Het heeft even geduurd, maar het echte Covid prikschandaal begint eindelijk aan het licht te komen. In een artikel in de Telegraph zegt Allison Pearson dat de ‘vaccins’ veel te riskant zijn om te worden gegeven aan mensen die weinig risico lopen op de ziekte die ze moeten voorkomen, schrijft Niamh Harris.

De jonge en gezonde mensen, die altijd een minimaal risico liepen op Covid, hadden niet verteld moeten worden dat ze het zogenaamde vaccin moesten nemen, zei Person. Hij voegde eraan toe dat de omvangrijke rechtszaak tegen AstraZeneca laat zien waarom mensen zoals BBC-presentatrice Lisa Shaw nooit verteld had mogen worden dat ze zich moesten laten prikken.

The Telegraph meldt:

Het is bijna te pijnlijk om te bedenken dat, 15 dagen voordat Lisa Shaw gretig haar Covid prik nam zodat ze “mijn moeder kon knuffelen”, Denemarken het gebruik van AstraZeneca in haar vaccinatie-uitrol stopzette na meldingen van zeldzame maar ernstige gevallen van bloedstolsels. Finland kondigde ook aan dat het het AstraZeneca-vaccin zou blijven beperken tot mensen van 65 jaar en ouder na soortgelijke gezondheidsproblemen. Was de MHRA zich niet bewust van de groeiende internationale twijfels (AZ heeft nooit een vergunning gekregen in de VS) of was het misschien nogal terughoudend om een groot Brits succesverhaal te bezoedelen?

In ethische termen: om een vaccin uit te kunnen rollen onder mensen die geen significant risico lopen op Covid, moet worden aangetoond dat het zeer veilig is voor deze groepen. Ik kan me ook nog goed herinneren dat het hoofd van de Vaccin Taskforce van de regering, Kate Bingham, zei dat iedereen in het land vaccineren “niet ging gebeuren”. “Het is een vaccin voor alleen volwassenen, voor mensen boven de 50, gericht op gezondheidswerkers, verzorgingshuispersoneel en kwetsbare personen”, zei ze. Het vaccinatiebeleid zou gericht zijn op degenen “die het meeste risico lopen”. Ze merkte op dat het vaccineren van gezonde mensen, die veel minder kans hebben op ernstige gevolgen van Covid-19, “hen een bizarr letsel kan berokkenen”, waardoor de balans van de risico-batenanalyse zou kunnen doorslaan.

  Dringend: Nieuw onderzoek brengt nog meer potentiële gevaren van mRNA-vaccins aan het licht

Met een bezwaard hart ga ik zeggen wat al lang geleden gezegd had moeten worden. In tegenstelling tot degenen die daadwerkelijk kwetsbaar waren voor Covid, had Lisa Shaw geen Covid-vaccin nodig; het minuscule voordeel voor haar woog niet op tegen het kleine risico. Ik ook niet (ik had het virus in januari 2020 gehad, zoals overvloedige antilichamen later aantoonden, en genoot een goede immuniteit). Miljoenen gezonde mensen stonden in de rij voor een prik die ze niet nodig hadden en die beschermde tegen ernstige ziekten bij ouderen en kwetsbaren, maar niet nodig was voor de meesten van ons.

Hoe dit land is overgestapt van een beleid om alleen diegenen te vaccineren die er baat bij zouden hebben, naar het risico lopen om mensen zoals Lisa Shaw ” bizarre schade” toe te brengen, zou wel eens een van de grote schandalen van deze tijd kunnen blijken te zijn.

“Ik zette haar op een voetstuk,” zegt Gareth Eve over zijn overleden vrouw, “Lisa was maar 1 meter 80 en ik ben 1 meter 80, maar ik zette haar op een voetstuk. Zo geweldig was ze. Toen ze stierf, was het vanwege de manier waarop ze stierf na de injectie ‘een vies geheim’ waar je niet over mocht praten. Bij AstraZeneca worden deze bedrijven door mensen geleid, je zou denken dat ze door mensen worden geleid, Allison, maar ze willen niet praten met mensen zoals ik… Zachary heeft zijn moeder niet omdat de autoriteiten ons niet het volledige plaatje over de risico’s hebben gegeven.”

Ik ben geen anti-vaxxer maar… Zullen we ophouden dat te zeggen? Het is geen schande om tegen het geven van een vaccin te zijn aan groepen die het niet nodig hadden en waardoor mensen dood zijn die zouden moeten leven en hun achtjarige zoon naar school zouden moeten brengen.

  Sinds de invoering van het Covid-vaccin is het aantal ongewenste voorvallen in de beroepssport met een factor 60 toegenomen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHoe vaak heeft zionist Robert F. Kennedy Jr. op Epstein’s Lolita Express gevlogen?
Volgend artikelHoe zou het eruit zien als je aan de verkeerde kant van de geschiedenis zou staan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Ik snap eigenlijk het hele verhaal niet, want waarom niet schadelijk voor gezondheidswerkers, ouderen en kwetsbaren? Daar treden ook gewoon deze ernstige bijwerkingen op. Hebben die minder waarde voor de aarde in zijn geheel?
  Gewoon ongeschikt voor iedereen!!

   • Jip dat. Er word in dit artikel gesuggereerd dat als je oud bent, en dood gaat aan die prik, dan so be it. Maar owee als dit gebeurt bij iemand die jong is en waar ik tegen op kijk…

    Walgelijk stuk dit FN!

    • Hoi,

     Nee, dit is een uitstekend stuk. Dit past in het patroon van leugenaars die hun leugens beetje bij beetje toegeven. Ze beginnen hun leugens met de enorme leugen. Zoals covid.

     Als ze betrapt worden gaan ze echt niet meteen bekennen dat het een grote leugen was. Dat doen ze met stapjes. Dat ze nu erkennen dat niemand onder de 65 zo een injectie moet nemen is weer een stap richting de waarheid wat ze bekennen.

     Zo werkt het spel helaas. Probeer ook de context te begrijpen. Indirect komt hun WHO wereld regime op losse poten te staan. Dit stuk is heel belangrijk om oa die redenen.

     Groeten,
     Hugo

     • De ouderen moeten als eerste worden uitgeroeid, dat is de bedoeling van de ‘elite’ .
      En daarom wordt in dit artikel opgeroepen om die mensen als eerste de spuit te geven. Menigeen voelt zich hierdoor ook nog gevleid,zo werkt dat nu eenmaal bij velen.Want kijk eens hoe bezorgd de overheid is om ons.

    • Jullie begrijpen nog steeds niet dat Rutte en vele anderen van het WEF het openlijk heeft gezegd het volk moet over de gehele wereld met twee derde verdwijnen, dus wij hebben te maken de laatste 13 jaar met een genocide moordenaar Rutte en zijn smerige linkse bende zelfs ons koningshuis zit er diep geworteld in wees gewaarschuwd een stem op VVD is een moordaanslag op de mensheid.

  • Precies! Ik herinner me dat begin 2021 Zweden in het nieuws bracht, dat er een alarmerende stijging was van bloodproppen na vaccinatie. En H de Jonge het volk opriep zich geen zorgen te maken, want de A.Z. prik zou wel heel geschikt zijn voor mensen tussen 60-65 jaar. Huh? Zo vreemd! Exact wat jij noemt, die hele prik campagne had volledig moeten worden stil gelegd.

   • Past uiteraard perfect in het totaal plaatje, Malou. Geschikt voor ouderen, toevallig die categorie van de bevolking die veel geld kost, pensioenen etc, groep ook waar men van overheidswege overweegt om hen geen grote operaties meer te laten ondergaan, want te oud en te kostelijk, makkelijker euthanasie en wat weet ik nog meer.
    Die gifprik was en is ineens een prima en meer dan welkom alternatief om in een geveinsde bezorgde bui om hun gezondheid en welzijn, al die ouderen te decimeren. Opgeruimd staat altijd netjes.

    • Ook “handig” dat de prik divérse ziektes en aandoeningen veroorzaakt..
     Als hij “alleen maar” myocarditis oid zou veroorzaken, dan zou direct naar de prik verwezen worden.
     Nu krijgt men aandoeningen van diverse kankers tot gordelroos, hartaandoeningen en plotseling dood neervallen. Veel aandoeningen die goed bij oudere mensen passen. Waar niemand vraagtekens bij zet..

   • Malou, de eigenaren van de pensioenfondsen, staatsobligaties dmv erfbelasting en de farmaceutische industrie zijn dezelfde!!! SNAP JE HET NU?

 2. Ik heb een artikel destijds nog gelezen, dit was net een paar weken voordat het vaccin op de mens getest werd. In dat artikel stond dat de mrna toepassing enkel op schapen ooit getest was en deze schapen waren binnen 7 jaren allemaal overleden door aandoeningen zoals kanker…
  Ik geloof er heilig in dat dit ook een heel groot deel van de gevaccineerde te wachten staat.
  De bewijslast in deze dat het door de vaccinatie komt is dan natuurlijk extreem ingewikkeld te noemen.

  • Jazeker alleen dan is dit niet opeens allemaal maar heel langzaam dan valt het niet zo op met die hartstilstanden was eigenlijk ook niet de bedoeling maar die nazi WEF hoeren in Den haag willen dit natuurlijk niet onderzoeken want dan zijn zij ook schuldig🧐😁

  • Nu is 7 jaar ook wel bijzonder veel t.o.v. de levensverwachting van een shapen die hooguit 20 jaar bedraagt.
   Het is alsof je over de mens zou zeggen “binnen de 28 jaar waren ze allen dood” tja…

   ==

   Voor alle duidelijkheid: ik wantrouw mRNA en ben niet geprikt.
   Maar het punt is dus dat over de schapen zeggen dat ze binnen de 7 jaar alle dood waren, niet echt veel indruk maakt. ’t Zijn weliswaar geen eendagsvlinders maar toch…

  • Klopt, stel je voor pensioen fonds blij…. Regering blij geen erfgename en geen testament? al het geld voor hun. Erf belasting mega veel is trouwens diefstal want in de meeste andere Europese landen bestaat deze verwerpelijke doods belasting niet!!! en nog 6 jaar terminale medicatie plicht levert de farmaceuten zakken met geld op!! Daarna mag jij in poeder veranderen! e

  • Nooit, die zijn geselecteerd/gehersenspoeld op hoe goed ze bevelen kunnen opvolgen. Wat het dan precies is maakt niet zo veel uit als het gegeven wordt door iemand met een hoge rang en indrukwekkend uniform met bijbehorende insignes.

 3. een beetje gezond en kritisch nadenken was teveel tja..je steekt een straat toch ook niet over zonder te kijken..dat had al het overige, Overbodig gemaakt…

 4. De uitspraak “dat de ‘vaccins’ veel te riskant zijn om te worden gegeven aan mensen die weinig risico lopen op de ziekte die ze moeten voorkomen” bewijst dat ze het nog steeds niet hebben begrepen of dat ze de mensen op een dwaalspoor willen houden.

 5. Zijn deze gifinjecties, die ons trouwens moeten beschermen tegen iets dat niet bestaat, dan minder schadelijk voor de oudjes en kwetsbaren? Wie is hier nou helemaal van de pot gerukt? Ben benieuwd of ik hier een inhoudelijk onderbouwde reactie op (kan) krijg(en).

 6. Ze geven de risico’s dus wel toe, maar voor de 65plusser is het risico okay, vooral als hij er de pijp van uit gaat. Executies vermomd als gezondheidszorg. Je kan het niet verzinnen. Dit verhaal is zo gestoord dat het niemand kan ontgaan – ja, de gifspuit hoax is echt mensen!

 7. Conclusie. Neem nooit klakkeloos emoties van anderen over immers ze zijn niet van jouw en je brein snapt hier niets van en veelal onbewuste mensen met een lage eigenwaarde of zelfkennis omtrent het echte zelf.

  Verlaten we het tijdperk “The Age of Believing” volgde blindelings wat een ander zei zelfs tot op hoog niveau en had je niks totdat iemand zegt dat je wat hebt.
  Daarvoor had je niets………..

  Als je een EMPATH bent die negatieve energie absorbeert, lees dit dan!
  https://dna-awakening.org/if-youre-an-empath-who-absorbs-negative-energy-read-this/

  Energetisch loslaten
  Energetisch en emotioneel kan er veel op je af komen, en is het soms lastig om iemands anders energie helemaal terug te geven. Tijdens het masseren ben je aan het werk in iemands anders energieveld. Ons eigen energie veld kan gaan mengen. Vaak zijn er dingen die mensen voelen en mee maken, die ook met ons eigen leven resoneren. Dan word er iets in ons energetisch geraakt. Dit kan bewust of onbeweust gebeuren.

  Als iemand iets mee maakt waar je totaal geen moeite mee hebt, of zelf niet mee hebt gemaakt. Zal dit minder resoneren. Waarschijnlijk kun je in dit geval de energie van de ander of overgenomen gevoelens, makkelijk van je af zetten. Als je zelf iets hebt mee gemaakt waar jouw klant op dat moment door heen gaat, zul je je hier wel meer mee resoneren. Soms hoef je niet eens te weten waar jouw client door heen gaat. Maar ook al is de klant weer naar huis, het zou goed kunnen dat je hun energie maar met moeilijk kunt loslaten.

  Dit zou kunnen komen doordat jij zelf nog wat te voelen hebt, in het stuk dat de klant met zich me droeg. Het is aan geraakt in jouw energetisch veld. En het wil even gezien en erkend worden. Vaak is niet meer nodig dan even bewust te gaan zitten met wat er zich in jou aandient qua emoties en herinneringen. Het niet weg te duwen maar bijvoorbeeld er naar toe te ademen. Het is bij jou omhoog gekomen omdat het losgelaten wilt worden, dus geef het maar de ruimte als het lukt.

  Merk hoe je vanzelf weer meer in je eigen energie komt.
  https://anand.nl/zelf-zorg-tips-voor-masseurs/?_se=amFudGluYS5tYWNoaWVsYUBnbWFpLmNvbQ%3D%3D

  Awakening your heart…..
  https://youtu.be/EJeP6kaltYQ?si=jRug2xi7A6RLNXEM

  Ascension symptoms.
  https://www.youtube.com/live/1hcw9ii47-k?si=MmhTQMV7O_RtKG24

 8. Onzin van het hierboven geschrevene Want volgens mijn kennissenkring zijn ze allemaal weer die spuit gaan halen en ze voelen zich er nog meer beschermd bij dat ze dus denken dat ze geen covid 19 (griep) ziekte gaan krijgen Dus alle tegenstellingen dat hier wordt aangehaald is waardeloos want die mensen die er toch zijn gegaan lezen bovenstaande waarschuwingen niet en vinden frontnieuws reacties weigeraars en Wappies Op dit moment hoor ik wel dat veel mensen problemen hebben met hun stemgeluid in ons koor en zijn al enkele weken ziek thuis Zij zijn natuurlijk die spuit weer gaan halen maar geven daar niet de oorzaak van Kortom zijn er twee redenen dat ze er naar toe gaan en dat zijn:::::: meelopers gedrag en eigenbelang Ik ben benieuwd hoelang het nog duurt dat Kuiper de coronapas weer te voorschijn haalt want nog even en carnaval en grote festiviteiten staan er weer te wachten waar miljoenen weer aan deel gaan nemen Hierna zal volgens hem corona weer uitbreken op zeer grote schaal Neen deze wereld gaat kapot aan oorlog en vreselijke ziekten die de groten der aarde op touw hebben gezet!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ik heb me vanaf het begin al afgevraagd, waarom ouderen wel de gifprik kregen. Om het niet teveel te laten opvallen dat het uitsluitend ging om het euthaniseren van ouderen en kwetsbaren, was de prik ook voor jongere mensen. De gedachte was natuurlijk, dat een jonger gezond mens de prikschade wel zou overleven. Het was gewoon pure genocide op ouderen en kwetsbaren. Want een kind kan bedenken dat wat slecht is voor jonge gezonde mensen, nog slechter is voor ouderen en kwetsbaren. De schuldigen mogen hier nooit mee wegkomen, dit moet tot op de bodem worden uitgezocht en de schuldigen mogen hun straf niet ontlopen.

 9. Het valt mij op dat er nergens immigranten genoemd worden bij de steeds langer wordende lijst slachtoffers.
  Of worden deze niet gevaccineerd?

 10. Bij mij op het werk dringt het covid schandaal nog steeds niet door.
  Vandaag vertelde een oudere collega dat ze deze week een afspraak heeft voor een booster. En een andere collega antwoordde meteen dat ze ook net haar booster heeft gehaald, samen met de griepprik. Dat kon wel samen, had haar arts gezegd. In één moeite door.
  Van binnen lach ik me kapot om deze dwaasheid. Het is me nu duidelijk, dat sommige mensen helemaal niet meer wakker gaan worden.

 11. nog steeds aan het wachten op het eerste greintje BEWIJS dat er EFFECTIEF een ‘nieuwe virus’ rondging…
  in tegenstelling tot wat gepropageerd wordt, ook door FN, is dit NOG STEEDS NIET aangetoond…..

 12. Prikschandaal dringt nergens door bij het schapenvolk want ik hoor steeds meer dat schapen naar de priktent zijn geweest of nog willen gaan…. Dus uw bericht klopt niet omdat ze het niet willen geloven dat de schapen geschoren worden door de farma c. industrie die geen schaapscheerder zijn en het lot van het half geschoren schaap negeren!!!!!!

 13. Het prikschandaal komt naar buiten, inmiddels zijn er ruim 24 Miljoen doden gevallen!
  Met opzet van de WHO, om de bevolking uit te dunnen!
  De maat is vol!
  Zij moeten opgepakt worden voor alle Misdrijven En Genocide die zij gepleegd hebben! Dit moet stoppen! Het is tijd dat er wordt ingegrepen!💪🔥🌍

 14. Ik reed vandaag door zoetermeer. En ja hoor langs de priklocatie
  Stonden gewoon weer mannen het verkeer te regelen .dus er zijn er nog zat die erweer naartoe gaan. En weet je wat ik denk .
  Spuit je maar lekker dood .want dit soort mongolen stemmen zeker weten 1 van de 4 wefpartijen . Die kunnen maar beter snel de pijp uit gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in