niet verlegen geweest om het vaccin van AstraZeneca tegen alle verwachtingen in te verdedigen.

In 2016, ten tijde van de vogelgriep, riep Manuel Valls hem al op “om te reageren op de groeiende ‘rebellie’ van een deel van de bevolking” tegen vaccineren van kinderen.

De staat van dienst van “Mr. Vaccines” vermeldt nauwelijks zijn andere facet als voorzitter van de raad van bestuur van de Rothschild Foundation, in wiens dienst Macron ook was voordat hij president van de Republiek werd.

Wanneer hij op de televisie verschijnt, is het moeilijk uit te maken of de spreker professor immunologie is of de dienstknecht van Rothschild, d.w.z. of de kijkers naar wetenschap luisteren of naar een een reclameboodschap.

Het is ook moeilijk te zeggen of Fischer, net als Macron, zijn positie heeft vergaard op grond van zijn eigen verdiensten of omdat zijn peetvaders hem hebben gepromoveerd. Zijn er geen andere “deskundigen” in Frankrijk die hun status als lakei van het financieel kapitaal beter kunnen verhullen? Er was niet veel keus. De andere kandidaat voor de post was Louis Charles Viossat, een hoge ambtenaar van de Wereldbank, ambassadeur van de “Strijd tegen AIDS” en lid van de elitaire club Le Siècle, waarover wij reeds in een ander bericht hebben gesproken.

  18.928 DODEN 1,8 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties

In beide gevallen gaat het niet om de vraag of de twee facetten, business en gezondheid, verenigbaar zijn. Het is duidelijk dat de geneeskunde niet meer is dan een markt zoals alle andere. Waar sommigen doden zien, zien anderen zaken.

Uit de staat van dienst van “Mr. Vaccines” kunnen we interessante biografische gegevens halen, zoals zijn binnenkomst bij de presidentsverkiezingen van 2012 binnen het campagneteam van Martine Aubry, dat wil zeggen, van de Socialistische Partij.

Misschien kan de website van de Stichting helpen verduidelijken waarom hij voor deze functie is gekozen: “Zijn voornaamste onderzoek heeft zich toegespitst op gentherapie”, en de vaccins die worden gebruikt zijn niets meer dan dat. Gentherapie een ander gezondheidsprogramma van het Pentagon.

In 1999 voerde het zijn gentherapie-experiment uit dat, net als in de Verenigde Staten, op een mislukking uitliep, met twee kinderen die aan leukemie leden, van wie er een overleed. Het experiment moest in 2002 worden opgeschort en vervolgens opnieuw in 2005 vanwege de lawine van complicaties bij de zieke kinderen.

De “deskundigen” zoals Fischer vormen een kleine kliek van bevoorrechte mensen die het wereldgezondheidsstelsel maken en breken. Zo heeft “Mr. Vaccines” al jaren een zeer nauwe band met Karine Lacombe, die onder leiding van Yves Lévy heeft meegewerkt aan de totstandkoming van het laboratorium van Wuhan.

We herhalen het nog eens, voor het geval iemand het nog niet begrepen heeft: het nu beruchte Wuhan-laboratorium is niet alleen Chinees, maar ook Amerikaans en Frans.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Coronavirus-vaccin kan je AIDS geven, zeggen wetenschappersVolg Frontnieuws op Telegram

  Het vreemde, nieuwe patroon dat opduikt na het COVID-vaccin
Vorig artikelWHO raadt aan geen experimenteel COVID-19 vaccin aan kinderen te geven
Volgend artikelDNA-veranderingen bij mensen door mRNA reeds 10 jaar mogelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Weer een interessant stukje informatie! En weer een naam.

    “De staat van dienst van “Mr. Vaccines” vermeldt nauwelijks zijn andere facet als voorzitter van de raad van bestuur van de Rothschild Foundation, in wiens dienst Macron ook was voordat hij president van de Republiek werd.”

    Hoe kom je van die mensen af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in