Oekraïne ziet zich gedwongen ROBOTS te gebruiken om brandslangen te dragen naar de resten van een munitieopslagplaats die vorige week door Russische raketten is opgeblazen, omdat de opslagplaats voor ongeveer 500 miljoen dollar aan door Groot-Brittannië geleverde verarmde uraniumtankgranaten bevatte, die overal in het gebied radioactief en giftig uraniumstof verspreiden, schrijft Hal Turner.

Het giftige uraniumstof is zo overheersend, dat menselijke brandweerlieden zich niet op het terrein durven te begeven.

De brand op de plaats van een raketaanval op een militaire opslagplaats in Khmelnitsky wordt met afstandsbediening geblust door robots.

Tankgranaten met verarmd uranium (DU) werden geleverd door de Britten, ondanks expliciete waarschuwingen van Rusland dat dergelijke munitie, indien gebruikt door Oekraïne, zou worden behandeld als een “vuile bom”-aanval op Rusland, wat een Russisch antwoord zou ontketenen met zijn eigen radioactieve wapens! Toch stuurden de Britten de munitie met verarmd uranium toch.

Nu lachen sommige waarnemers dat Groot-Brittannië, in zijn ijver om Oekraïne te bevoorraden, uiteindelijk de entiteit is die zijn “bondgenoot” Oekraïne radioactief heeft besmet! Als Groot-Brittannië naar de waarschuwing van Rusland had geluisterd, zouden de granaten er niet zijn geweest.

Hoewel de stralingsniveaus omhoog zijn “gepiekt” sinds het munitiedepot werd getroffen, zijn ze niet gevaarlijk hoog, en zullen ze dat ook niet worden. Verarmd uranium geeft zeer weinig straling af. Hier zijn de stralingswaarden voor die stad:

Het grote probleem met verarmd uranium is dat de stof OOK … giftig is. Het inademen ervan garandeert vrijwel altijd longkanker en andere aandoeningen. Als het weer de DU in de grond spoelt, vervuilt het grondwater, waardoor de watervoorziening in het gebied voor decennia wordt vergiftigd.

Bovendien lijden zwangere vrouwen die aan DU zijn blootgesteld, aan miskramen en afschuwelijke geboorteafwijkingen van kinderen die zij voldragen.

  Polen werft bemanning voor Leopards om INHEEMS POOLS LAND in Oekraïne te beschermen

Als de wind in deze stad blijft waaien, wordt het uraniumstof naar andere steden en dorpen benedenwinds vervoerd.

STRALINGSPATROUILLES IN BEDRIJF!

Dosimetrische patrouilles werken in de stad. Metingen van de stralingsachtergrond worden uitgevoerd “op ongewone plaatsen”. Werden ze vroeger verricht in het gebied waar het munitiedepot van Khmelnytsky was gevestigd (Neteshyn en omgeving), nu worden ze verricht in het regionale centrum, in het westen van de regio en in Ternopil. Bij het militaire magazijn aangekomen, waaide de wind in westelijke richting. De autoriteiten zwijgen over het werk van de patrouilles.

“Mijn vrienden uit Oekraïne meldden dat de westerlingen in paniek zijn. Ze verzamelen spullen en vluchten weg uit Khmelnitsky, en uit Lviv en Ternopil. Van overal waar Oekraïense militaire eenheden zijn, magazijnen, reparatiewerkplaatsen. Plaatselijke bewoners fluisteren dat het ontplofte magazijn in Khmelnitsky tot de nok toe gevuld was met granaten met verarmd uranium. En mijn bronnen bevestigen dit,” schrijft politiek wetenschapper Yuri Kot.

Na de explosie werd in de stad een toename van de gammastraling geregistreerd. De uitstoot blijft toenemen. Aangezien verarmd uranium een relatief kleine dosis gammastraling afgeeft, wijst de huidige piek op de vernietiging van een zeer grote voorraad munitie, waardoor uraniumstof in de lucht terechtkwam.

Hal Turners eerdere berichtgeving over de stralingspiek met video van de oorspronkelijke explosie van de Russische raketten die insloegen, kunt u HIER lezen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Breaking! Russische luchtaanval op Oekraïense munitie vernietigt tankgranaten met verarmd uranium, massale explosie verspreidt radioactieve deeltjes in de atmosfeerVolg Frontnieuws op Telegram

  Biden zakt naar nieuw dieptepunt over bomaanslag Moskou en nepnieuws RussiaGate

Lees meer over:

Vorig artikelArtsen waarschuwen: “AI is een existentiële bedreiging voor de mensheid”
Volgend artikelPepe Escobar: Het Amerikaanse schuldenimperium stevent af op instorting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Linksom of rechtsom de Ukraine is niet meer,van wat het ooit geweest is.
  Ze zaaien wind en zullen storm oogsten.
  Ik weet niet welke represailles Rusland in petto heeft.
  De bevolking die mobiel is,is pleite of incapabel.
  Wat houden ze over?
  Grond verpest en omgeploegd,bevolking gevlucht of onderdrukt.
  Het lijkt wel of het westen stelt,als wij er niet van kunnen profiteren,dan jullie ook niet.
  Sarmat 2 op London?Mag van mij,
  de consequenties draag ik wel.
  On bended knee is no way to be free.

 2. Wanneer houden die krankzinnige idioten in het westen eens op om het vuurtje steeds verder aan te jagen? Totaal getikt!!!! Laten die machtgeile psychopaten / idioten zelf naar het front gaan. Maar dat durven de dames en heren niet. Het vuile werk mag door Jan soldaat uitgevoerd worden. Die mag kapotgeschoten worden, terwijl de dik betaalde dames en heren vanuit hun schuilkeders de meest krankzinnige besluiten nemen.
  De meer dan 100 miljard dollar, die al in deze nazi put gestopt is, hadden toch veel beter besteed kunnen worden. Hoeveel boterhammen hadden er niet aan het verarmde, hongerlijdende volk uitgedeeld kunnen worden? (ik las pas in Nat. Geographic dat er in USA 42 miljoen mensen dagelijks honger lijden, laat staan in Afrika of elders) Hoeveel moois had er voor gedaan kunnen worden? Complete waanzin wat daar gebeurt.
  (zo dat is eruit)

 3. Dit is een gecreëerde hel op aarde.
  Allemaal dankzij de criminele globalisten.
  Onze wereld zal asap compleet zo uitzien, kijk maar eens naar de recente trein ravage in de vs waarbij gigantische hoeveelheid giftig spul in onze wereld is gebracht.
  Chemtrails mnra prikken e-nummers of genetisch gemodificeerde gewassen etc etc.
  Deze satanisten verwoesten de wereld die wij van onze kinderen hebben geleend.

 4. De stad ligt tussen l’viv (wat eigenlijk Lemberg heet, een joodse handelsstad, die door de moffen en etnische Oekraïners jodenvrij is gemaakt) en Kiev, een stukje ten noorden van Moldavië. De windrichting bepaald wie de meeste pech krijgt.

 5. De Britten weten dat oostelijk Oekraïne deel van Rusland wordt, en wouden gelijk een stel haatdragende wijven het land voorgoed radioactief verzieken, zodat er na de ‘scheiding’ niet meer te leven viel.
  Nu wordt dan het land verziekt dat zij zelf nog decennialang als uitvalsbasis voor tegen Rusland gerichte agressie dachten te kunnen gaan gebruiken.

  Boontje komt om zijn loontje?
  Wie een kuil graaft voor een ander?
  Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten?
  Wie met pek omgaat wordt er mee besmet?
  Etc. enz.

  Verder geloof ik niet in toeval.
  Meesterlijke zet dus weer van onze Moskouse vrienden…

 6. Haha, de Russen hebben eerst op de juiste windrichting gewacht, wat een sukkels om zoveel van die troep bi elkaar te leggen.

  • Het lijkt wel vooropgesteld.
   Net als de haven-explosie van Beirut,zeer verdacht.
   Iedere keer dat je denkt: Ze zullen toch niet zo dom zijn?
   En jawel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in