Dr. Ryan Cole is de CEO en medisch directeur van Cole Diagnostics, een van de grootste onafhankelijke laboratoria in de staat Idaho. Dr. Cole is een door de Mayo Clinic opgeleide patholoog, schrijft Healthimpactnews.com.

Hij is gecertificeerd in anatomische en klinische pathologie. Hij heeft expertise in immunologie en virologie en heeft ook subspecialistische expertise in huidpathologie. Hij heeft in zijn carrière meer dan 350.000 patiënten gezien.

Dokter en directeur van Diagnostics Laboratory presenteert geneeswijzen voor COVID en onthult gevaren van COVID “vaccins”

Als patholoog die zijn eigen privé diagnoselaboratorium runt, is Dr. Cole misschien wel één van de meest gekwalificeerde artsen in het van Amerika vandaag de dag om een onafhankelijke, eerlijke evaluatie te geven van de huidige uitrol van de COVID-19 “vaccins”, en hij hield geen woord achter in zijn presentatie, zeggende:

We moeten onmiddellijk stoppen met deze waanzin. Dit is voorbij. Game over. Dit is niet langer goede wetenschap. Dit is een gifaanval op onze bevolking. En het moet nu stoppen!

Hij veroordeelde het feit dat we miljarden uitgeven aan reclame om mensen deze experimentele injecties te laten nemen, maar niets aan de wetenschap om hun effecten op de bevolking te bestuderen.

Waar is het geld voor de wetenschap? We geven miljarden uit aan reclame voor de “stollingsinjecties” voor kinderen.

Wanneer een nieuw, niet goedgekeurd geneesmiddel op de markt komt, moeten we het Franse rechtssysteem gebruiken: schuldig tot onschuld bewezen is, en we doen nu precies het tegenovergestelde.

Hij besprak hoe het “spike-eiwit” het gif is dat bij iedereen wordt geïnjecteerd, en dat het de bloed-hersenbarrière passeert.

Waarom zouden we in vredesnaam een vergif in het menselijk lichaam stoppen dat de bloedvaten in je hersenen zal verstoren, de “spike” daar zal binnenlaten, en ontstekingen zal veroorzaken?

Dit is geen vaccin. Ze blijven liegen tegen het publiek door dit een vaccin te noemen. Het is een experiment op de mensheid.

Deze spike-eiwitten veroorzaken schade in meerdere organen, inclusief het hart, wat we nu zien bij kinderen die gewond zijn geraakt door de injecties.

Als je eenmaal hartschade hebt, geneest het hart niet meer zelf. Het hart is voor altijd beschadigd.

We ruïneren het hart van kinderen voor het leven met deze injecties.

En hoe zit het met lange termijn studies over zaken als vruchtbaarheid, kanker, etc.?

  Vaccinzeloten krijgen ondanks vaccinaties en boosters nog steeds Covid, prijzen vaccins voor milde symptomen

Die zijn er niet. “We weten het niet.”

Hij verklaarde dat hij een 10 tot 20-voudige toename van baarmoederkanker heeft gezien in de laatste 6 maanden sinds de injecties uitkwamen.

Bekijk de hele presentatie. Ze staat ook op het Bitchute-kanaal.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO gaat akkoord met het heropenen van de Chinese dierenmarktenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZweedse professor: Mensen hebben VIJF Vaccin Doses nodig voor immuniteit – Als je het niet doet kom je niet langer in aanmerking als “volledig gevaccineerd”
Volgend artikelOpiniepeiling: 53% van de ongevaccineerde Amerikanen denkt dat COVID-19 vaccins gevaarlijker zijn dan het virus zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Mij maken ze niet bang ik heb er nooit in geloofd het zijn monsters die vernietigd moeten worden zij zijn het gevaar voor de bevolking

  2. Inderdaad de waanzin ten top.
    Een spuit voor iets waarvan nog niemand heeft aangetoond dat het bestaat. Maar waar wel ongelooflijke hoeveelheden geld mee binnen geharkt wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in