Biden’s minister van Transport onthuld als milieubewuste bedrieger

0

De minister van Transport van Joe Biden, Pete Buttigieg, is naar eigen zeggen milieubewust en fietst naar zijn kabinetsvergaderingen. Dat is wat hij hoopte dat de media zou publiceren. In plaats daarvan is nu onthuld dat de Democratische minister zich valselijk een “milieubewust” imago probeert aan te meten.

De links/liberale media heeft eerder Buttigieg geprezen voor het fietsen naar zijn baan als transportminister. Nu lijkt dat voorbij te zijn. Donderdag werd Buttigieg op video betrapt toen hij in een grote SUV in de buurt van het Witte Huis aankwam, waarna zijn veiligheidsteam een fiets optilde waarop de minister van Transport vervolgens de resterende korte afstand fietste.

Om het theater overtuigend te laten overkomen, draagt Buttigieg een helm, handschoenen en een kleine reflector om een been. Naast hem staat een veiligheidsagent op een elektrische fiets, en achter hem rijdt een auto met de rest van het veiligheidsteam.

De video komt in het kielzog van de steun van de Democraten voor een “kilometerheffing” voor automobilisten. Het idee is dat hoe meer kilometers je achter je laat, hoe hoger de belasting, iets wat tot nu toe geregeld werd door een belasting op brandstof. Het doel is een nieuw infrastructuurplan te financieren dat naar schatting 3 miljard dollar zal kosten.

Eerste openlijk homoseksuele presidentskandidaat

De social media staan nu bol van spot op de transportminister, die ervan wordt beschuldigd hypocriet en “fake woke” te zijn, d.w.z. alleen maar doet alsof. Buttigieg heeft geweigerd een verklaring af te leggen sinds de video viraal is gegaan, schrijft de Washington Times.

  Thunberg voert campagne voor Joe Biden

Buttigieg was voorheen de burgemeester van South Bend, Indiana. Hij deed mee aan de laatste presidentsverkiezingen, maar na enige tijd gaf hij zijn campagne op ter ondersteuning van Biden. Op 15 december 2020 werd bekend dat Biden Buttigieg had voorgedragen als minister van Transport.

Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

Vorig artikelCanada stuurt COVID-positieve reizigers naar ‘internerings’-faciliteiten – verwekomt 400.000 nieuwe immigranten die zijn vrijgesteld van quarantaine
Volgend artikelVK: zeven doden door bloedstolsels na Astra Zeneca-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in