In de laatste False Flag Weekly News video bespraken Cat McGuire en ik een opiniestuk gepubliceerd door The Hill waarin de Russische president Vladimir Poetin wordt afgeschilderd als een Nieuwe Wereldorde samenzweringstheoreticus. De schrijfster, Yulia Latynina, vraagt zich af:

Waarom zijn Russische wetgevers in godsnaam zo opgewonden over homohuwelijken tijdens een bloedige oorlog? Hebben ze niets anders te bespreken? Hoe is “homopropaganda” gerelateerd aan de oorlog met Oekraïne?

Ze beantwoordt haar eigen vraag door te beweren dat Poetins vrienden en adviseurs, de gebroeders Kovalchuk, beweren dat homopropaganda “allemaal onderdeel is van een geniepig plan… van westerse elites om de natuurlijke voortplanting van de mensheid te stoppen.” Mikhail Kovalchuk, en bij uitbreiding Poetin, zouden beiden geloven dat de westerse transhumanistische oligarchen seks en voortplanting van elkaar willen scheiden en genetisch gemanipuleerde mensen willen fokken “als kippen” in kunstmatige broedmachines. Volgens de Russische president en zijn vriend wil de  Davos-Bilderberg heersende miljardairsklasse zichzelf kunstmatig voortplanten als een genetisch verbeterde elite, en tegelijkertijd een robotachtige slavenkaste van volgzame bedienden fokken, schrijft Kevin Barrett.

Omdat vrije en soevereine naties als Rusland, China en Iran zich verzetten tegen dit plan van de Nieuwe Wereldorde, zijn zij het doelwit van uitroeiing via biowapens – zo denken Poetin en Kovalchuk, volgens de auteur. “Een COVID met een sterftecijfer van 100 procent zal naar hen toe komen en iedereen uitroeien,” zegt Kovalchuk, eraan toevoegend dat het werkelijke doel van de door de NWO gecontroleerde Wereldgezondheidsorganisatie en de vaccins die zij promoot niet is om mensen te genezen, maar om ze te controleren.

  China koopt de wereldvoorraad GOUD op ter voorbereiding van een nieuwe wereldreservemunt die bedoeld is om de DOLLAR op te heffen

Latynina, zelf geen toevalstheoreticus, schrijft:

Het is geen toeval dat Poetin al in 2017 publiekelijk begon te praten over het verzamelen en exporteren van “genetisch materiaal van Russische mensen” naar het buitenland, vermoedelijk met de verderfelijke bedoeling om een biologisch selectief biowapen te maken, om alleen Russen te treffen. (Hoe zo’n wapen kan worden ontwikkeld door Oekraïners, die volgens Poetin hetzelfde volk zijn als de Russen, is mij een raadsel, maar samenzweringstheoretici zijn dan ook niet erg consequent).

“Is mij een raadsel”?! Blijkbaar beseft Latynina niet dat de mensen die Russisch genetisch materiaal verzamelen en bio-oorlogslaboratoria runnen in Oekraïne neocon-Amerikanen zijn, geen Oekraïners. Het is haar ook niet opgevallen dat de Amerikaanse neocons, misschien om hun vervolgde voorouders uit het Paleis van Bezetting te wreken, Rusland bestrijden “tot de laatste Oekraïner”. De neocons haten de Oekraïners minstens zo erg als ze de Russen haten, en daarom hebben ze een oorlog georkestreerd die Oekraïne zal vernietigen en miljoenen Oekraïners tot vluchtelingen of lijken zal maken. Het idee dat de neocons zich zorgen zouden maken dat hun op Rusland gerichte biowapens ook de Oekraïners zouden schaden, is lachwekkend. Zowel Oekraïners als Russen doden zou, in neocon-biooorlogstermen, “geen fout, maar een functie” zijn.

Maar volgens Latynina is Poetin een paranoïde gek:

Vergis u niet: Dit is niet zomaar een PR-truc. Poetin gelooft hier waarschijnlijk heilig in, dankzij de Kovalchuks.

Het publiek moet weten dat het vrijwel zeker niet te maken heeft met een verstandig persoon. In plaats daarvan hebben ze te maken met iemand die doordrenkt is van complottheorieën, die gelooft dat hij een kruistocht voert tegen homohuwelijken, genetisch gemodificeerde muggen en de Bilderbergs.

Homohuwelijken, genetisch gemodificeerde muggen en vooral Bilderbergs zijn inderdaad irritant. Bilderbergrs die trouwen met genetisch gemodificeerde muggen van hun eigen geslacht zijn nog irritanter en verwarrender, want het zijn de vrouwelijke muggen die zijn uitgerust met het penetratieorgaan. Maar is dit allemaal echt Poetins grootste zorg? Zijn de angsten van Poetin en de Kovalchuks voor Amerikaanse biologische oorlogsvoering – en meer bepaald hun bezorgdheid over COVID en COVID-vaccins – echt zo gek?

  Westerse pers fetisjiseert Oekraïense geamputeerden terwijl epidemie van ledematenverlies groeit

Als Poetin en de Kovalchuks geloven dat mRNA-vaccins een instrument zijn om te controleren, en niet om te genezen, dan zijn zij niet de enigen. Meer dan een paar vaccinsceptici en aanhangers van de vrijheidsbeweging denken dat mRNA-vaccins opzettelijk zijn ontworpen om het immuunsysteem te verzwakken, onvruchtbaarheid te veroorzaken en misschien zelfs een middel te zijn om de ontvangers van de vaccins op te sporen of te controleren.

Maar dat is waarschijnlijk niet waar Poetin en zijn vrienden zich zorgen over maken. In plaats daarvan zijn ze bezorgd over “een COVID met een sterfte van 100%”. (Zelfs 50% of 10%, of 5%, als het virus ultra-besmettelijk zou zijn, zou bijna onvoorstelbaar slecht zijn). De mRNA-vaccins zouden mensen kunnen controleren, niet door hen uit te schakelen of hun zenuwstelsel over te nemen, maar door hen te dwingen tot totale afhankelijkheid van de verstrekkers van de vaccins. Als het Amerikaanse Imperium een plaag ontketent en een monopolie heeft op het tegengif, zou het de bio-oorlog “winnen”.

De COVID-19 pandemie, die waarschijnlijk voortkwam uit een bio-aanval van de VS op China en Iran, lijkt het eerste schot te zijn geweest van BioWW3. De daders dachten vermoedelijk dat zij door de Amerikaanse voorsprong op het gebied van mRNA-technologie het tegengif in handen zouden krijgen. Helaas voor hen, en gelukkig voor de rest van ons, hebben de vaccins niet erg goed gewerkt: ze vertragen de overdracht niet, hun beschermende werking neemt snel af, en de eindeloze boosters zorgen al snel voor een afnemend rendement en mogelijke schade aan het immuunsysteem. Het falen van de mRNA-bio-vaccins om biowar COVID in te dammen zal toekomstige biologische aanvallen van de VS waarschijnlijk ontmoedigen, althans totdat de volgende ronde van vermeende tegengiffen is ontwikkeld.

  De stilte voor de storm - Tactische defensieve houding van de Russen wordt gezien als een zwakte: Een fatale denkfout

Hoe dan ook, Poetin heeft reële redenen om zich zorgen te maken over de tientallen Amerikaanse biowarlaboratoria die verspreid zijn rond de Russische grenzen. Wat men ook vindt van zijn verzet tegen transhumanistische pogingen om seksualiteit en voortplanting te scheiden, en zijn minachting voor de oligarchische elites van Davos en Bilderberg, Poetins “complottheorieën” over de dreiging van Amerikaanse biologische aanvallen op zijn land zijn duidelijk gegrond.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse bondsminister van Economie geeft toe: Duitsland staat voor “economische ineenstorting”
Volgend artikelCanadese verslaggeefster Jessica Robb heeft eng medisch incident live in de uitzending
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Is Poetin een samenzweringstheoreticus?

  Er zijn veel duister groepen bezig om de al oude Westerse normen en waarden stapje voor stapje te vernietigen, ‘we’ zien het allemaal gebeuren op de TV in het straatbeeld noem maar op, wat dacht u van bekende Nerderlanders…hier bijvoorbeeld een ‘parel’ van kunstzinnigheid, Neerlands hoop in bange dagen.

  Karin Bloemen als Christina Bilderberg: ‘Jullie zijn gewoon met te veel, ik zeg het maar recht voor z’n raap’

  https://www.ninefornews.nl/karin-bloemen-als-christina-bilderberg-jullie-zijn-gewoon-met-te-veel-ik-zeg-het-maar-recht-voor-zn-raap/

 2. Putin ziet dit goed…Het westen is ziek, heel erg ziek…Komt ook niet meer goed met al die GMO troep in voedsel en drank. Zal generaties duren wil dit nog goed komen…Zal wel aan mij liggen maar ik zie steeds meer freaks lopen of werken in o.a. supermarkten. Halve robots,NPC’s dikke jongens met oestrogeen hangtieten, paars haar en oorbelletjes van ze zusje of opgeschoren mokkels met paars groen haar compleet getransformeerd in Bi of transseksuel die haar mede meiden aanspreekt met “He bro”….Was in mijn tijd niet en zo oud ben ik nog niet…

  • @Nuke Davos (Was in mijn tijd niet en zo oud ben ik nog niet…)

   In mijn tijd waren er Punkers met aparte kleding, en ander Haar (Kam)(Kleur)
   Maar wat er tegenwoordig los loopt, daar lusten de honden geen brood van.
   Veel mensen zijn ook onzeker? En schamen zich. It’s A Strange World After All.

   • @Disco, Klopt kinderen worden op school door ultra gevaxxte psychopaten en geïndoctrineerde onderwijzers stelselmatig onzeker en ziek gepraat en al heel snel doorverwezen naar eveneens zelf woke zieke hulpverleners die ze volpompen met antidepressiva…..

  • Putin was nog niet zo lang geleden ook DEELNEMER AAN DE W.E.F. BIJEENKOMSTEN.
   PUTIN WEET VAN “ binnen uit “ wat de plannen van Klaus Schwab en zijn kliek zijn……
   Putin zal alles in het werk stellen om de plannen van Klaus Schwab , niet zijn land binnen te laten komen.
   En daarmee geeft hij tegelijkertijd aan hoe dwaas en dom “ het westen “ is.

   PUTIN WEET HEEL GOED :
   Dat wij ons allemaal “ laten inpakken “ door een stelletje megalomane “ wereld verbeteraars” die maar één doel hebben DESTRUCTIE VAN LAND , GELD MENSEN, ARBEID, GEZONDHEIDSZORG, KORTOM DE HELE MAATSCHAPPIJ……. ENZ. ENZ ENZ ENZ
   OMDAT ZIJ MACHT WILLEN OVER DE TOTALE MENSHEID. ( want er zijn Teveel mensen naar deze kliek hun oordeel. )

   Putin was erbij toen Schwab en Gates en al die andere “ zieken” ( inclusief onze Mark die nu volgende week een rede moet houden voor deze kliek ) Hun lange Termijn plannen bekend maakten.
   PUTIN WEET DIT❗️ Misschien onze redding❓

   Mogelijk kan door deze oorlog de plannen van de DAVOS kliek nog zo in de war gegooid worden , dat er nog een escape is…… maar dan wel door een totale oorlog …..???

 3. Poetin is de Oekraine binnengevallen, omdat:
  1. Het Oekrainse regime etnische Russen vervolgde en uitmoordde(wat nog steeds gebeurt)
  2. Oekraine samen met de VS biolabs heeft opgericht voor biologische oorlogvoering.
  3. Oekraine met behulp van de NAVO en de VS een groot leger had opgebouwd.
  4. Oekraine wilde met hulp van de NAVO Russisch grondgebied heroveren.
  5. Oekraine wil met hulp van de NAVO en het Azov bataljon(Nazi’s) Rusland vernietigen.
  6. Poetin wist af van de aanwezigheid van de CIA en amerikaanse militairen/militair adviseurs in Oekraine.
  Ja, vind je het dan gek! Ik niet in elk geval!

 4. Ik lees net het beginstukje van dit artikel, ga het zo helemaal verder lezen, was in de Sovjettijd al eens met een georganiseerde reis in Moskou, in onze groep zat een man in mijn bus van het vliegveld naar het hotel, hij vertelde mij dat hij naar een vriend ging, hij had contacten met mannen, doe je dit in alle stilte dan kan dit gewoon, ga je daarheen met een pridevlag dan pakken ze je waarschijnlijk op, ik heb meermaals hier al op de site geschreven dat ook weer dit feit van mijn reis aangeeft dat homofilie niet verboden is, maar het promoten van dit gedrag wel, ik verschil hier ook van mening over met de Russen, het is geen ziekte dus je kunt het niet overdragen op een ander. Ik vertrouw de Russen meer als volk en de leiders dan die Fucking USA met hun geschiedenis tegen o.a. de First Nations oftewel een oorspronkelijke bewoners, die nog steeds doorgaat en het behandelen van de Zwarte Amerikanen, luister naar wat iemand zegt en daarna doet zei een goede collega vroeger van mij altijd al, zo is het, de VS roept van alles maar doet het tegenovergestelde, ik vertrouw de Russen tot het tegendeel bewezen is, hoop dat dit niet zal veranderen, mijn hoop is op hun gericht en meer recht voor allen op deez aardkloot!!!

 5. Dan mogen de Russen (ook de Chinezen, what the ignorant brainwashed not do) zich ernstig gaan afvragen waarom er in hun vaccins ook nano particles zitten. Quote: Graphene oxide and microtechnology confirmed in Cansino, Pfizer, Sinopharm<<< (Chinees), AstraZeneca, and Sputnik <<<(Russian) vaccination vials…

 6. In deze tijd van informatie oorlog wordt het steeds moeilijker om de echte waarheid er tussen te vinden. Dit wordt zo bewust gedaan om zoveel mogelijke varianten door elkaar te verspreiden, dat het een hele opgave is om de puzzelstukje die bij elkaar horen van de waarheid en logica te verzamelen en je puzzel compleet te maken.

  Elke samenleving die wil overleven moet voldoende nageslacht krijgen, Dit kan alleen door het gezin als de hoeksteen van zijn samenleving te maken. Want als er te weinig nageslacht komt, krimpt die samenleving en uiteindelijk verdwijnt die gehele samenleving. Dat is er gaande in het westerse blanken samenlevingen. De vrouw speelt hier een hoofdrol in, die moet voor het nageslacht zorgen. Door 100 jaar terug de vrouwen stemrecht te geven en zo de vrouw alsware los te weken van het gezin te stichten. Dat de vrouwen op scholen worden geïndoctrineerd dat zij ook het recht hebben om een carrière kunnen maken, zoals mannen en de leerplicht omhoog te trekken naar 18 jaar. Zorgde dit dat het gezin stichtte op een steeds latere leeftijd gebeurde.

  Door de zogenaamde vooruitgang om arbeidsintensieve huishoudelijke handelingen te automatiseren, zoals kunstlicht, gasfornuizen, centrale verwarmingen, stromend water in huis, een koelkast, een wasmachine, een droogtrommel, een afwasmachine, een magnetron, supermarkten, voorbereide diepvriesmaaltijden. Zo werden de huishoudelijke taken steeds meer uitbesteed aan machines. Om dit alles te kunnen permitteren werd de vrouw min of meer onmisbaar in haar bijdrage van inkomsten. Zodat de regering de vrouw ook kon belasten als slaaf.

  In mijn vroegere jaren, was bijna elke vrouw een huisvrouw, die het gezin opvoeden en de man de enige kotswinnaar was. Toen ik mijn eerste huis kocht, werd de inkomsten van de vrouw maar voor 25% mee geteld voor de eerste 5 jaar. Daarna moest de man het alleen de hypotheek opbrengen. Tegenwoordig telt de inkomsten van de vrouw 100% mee voor de 30 jaar. Zo werden de koophuizen ineens veel duurder, want een stelletje kon ineens veel meer permitteren. Maar dit fenomeen zorgde ervoor dat het gezin stichtte steeds vaker uitgesteld werd of helemaal niet meer gepland werd. Vanwege de hoge lasten die zijn aangegaan en het luxe leventje wat ze nu hadden.

  Ook hier speelt de farmaceutische bedrijven een hoofdrol in, door de zwangerschap uit te kunnen stellen met synthetische middelen. Zonder deze voorbehoedmiddelen zijn vrouwen binnen een jaar zwanger. Maar door het gebruik van voorbehoedsmiddelen verlagen de vrouwen hun bioritme en zoeken zo ander type mannen, dan wanneer ze geen voorbehoedsmiddelen zou gebruiken. Dit verklaard dus van waarom er zoveel stelletjes uiteindelijk uit elkaar gaan, als de vrouw een kinderwens heeft. Maar ook dat in al ons voorbereide voedingsmiddelen al veel synthetische ingrediënten in zijn verwerkt, waardoor de man steeds vrouwelijker door zijn geworden en zo minder testaron aanmaken en zo minder kwaliteit en minder sperma aanmaken. Tevens wordt de vrouw steeds meer op de voorgrond geplaatst en de blanke man degraderende 2e rol richting het huishouden gedwongen worden vanuit de hebzuchtige cabal. Want een werkende vrouw zal een gezin stichten zolang mogelijk uitstellen of er helemaal vanaf zien. Zo ook voor de mannelijke kant. Met de opkomst met allerlei elektronische hebbedingetjes worden we uren bezig gehouden met niets. Zodat we bijna geen tijd meer over hebben voor sociale menselijke samenkomen.

  Met de geboorte/kinder injecties die steeds meer worden en zo bewust ons al verzwakken in onze ontwikkelingen. Maar er zijn ook bewust verkeerde injecties geven, zoals meisjes die injecties kregen met mannelijke hormonen en andersom dat de jongetjes vrouwelijke hormonen kregen, dit resulteert in dat ze in de pubertijd meer gericht zullen zijn naar hun eigen geslacht, dan naar het andere geslacht. Wat zorgt voor de gender neutrale hype van nu. Alles wordt in het werk gesteld in het westen om steeds minder nageslacht te laten ontstaan, zodat met elke volgende generatie steeds zwakker en dommer worden en zo steeds makkelijker te beheersbaar zijn.

  • De mensheid heeft de 8 miljard bereikt, ik zie diverse dingen juist als emancipatiefactoren, iedereen in de samenleving en als individu zou moeten meetellen, we hebben in al die eeuwen wel kunnen zien wat er is gebeurd, in Nederland was vroeger een samenleving waarin men leefde in zijn geloofsgemeenschap, binnen die zuil, buiten die zuil omgaan was niet echt populair, de macht van de Kerk is veranderd, het feit dat er anticonceptie kwam zorgde ook voor meer sexuele vrijheden en zonder zwanger te raken, dit zorgde ook voor andere denkwijzes, het eetgedrag van mensen is gedurende de jaren voor sommige een reden om anders te gaan leven, ik kan nog veel meer voorbeelden geven uit de geschiedenis, er zijn steeds tijden waarin dingen anders bekeken worden, je kunt aartsconservatief zijn en in een eigen bubbel leven maar ook met sommige dingen omarmen, niet alles wat veranderd is een verslechtering, vrouwen zijn de helft van onze bevolking en hoe U erover schrijft kan ik alleen maar als zeer ouderwets denkend noemen, doet me denken aan zeer orthodoxe gelovigen, ik groet U echter ook vriendelijk, blij dat ik niet zo denk als U, ik ga niet ontkennen dat ik het beleid van vooral onder Rutte een grote puinhoop vind, soms voelde ik trots op ons landje maar nu schaamte.

  • I do agree with much that you have said. The West has been weakened in many ways , but by far the most impact has been the decline of the extended and nuclear family unit. This above all is the beginning of the end. Greed and materialism, fostered early in childhood, provides the necessary brainwashing to change life’s priorities from creating a new strong family unit to earning enough money to buy all the shiny things that have been implanted in my subconscious. Celebrity culture is praised and promoted as the ultimate pinnacle of achievement, when in reality it’s just a distraction from far more important callings such as medical, engineering, science, business , civil law, the trades and other professions. These professions and trades create lasting monuments to society and continue to move the learning and discovery of new knowledge to new achievements, making life easier and more peaceful. However the most profitable endeavours are war, which are flogged by the international banking cabal, is ultimately what the West desires. Greed has taken over all other behaviours in the pursuit of more power, money and recognition.

 7. Ik vind het interessant dat Rusland, China en India de cocktail van de VS niet genomen hebben.
  Ben benieuwd hoe hun oversterfte er nu uitziet.
  Er zou wel ens wat aan her deagel verhaal kunnen zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in