PublicDomainPictures / Pixabay

Nu komen ze voor je spijkerbroek.

Wetenschappers van de Guangdong University of Technology hebben een nieuw onderzoek gepubliceerd waarin ze beweren dat het dragen van jeans “slecht voor het milieu” is, schrijft Margaret Flavin.

Volgens het rapport veroorzaakt het slechts één keer dragen van een modieuze spijkerbroek 2,5 kg CO2, oftewel het equivalent van 9,6 kilometer rijden met een auto die op benzine rijdt.

Guangdong University of Technology is een staatsschool van de Volksregering van de provincie Guangdong in China.

De New York Post meldt:

“Deze studie nam jeans als voorbeeld om de koolstofvoetafdruk van fast fashion consumptie en de bijkomende klimaatimpact ervan in vergelijking met traditionele mode te onthullen,” schreven de auteurs van het nieuwe rapport, dat in mei 2024 gepubliceerd zal worden.

“De productie van jeans en het internationale transport droegen voor 91% bij aan de koolstofvoetafdruk van fast fashion consumptie,” voegden de experts toe.

Geen woord van milieu-cultisten Hollywood-sterren over wanneer ze dit kledingstuk zullen dumpen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Michael Moore over de leugen van "Groene energie"
Vorig artikelBREAKING: Telegraph meldt dat Pfizer schuldig is bevonden, heeft bekend het publiek te hebben misleid over de werkzaamheid van hun COVID-19 vaccin
Volgend artikelMoleculair geneeskundige Dr. Nehls: “De wereld stort in zombiemodus”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. De levensduur van een goede jeans was 2 jaar in de jaren 80 met erg veel gebruikt nu maken zij met opzet de kleding dat kapot gaat naar een paar keer gebruikt voor comsumptie net als primark, zara troep kleding gemakt met arbo slaven om de mensen te laten consumeren maar er worden geen maatregelen genomen. De overheid vindt prima om tax de incasseren en de bedrijven winst te maken en alles kapot te maken . De kapitalisten lobbylisten die beinvloeden de overheid en de overheid die laat beinvloeden omdat zichzelf corrupt zijn..

  • Qua levensduur ben ik het met je eens.
   Heb zelf een bruine en zwarte spijkerbroek van (schrik niet) minstens 25 jaar!! oud. Past nog steeds, geen kale plekken en wordt toch echt regelmatig gedragen en gewassen. Echte ouderwetse kwaliteit.

 2. Met andere kledingstukken zal dit echt niet veel anders zijn.

  De oplossing: allemaal op onze blote kont over straat!

  Met het huidige weer zorgt dat er wel voor dat bijna iedereen héél snel zal beseffen dat het niet zo’n vaart loopt met die verschrikkelijke opwarming! 🙀

  • En geen kleren meer kopen, scheelt een slok op een borrel. In je blootje lopen is dan wel net zo handig. We hebben immers toch te maken met zogenaamde opwarming van de aarde.😂😂

    • haha ! hartelijk dank voor de lach. Eens zien wat voor vijgeblaren er hier in mijn hof groeien. Als ze daar echt op gaan werken kunnen we eens een zomerdag afspreken en allemaal in onze blote billen de straat op gaan

   • Oh nee al die warmte die het lichaam afstraalt dat zijn zeker 2 graad opwarming en wat dacht van alle hyperventilatie bij bepaale aanblikken nee dat helemaal niet.

 3. Hoemeer co2 hoe groener de wereld .. alles er om heen in om ons te misleiden en ons bezich tehouden met onzin .

  Rot op met die klimaat onzin

   • @ Marko april 8, 2024 Bij 10:51,
    Het zijn beide bouwstenen van al het leven op aarde inclusief de mens. Deze oorlogsverklaring tegen deze elementen zegt niets anders dan dat de globalisten alles wat leeft wil uitroeien inclusief de mens zelf. Deze onzinnige argumenten dienen enkel het uiteindelijke doel, om alles te kunnen vernietigen. De mens proberen ze continu een schuld gevoel aan te praten. Zodat de massa gaat geloven dat zij het probleem zijn en niet de globalisten.

   • er is even uitstekende documentaire een week of 2 geleden gepost op verschillende kanalen, van DR Willy Soon, astrophisicus, die met de Al gore’s van deze wereld de straat aanveegt. Tucker Carlson had hem een maand geleden in de studio en er is ook een YouTube versie. En het is nog een grappige mens ook. De moeite om te zien.

 4. Weer zo een misleidend artikel alsof wij binnenkort geen jeans meer mogen dragen.
  De meeste mensen beseffen niet hoe vervuilend en ellendig de kledingindustrie is. Er zijn zoveel handelingen nodig (grondstof voor de stoffen, weven, inkten/verven, bedrukken, wassen, knippen, naaien, vervoer tussen deze handelingen door en eindprodukt) voordat een kledingstuk in de winkel hangt dat ik niet begrijp hoe het zo goedkoop kan, als je nagaat dat de grootste winstmarge bij de winkelier terechtkomt. En dan nog vinden mensen kleding (te) duur. Bovendien laat kwaliteit steeds meer te wensen over.
  Maar goed, dat krijg je als je als samenleving niets meer zelf wilt produceren maar het goedkoop elders laat doen.
  Over een tijdje lopen we vast allemaal in dezelfde pakjes rond, om de hele dag te gaan zitten ja-knikken op ons slaven-werkplek. Dan zullen wij tevreden zijn omdat onze pakjes het minst vervuilend zijn. Rode pakjes hoogstwaarschijnlijk. Gesierd met hamer en sikkel.

 5. Die “wetenschappers” toch. Begint op de term antisemitisme te lijken. Heeft uiteindelijk geen impact meer maar een negatieve bijklank.

 6. Typisch, dat men het nooit over die bill boards heeft die bezaaid staan voor elke grote stad, en langs de snelweg..
  Al gezien wat voor dikke kabels daar voor gebruikt worden, en dus hoeveel CO2 daarvoor misbruikt word..
  Ne… beter is het om achterlijk te gaan zeiken over primaire behoeftes…
  En wat hebben we trouwens met dat communistische China..

 7. Qua levensduur ben ik het met je eens.
  Heb zelf een bruine en zwarte spijkerbroek van (schrik niet) minstens 25 jaar!! oud. Past nog steeds, geen kale plekken en wordt toch echt regelmatig gedragen en gewassen. Echte ouderwetse kwaliteit.

 8. Hennep zou VEEL BETER voor alles en iedereen zijn, maarja, laat dat nou weer net al heel lang door de neonazio-fascisten worden verboden…

  Het is als het verbieden van levensreddende, Nobelprijswinnende medicijnen omdat ze anders niet de nieuwste dodelijke gifspuiten kunnen introduceren!

  • De in 1776 mede door de inbreng van de graaf van Saint-Germain gepubliceerde onafhankelijkheidsverklaring van de 13 staten, die de VS gingen vormen is gedrukt op papier gemaakt van hennepvezels.
   Dankzij Deep State-dienaar & krantenmagnaat Randolph – Citizen Kane – Hearst (1863 – 1951) is hennepvezel sinds 1937 taboe bij de wereldwijde papierfabricage.

 9. Het zelfde met elektrische auto’s.
  Ze gaan de grondstoffen uit Chili halen.
  Ze moeten met een graafmachine de grondstoffen uit de grond halen.
  Die graafmachine gaat nog op diesel is niet goed voor het milieu.
  Dan moeten die grondstoffen op één vrachtwagen ook op diesel.
  Daar naar gaan de grondstoffen op één schip of een vliegtuig.
  Ook niet goed voor het milieu.
  Dan komen ze met de grondstoffen aan in Europa.
  Daar wordt het weer op een vrachtwagen gezet.
  En vertel mij nu maar eens of een elektrische auto goed voor het milieu is.
  De grootste leugen uit de geschiedenis.

  • En dan heb je het nog niet over de kindslaven die de grondstof van o.a. de accu’s moeten delven onder erbarmelijke omstandigheden. De globalistische deugers zijn dat gemakshalve maar even vergeten.

 10. De meest vervuilende toep is de uitademing en andere uitscheiding van die criminele globalistische deugers die de mensheid op stang jaagt. Laten we beginnen met het ruimen van dat gespuis. Dan zijn we verlost van al die wereldbedreigende smurrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in