De Britse regering geeft toe dat het experimentele mRNA-“vaccin” COVID-19 het natuurlijke immuunsysteem heeft beschadigd van degenen die een dubbele dosis hebben gekregen.

De regering heeft bekend dat dubbel-gevaccineerde (of meer) mensen, nooit – en te nimmer – in staat zullen zijn een volledige natuurlijke immuniteit te verwerven tegen COVID-varianten – of eventueel tegen welk ander virus dan ook, schrijft Hal Turner.

Scherpe waarnemers van dit COVID-debacle zeggen nu “De echte pandemie gaat nu beginnen”, omdat al die mensen wier immuunsysteem blijvend beschadigd is, wellicht niet in staat zullen zijn om – elke – toekomstige virusinfectie af te weren!

In zijn Week 42 “COVID-19 Vaccine Surveillance Report,” (Directe Link HIER) geeft het Britse Ministerie van Volksgezondheid op blz. 23 toe dat:

“N antilichaamspiegels lager blijken te zijn bij mensen die geïnfecteerd raken na twee doses van [het vaccin].”

Het zegt verder dat deze daling van antilichamen in wezen – let op – permanent is.

Wat betekent dit? Wel, wij weten dat het lekke vaccin besmetting of overdracht van het China-virus niet voorkomt (elders blijkt uit het verslag inderdaad dat gevaccineerde volwassenen nu veel meer kans hebben om geïnfecteerd te raken dan ongevaccineerde).

De Britten hebben nu ontdekt dat het interfereert met het vermogen van het lichaam om na infectie antilichamen te maken, niet alleen tegen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus.

Met name blijken gevaccineerde personen geen antilichamen te vormen tegen het nucleocapsid eiwit – de envelop van het virus (dat een cruciaal onderdeel is van de reactie bij ongevaccineerde personen).

  Ontzetting: Ongeslagen bokser, 38, sterft in de ring na hartaanval - Velen geloven dat de dood van de bokser veroorzaakt is door het COVID-19 vaccin

Op de lange termijn zijn de gevaccineerden veel vatbaarder voor eventuele mutaties in het COVID spike-eiwit, zelfs als zij al een keer of vaker geïnfecteerd en genezen zijn geweest.

De ongevaccineerden daarentegen krijgen een blijvende – zo niet permanente – immuniteit tegen alle stammen van het vermeende virus, nadat zij er op natuurlijke wijze ook maar één keer mee geïnfecteerd zijn.

Een win-win voor degenen die hun hoofd koel hielden, en zich niet inkochten in de COVID-hype.

Een no-win voor degenen die met de massa meegingen, of moedwillig stompzinnig, intellectueel lui, of arrogant waren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ommekeer? Russische strijdkrachten openden vuur op Israëlische gevechtsvliegtuigen in Syrië
Volgend artikelMeer Oekraïense eenhoorns voor het wanhopige Westen om op te jagen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Beste Edwin,
   Het mag wat minder radicaal van mij, maar idd. in de 7e minuut van de Boris J. show noemt hij de vooruitgang van ‚de prik, en andere gelieerde zaken als vooruitgang. Daarbij maakt hij de fout in een vergelijking met vaccinatie ipv gen- therapie. Dus de vraag is terecht: op welk UK overheidsdocument doelt de schrijver? Redactie, graag aanvullen?

 1. Vandaar ook de enorme toename in andere ziekten, hepatitis, herpes, kanker, gordelroos enz. Mazelen is een echte killer als je immuunsysteem naar de kloten is.

 2. Ze geven het toe, staat er. Maar houdt dat in dat deze zieke shit nu es een keer ophoudt…? En zo niet…wat dan?

 3. Och heden, wat een wereld, wijt alle ellendige ziekten/aandoeningen maar aan de ‘gifprik’. Misschien komt het deels door leefstijl? Roken, drinken, drugs etc.

  • Och heden, gifprikken doen een gezonde leefstijl teniet.
   Veel mensen zijn/worden chronisch ziek van die troep.

  • Het komt ook door de angst die mensen hebben gekeregen. En door het landurig dragen van maskers, het niet hebben van normaal contact met anderen of bijna helemaal geen contact.
   Van alles waardoor mensen zwakker worden, plus de gifprik erbij die het immuunsysteem verzwakt en afbreekt.

   Lekker doorgaan met prikken, dus! Mensen worden plotseling onwel en krijgen een ongeluk.
   Op die manier moeten mensen zich wel, als baby’s laten vervoeren in auto’s die zelf rijden en besturen.

 4. Ik lees frontnieuws om ook de antiwesterse pro-Russische , nsb versie naast de antifake Nederlandse uitleg te consumeren.
  Wie niet voor Putin is , is een nazie, toch?

  • IK ben voor beide niet, ze zijn alle twee slecht, alle twee zijn vrienden met WEF, en zijn alle twee te zien op foto’s en zo met Klaus Schwab.

   Alles wat je op mainstream media ziet moet je met een korreltje zout nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in