Na het bekijken van elektronenmicroscoopbeelden van elementen in de Covid Pfizer en Moderna injecties, heeft Dr. Daniel Nagase onthuld dat, vreemd genoeg, de inhoud van de Pfizer en Moderna “vaccins” geen tekenen vertonen van biologisch materiaal, met inbegrip van mRNA of DNA, bericht Expose-news.com.

Dr. Nagase is een Canadese arts op de spoedeisende hulp die met onvrijwillig verlof is gestuurd omdat hij in 2021 in een ziekenhuis in Midden-Alberta Covid-patiënten met succes met Ivermectine had behandeld. Sindsdien toert hij door Alberta en British Columbia (“BC”) om op bijeenkomsten te spreken over behandelingsmogelijkheden voor Covid. Nagase zei dat hij ook “veel geleerd heeft over het rechtssysteem”, terwijl hij de medische dossiers doornam van mensen van wie familieleden denken dat ze gestorven zijn als gevolg van de “vaccins”.

Dr. Nagase heeft monsters kunnen bemachtigen van zowel de Pfizer als de Moderna Covid injecties. “Helaas hebben deze beide monsters een lange reis moeten maken in verschillende voertuigen. Ze hebben dus tot twee maanden ongekoeld gelegen. Ik weet niet precies hoelang ze ongekoeld zijn gebleven,” zei hij.

Aanvankelijk bekeek de onderzoeksgroep deze Moderna en Pfizer monsters onder een gewone microscoop. Hoewel er een heleboel zeer interessante beelden waren, konden zij geen uitsluitsel geven over wat zij precies zagen. Daarom gebruikten zij een elektronenmicroscoop om vast te stellen welke elementen de “vaccins” bevatten.

“Je zou verwachten koolstof, zuurstof, stikstof en fosfor te zien – allemaal dingen die je normaal in een eiwit zou zien,” zegt hij. Het team van onderzoekers vond koolstof en zuurstof, maar geen van de monsters bevatte stikstof of fosfor.

  Studie: Covid vaccins lijken een "MAC COMPUTER ADDRESS" te installeren in de gevaccineerden

“Röntgenspectroscopie ontdekte geen stikstof of fosfor. Dus, als die complexe vormen – die rechthoek met al die puntjes in een raster gerangschikt – het resultaat waren van een of ander biologisch proces … dan zou daar naast koolstof en zuurstof ook stikstof en fosfor moeten zijn. Want elk levend ding, of het nu een virus, plant of dier is, bestaat uit eiwitten die stikstof, koolstof, zuurstof en fosfor bevatten.”

En elektronenmicroscopie bracht hetzelfde aan het licht, geen stikstof en geen fosfor.

“Dit bepaalde Moderna-monster van ergens in Canada heeft geen RNA in zich. Het heeft geen mRNA. Of als er mRNA in zat, is het op de een of andere manier verdwenen nadat het één tot twee maanden ongekoeld heeft gelegen,” zegt hij.

Dr. Nagase onderzocht een “bolletje met pootjes die er uit groeien” dat in een Moderna monster gevonden was.

“Deze vorm, dit bolletje met pootjes die er uit groeien, heeft om de een of andere reden aluminium in zich. En ik kan met zekerheid zeggen dat dit geen schimmelspoor is of een ander soort biologische besmetting, want het enige wat er in zit is koolstof, zuurstof, en geen tekenen van stikstof, geen tekenen van fosfor, wat zou wijzen op iets biologisch van oorsprong. Dit ding dat aan het groeien is, is dus niet biologisch.”

Gevonden in een Moderna Covid “vaccin” monster

Dit bevestigt wat de Poolse bioloog en geoloog Dr. Franc Zalewksi vorig jaar ontdekte over wat hij een “iets” of een “ding” noemde en later door La Quinta Columna een “nano-octopus” genoemd werd.

“Het schijnt één kop en drie poten te hebben. Ik heb enkele proeven gedaan en hier zijn de resultaten: aluminium, broom en koolstof,” zegt Dr. Zalewski. Hij stelde vast dat de kop van het “ding” van aluminium was.

  Voeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-E

Een verrassende en nieuwe ontdekking die Dr. Nagase en de onderzoekers deden was een ongewoon element uit de lanthanide reeks – thulium – in een vezelachtige structuur die in een Pfizer monster gevonden was.

Gevonden in een Pfizer Covid “vaccin” monster

Volgens Wikipedia, zoals bewerkt op 20 april 2022, “is thulium het op één na minst overvloedige van de lanthaniden … Het is een gemakkelijk bewerkbaar metaal met een heldere zilvergrijze glans. Het is tamelijk zacht en bezoedelt geleidelijk aan de lucht. Ondanks zijn hoge prijs en zijn zeldzaamheid wordt thulium gebruikt als stralingsbron in draagbare röntgenapparaten, en in sommige lasers met vaste stoffen. Het heeft geen belangrijke biologische rol en is niet bijzonder giftig … het wordt in de natuur nooit in zuivere vorm gevonden, maar wel in kleine hoeveelheden in mineralen met andere zeldzame aarden … De voornaamste bronnen zijn tegenwoordig de ionenadsorptiekleien van Zuid-China.”

Dr. Nagase en de onderzoekers vonden een verscheidenheid van vormen en structuren binnenin de “vaccin”-monsters die zij getest hebben – kristallen, snippers, slierten, bolvormen, bollen, vezels en bollen waar pootjes uit groeien – “we hebben polymorf, dat is veel verschillende vormen,” zegt hij.

“Ze lijken allemaal overwegend uit koolstof en zuurstof te bestaan, en ze zaten zowel in de Moderna- als in de Pfizer-monsters, en ze lijken in vezelvormen te zijn. In het Moderna-monster schijnen de koolstof-zuurstofstructuren nanosfeer-vormen en kristalvormen aan te nemen. En in het Pfizer monster … schijnen ze alleen vezels en kristallen te vormen.

Dus nogmaals, wat doen al die dingen? Koolstof-zuurstof kan zeker een teken zijn dat er grafeen in zit, maar hoe zorgen ze ervoor dat grafeen al die verschillende vormen aanneemt: van bollen tot vezels tot kristallen, dat is een technologie waar ik met mijn wetenschappelijke kennis geen weet van heb.

  30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad - Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben

Ik weet niet eens of deze koolstoftechnologie, deze koolstofnanotechnologie in elke partij zit of zit het alleen in de partijen die zij naar Canada gestuurd hebben? Is Canada de ene helft van een experiment en krijgen bepaalde staten in de VS een iets andere partij zonder de koolstof-nanotech? En krijgen landen over de hele wereld dan verschillende injecties, en worden wij geobserveerd om te zien, “wel, wie het snelst sterft, wie het ziekst wordt of wat voor ziektes het gevolg zijn” van experimentele ingrediënten die zonder onderscheid en zonder openbaarmaking aan mensen gegeven worden?”

WATCH: Dr. Nagase reviews images from COVID vaccines, shows no ‘elements of life’


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 GRAFEENOXIDE DOSSIER

Pfizer injectie inhoud: La Quinta Columna bevestigt bevindingen van Poolse wetenschapper en Dr. Carrie MadejVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch
Volgend artikelMainstream media geven zeldzame inkijk in hoe slecht het werkelijk gaat met de Oekraïense strijdkrachten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Deze daniel nagase is iemand die mensen probeert te overtuigen dat virussen zoals covid bestaan. Niet geloven deze bullshit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in