Bild: Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, CC BY-SA 2.0 , via Wikimedia Commons

Ondanks de groeiende weerstand onder de bevolking werken de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en haar lidstaten aan een pandemieverdrag en een hervorming van de Internationale Gezondheidsregeling. Volgens deskundigen is het gevaar groot dat hierdoor een dictatoriale “wereldgezondheidsregering” ontstaat die zich met de soevereiniteit van staten kan bemoeien. De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft nu ook scherpe kritiek geuit op de organisatie en gezegd dat deze “volledig afgeschaft en vervangen” moet worden, schrijft Report24.

Trump kondigde in een videoboodschap aan dat de VS zich weer uit de WHO zou terugtrekken als hij weer president zou worden. Tijdens zijn presidentschap had hij de terugtrekking geregeld; zijn opvolger Biden had zich weer bij de organisatie aangesloten.

Terwijl de WHO in dit land vooral bekritiseerd wordt omdat het gecontroleerd wordt door globalisten (de Gates Foundation is bijvoorbeeld een van de grootste donoren, waardoor de invloed van de farmaceutische industrie onmiskenbaar is), vindt Trump dat de WHO gecontroleerd wordt door China. De ex-president hekelt ook het falen van de WHO ten tijde van Corona.

De vertaling van zijn waarschuwing over de WHO-overeenkomst:

De Wereldgezondheidsorganisatie is niets meer dan een corrupte globalistische zwendel, betaald door de Verenigde Staten, maar eigendom van en gecontroleerd door China. Toen het Chinese virus drie jaar geleden onze kusten bereikte, beschermde de Wereldgezondheidsorganisatie op schandelijke wijze de sporen van de Chinese Communistische Partij – bij elke stap. Daarom was het voor mij een grote eer om een einde te maken aan de relatie van de VS met de Wereldgezondheidsorganisatie.

  Steeds meer artsen weigeren de booster

De Verenigde Staten betaalden de Wereldgezondheidsorganisatie bijna 500 miljoen dollar per jaar. Toen ik wegging, heb ik dat geld daar weggehaald. En dat was voor 330 miljoen mensen, terwijl China maar 40 miljoen dollar betaalde voor 1,4 miljard mensen. Dus wij hadden 330 [miljoen], zij hebben 1,4 [miljard], en wij betalen meer dan tien keer zoveel.

Dit is typerend voor de Verenigde Staten, want ze weten niet wat ze doen. Helaas is de corrupte Joe Biden zo dom geweest om weer lid te worden van de Wereldgezondheidsorganisatie tegen de volle prijs en zonder onderhandelingen of hervormingen. En nu probeert Biden de Senaat van de Verenigde Staten te omzeilen om een pandemieverdrag op te stellen dat de Amerikaanse soevereiniteit zou afstaan aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Wederom gecontroleerd door China.

Het ontwerpverdrag zou de Verenigde Staten verplichten om enorme hoeveelheden medische voorraden naar andere landen te sturen in het geval van een nieuwe pandemie. En het zou een agressieve censuur van de vrije meningsuiting over volksgezondheidskwesties in de hand werken – net zoals ze de waarheid over het lab in Wuhan, waarvan ik zei: “Daar komt het vandaan.”, censureerden. Weet u nog?

Onder de volgende Trump regering zal dat contract onmiddellijk geannuleerd worden. Ik zal niet toestaan dat de volksgezondheid als excuus wordt gebruikt om de opmars van de wereldregering door te drukken. Dat is wat ze aan het doen zijn. Globalisten. De Verenigde Staten zullen zich terugtrekken uit de corrupte Wereldgezondheidsorganisatie, gezien hun volslagen mislukking bij COVID. Ze hadden een enorme ramp bij COVID. [De WHO] verdient het om volledig afgeschaft en vervangen te worden.

  Globalisten invloed op Rusland verzwakt - Russisch parlement overweegt WHO & WTO te verlaten

Daarna zal ik werken aan het smeden van een nieuwe coalitie van naties die zich sterk inzetten voor het beschermen van de gezondheid met behoud van soevereiniteit en vrijheid. Ik wil u hartelijk bedanken, maar ik wil ook dit zeggen: ik had opnieuw over de overeenkomst kunnen onderhandelen. Ik had de Wereldgezondheidsorganisatie om 25 miljoen dollar kunnen vragen.

Biden ging niet voor die deal. Hij betaalde bijna $500 miljoen. Ze wilden zo graag de Verenigde Staten terug nadat ik de overeenkomst had opgezegd. Ze wilden het zo graag terug dat ze me een aanbod deden – 25 tot 30 miljoen dollar. En ik zei: “Nee, ik wacht wel.” Ik had het voor minder kunnen krijgen. Maar ik wilde op dat moment niet minder. We betaalden bijna 500 miljoen dollar. Ik had het voor $25 tot $30 [miljoen] kunnen doen. Biden nam de 500 – bijna de 500 miljoen dollar. Hij wist dat hij voor minder terug had kunnen komen. Waarom betaalde hij dan zoveel? Maar dit is slechts een van de vele dingen die verkeerd zijn in ons land. Dank u wel. – Donald Trump

Het Pandemieverdrag en de Hervorming van de Internationale Gezondheidsregeling moeten in mei 2024 worden aangenomen. Dit zou de WHO, een niet-democratisch gelegitimeerde organisatie, de bevoegdheid geven om niet langer, zoals nu, aanbevelingen te doen aan regeringen die lid zijn, maar om beslissingen te nemen die wetten worden en moeten worden nageleefd. Dit zou een verregaande inbreuk betekenen op de zelfbeschikking van natiestaten – uiteindelijk een gezondheidsdictatuur. Tegen deze achtergrond zouden niet alleen de VS zich uit de organisatie moeten terugtrekken. Ook Duitsland is een van de grootste donoren van de WHO en laat zo zijn belastingbetalers een globalistische constructie financieren die hen willekeurig hun fundamentele rechten en vrijheden kan ontnemen en hen in steeds nieuwe crises kan storten.

  Het wordt allemaal logisch als je je realiseert dat ze ons willen vermoorden

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat u niet wordt verteld over schandalige plannen om de WHO macht over uw leven te gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Rusland zal de prijs betalen!” Israëlische functionaris Amir Weitmann dreigt dat Rusland de volgende is na Gaza
Volgend artikelIran geeft orders voor een algemene aanval op Israël: De VS geeft de IDF duizenden artilleriegranaten die bedoeld zijn voor Oekraïne!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Van politiek heb ik 0,0 verstand.
  Maar het feit dat Donald Trump in 2012 al tegen
  vaccinaties is/was, pleit voor hem en balsemt mijn ziel.

  • Hij heeft goeie dingen gedaan , maar operatie warspeed is toch wel degelijk onder zijn wacht ingezet .

   Door zijn handgebaren en de dingen die hij juist niet heeft gedaan , ben ik ervan overtuigd dat hij ook een soort gecontroleerde oppositie is , anders was die allang uit de weg geruimd

   • Hij was ook fel tegen de Nordstream 2 ons goedkope gas, wat alsnog duur werd door hoge belastingen erop dankzij onze SStaat, maar dat terzijde, magoed hij is nog steeds de beste van de slechte van wat er nu loopt daar, zelfs zijn dochter is een member van het WEF en die griezel man van haar en allen volgens mij diep verzonken in de JEWS en IS-RA-Hel

    Wat ik wel mooi vind is zijn politieke incorrectheid hahah, hij noemt velen zoals wij vaak over bepaalde lieden of MSM denken.

    • GTRene oktober 20, 2023 Bij 11:36

     Ja dat vond ik ook, hij had iets van een maffia don, geen wonder zijn leermeester was een Joodse advocaat Ray Cohn die al zijn smerige zaakjes regelde, onder andere huis uitzettingen voor zijn vastgoed projecten ect.

     • Donald Trumps schoonzoon Jared Kushner is een prominente zionist en hij houdt kantoor in down town Manhattan op 666 Fifth Avenue.

 2. Wij moeten gewoon met zn allen doorzien dat er één vijand is en die moeten we het daglicht in slepen. Vampieren verbranden in de zon, we moeten de parasitaire satanische elites uit het duister en in het licht slepen. We moeten stoppen om steeds in het duister, in hun omgeving, met ze te vechten. We moeten ze in het daglicht slepen en dat daglicht is de waarheid. Deze wezens moeten niet vrij over straat kunnen zonder dat er overal mensen zijn die ze de waarheid voor hun voeten gooien. De waarheid is voor deze demonen als zonlicht op een vampier.

  Onderstaand een perfect voorbeeld;
  https://www.ninefornews.nl/dit-is-het-grote-politieke-voorbeeld-van-frans-timmermans/

  Frans Timmermans kruipt als een vampier zo snel mogelijk weg. Als een kakkerlak die vlucht voor een voet die hem wil vertrappen. We moeten deze onmensen non-stop met het licht van de waarheid beschijnen. Beeld je in dat wezens als Frans Timmermans (en iedereen die de handpop Frans Timmermans bestuurt) nergens meer heen kan omdat er overal mensen staan die hem de waarheid voor zn voeten gooien.

 3. ” [De WHO] verdient het om volledig afgeschaft en vervangen te worden.”

  Vervangen door wat? Iaw, de gezondheidsdictatuur die dmv de covid was opgezet moet op een andere manier in stand gehouden worden? De belofte daarbij is dat het de soevereiniteit van de lidstaten niet aantast. Maar waarom wordt dat hele voorwendsel van “gezondheid” niet gewoon er uit gegooid? Het slaat namelijk nergens op, maar het wordt nog steeds gebruikt om allerlei machtsconstructies op te zetten en geld van hand te laten wisselen. Trump was verder alleen maar aan het onderhandelen over het bedrag dat de WHO zocht. Het lijkt er op dat “gezondheid” nooit van de tafel geveegd is en nog steeds als wapen tegen de globale bevolking gebruikt zal worden; een sluwe manier om deze te onderdrukken en uit te zuigen. Trap er maar niet in. En Trump was bovendien “gekroond” als “Koning van Israel.” Google maar.

  • idd, zo ist, helaas is Trump ook een soort bezetter van, afijn, wel nog 1 puntje boven van waar je anders uit kan kiezen, maar toch.

  • “Vervangen door wat? Iaw, de gezondheidsdictatuur die dmv de covid was opgezet moet op een andere manier in stand gehouden worden?”

   Inderdaad, opheffen en vervangen met niets. Zulk soort organisaties zijn helemaal niet nodig, bewijs is al dat het met belastinggeld in stand gehouden moet worden.

 4. Trump is even gevaarlijk als zijn uitdagers Trump wil zelf de globalist zijn..bovendien is hij zelf gevaccineerd en ja als president verplaatste hij de amerikaanse ambassade vanuit tel-aviv naar jeruzalem…om een. amerikaans Fort te bouwen in jeruzalem…Trump koning vn jeruzalem…is én was al compleet Gek…een kwaadaardige onmens…arm amerika ze hebben na Kennedy geen leiders meer gehad…alleen maar geldverslindende Moordenaars…

  • Raphael Vangestel >Trump is even gevaarlijk als zijn uitdagers Trump wil zelf de globalist zijn..bovendien is hij zelf gevaccineerd (hij heeft een fake prik gehad)

 5. Beste Mensen

  Wat een zielige persoon niet allemaal kan uitblaten om aan de macht te kunnen komen
  Vervolgens ….
  De lakens te kunnen uitdelen naar eigen maatstaven
  Dictatorschap ….
  ik weet het beter dan IK

  Dank U

 6. ik hoop dat Trump niet gekozen wordt hij is net zo gek als de rest met z`n hele gekke joodse familie en z`n holmaat satanyahu, die serielkiller wil het liefst Iran uitmoorden. Het zijn allemaal psychopaten.

  • Nee hoor.
   U heeft klaarblijkelijk geen flauw benul wat deze man tijdena zijn periode in het witte huis allemaal heeft bereikt, maar waarover de media natuurlijk met geen woord rept om hem publiekelijk in diskrediet te brengen zodat alle goed gelovige stakkers stemmen op de satanistische elite en de deep state en voortijdige ondergang in plaats van Trump en hun vrijheid, geluk, succes en vrede.
   Trump wil juist niets liever dan vrijheid, vrede en balans in deze wereld.
   Als je je iets beter verdiept in deze geweldige nobele man zul je vanzelf ook tot de ontdekking komen dat Trump juist niet diegene is dat ons vertwijfeld, misleid, corrumpeerd, wilsloos, afhankelijk, volgzaam, of gewetenloos wil maken.

 7. De drammende globalisten gebruiken
  De Who als gezondheid dictatuur
  De vn voor de 17 sdg’s dictatuur
  Het ipcc voor een klimaat carbon co2 dictatuur
  De navo om die dictatuur op te dringen en desnoods met oorlog en grof geweld af te dwingen
  Daarbij faciliteren ze een geldverslindende massa immigratie om migratie stromen op te wekken opdat het volk globalistisch van samenstelling wordt.
  Drammers,machtswellustelingen, psychopaten regeren de wereld en onderdrukken de bevolking.
  Politiek,ngo’s en bedrijven nemen de macht over en wij het volk is hun verdienmodel,.
  Zij onderdrukken ons met globalistische wetten die onze grondwetten en rechten en vrijheid en welvaart vertrappen. Laat ze naar de hel lopen met hun achterlijke wanbeleid en dictatuur.
  De DSA is er om ons digitaal monddood te maken opdat iedereen die tegen is alsnog door zijn verzet de kop wordt ingedrukt.
  Den haag en Brussel een grote reset geven en alles opnieuw opbouwen net als na ww2.
  En de corrupte globalisten voor de tribunaal desnoods doorsturen naar het Russische tribunaal.
  En toen werd ik wakker in de kou,honger en in een dictatuur

 8. De plannen en het beleid van de WHO hebben niets met “gezondheid” te maken, maar alles met : totale controle.
  VN / WHO en WEF hebben een “samenwerkings-overeenkomst”. Illegaal; en levens-gevaarlijk.

 9. Is dat nu ineens ook niet goed????
  Stap uit die corrupte WHO, EU, NAVO, VN, WEG ER MEE, de Natie staten terug, en de hoofddaders van de EU, laten berechten, door een heel ver land.

 10. In het boek Mindcontrol ( in Nederlands!) beschrijft een mevrouw die jarenlang als slavin voor de elite moest werken onder dwang en zware mindcontrol, zonder daar ook maar ooit voor betaald te worden, hoe zij persoonlijk vele van deze zogenaamde vergaderingen van de WHO moest bijwonen om ( in besloten vergaderingen, waarbij de pers geen toegang had! ) haar topsecret geheimen ( geprogrammeerd door Henry Kizzinger!) moest delen met de van tevoren geselecteerde sukkels, om informatie “te lekken” waardoor de slachtoffers allemaal met een ander stukje desinformatie naar huis gestuurd werden. Toen zij later uit de diepe trans van deze hersenspoeling wist los te komen, moest zij zelf WHO googlen om te ontdekken waar deze organisatie nou daadwerkelijk voor stond. Zij was altijd getuige geweest van wapenhandel, drugshandel, afspraken over wie welke oorlog wanneer moest beginnen.
  De WHO World Health Organisation kreeg plotseling een heel andere betekenis!
  WHO…WIE zegt u?
  Het staat allemaal te lezen in het boek Mindcontrol
  http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol

 11. Ik hou van die man, Donald Trump, en zijn geweldige en evenzo nobele liefhebbende vrouw, Melania Trump.
  Deze mensen zijn een zegen voor deze wereld en ons mensen.
  Zij behoren bij een bepaald soort mensen dat uit onvoorwaardelijke liefde voor al het goede in de cosmos tot het uiterste zullen gaan om dit Goddelijke fenomeen van onvoorwaardelijke liefde en de schepping te beschermen.
  Deze mensen zijn onze bescherm engelen, gezonden van een hogere cosmische regering om ons te beschermen tegen het duivelse kwaad dat elk moment zijn greep op de wereld wil waarmaken.
  Het is aan ons om dit met alle vredelievende middelen om dat te verhinderen mogelijk te maken nu het nog kan.
  Maar de tijd dringt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in