De conservatieve acteur Jon Voight verklaart dat president Donald Trump de enige man is die de Verenigde Staten kan redden. De acteur waarschuwt ook voor wat Joe Biden en zijn regering Amerika zullen berokkenen als hij aantreedt. De Hollywoodster prijst de president in zijn laatste Twitterbericht terwijl hij de linkse Democratische leiders vervloekt. Voight waarschuwt voor het vooruitzicht van een Biden als president en stelt dat hij Amerika wil vernietigen.

We gaan nu een straat in die geen naam heeft. We mogen ze niet laten toestaan onze natie te vernietigen. Dit is wat ze willen, Amerika vernietigen. Laat me jullie allemaal waarschuwen dat we in groot gevaar zijn als we onder de Biden-regering vallen. Onze staat, Californië, wordt geregeerd door een linkse bende. Gouverneur Gavin Newsom neemt onze vrijheid af, jullie vrijheid. Hij is een schande voor de mensheid, hij en zijn familielid Nancy Pelosi, die probeert president Trump ten val te brengen.

Gouverneur Newsom heeft vele levens verwoest, mensen die afhankelijk zijn van hun bedrijf, en nu wil hij weer een lockdown. Hij is een leugen zoals alle linksen die de VS proberen te vernietigen. Ik vraag iedereen om deze strijd nu te voeren om ze eruit te krijgen. Ik ben aangevallen door mijn collega’s die zeggen dat ik geweld predik, terwijl de waarheid is dat ze dat allemaal zelf doen.

Links verbrandt en vernietigt onze steden. We zijn bereid te vechten voor de vrijheid, niet voor de vrijheid om onze vlaggen te verbranden, maar om ze te verheffen met de glorie van dit land van de vrije mensen. Maar links probeert deze waarheden te stoppen. Laten we gerechtigheid brengen, laten we de waarheid naar het Hooggerechtshof brengen. President Trump is de enige man die deze natie kan redden. Laten we dit kwaad nu bestrijden en weten dat Gods waarheid hen allemaal zal blootleggen. Laat mij allen vragen om te bidden in de naam van Jezus, Mozes en alle heiligen voor hun handen van veiligheid om nu eerlijk te zijn.

De manier waarop wij het doelwit zullen zijn, zal moeilijk vast te stellen zijn, maar met al uw liefde en gebeden en waarheden kunnen wij deze strijd tegen deze kwade kracht die dit land heeft overgenomen winnen. We moeten gouverneur Newsom eruit halen, die de vrijheid van de mensen vernietigt. We moeten onthouden wie we zijn, we zijn een natie die de burgeroorlog heeft gevochten, we hebben die strijd gewonnen.

Laten we niet opgeven, God zegene je, zegt Voight tot slot.

Eerder deze maand zei Voight dat hij “walgde” van de leugen dat “Biden is verkozen” om president te worden. “Alsof we allemaal de waarheid niet kennen”, zei hij destijds.

Boodschap acteur Jon Voight: “Deze linksen zijn kwaadaardig corrupt en ze willen deze natie afbreken, we moeten deze corruptie bestrijden”

  Black Lives Matter uit stad verjaagd
Vorig artikelZweeds links-groene regime lanceert “cybersoldaten” – zal blogs en conservatieve media monitoren
Volgend artikelRassengeschillen zijn toegenomen als gevolg van Black Lives Matter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. De beste man lijkt mij een godsdienst waanzinnige. Hij geeft geen enkel argument waarop hij zijn ideeën baseert. Het is gewoon kwalijk dat iemand zoveel publiciteit krijgt.
  Het is beter voor hem, te bidden voor het verdelen van de welvaart in een van de rijkste landen van de wereld.
  Meer dan 30 miljoen Amerikanen leven onder het bestaansminimum. Hij en zijn aanhangers doen er beter aan daar hun energie/geld in te steken.

  • Personen die zichzelf Pasjeaan in deze corona ellende noemen, zijn de ellende van Nederland waardoor iedere mongool met een masker rond loopt.
   Of je naam moet een andere verklaring hebben, maar ik betwijfel het.

 2. @Tim, u legt me de woorden iiin de mond! Zeker zitten de joden en zionisten erachter, ook achter die zg corona crises! Zij haten net als moslims, het christenlijke westen als de pest en willen ons vernietgen, dat is al eeuwen hun plan! Pak het probleem bij de wortel aan!
  Ik heb het Biden zelf horen zeggen op tv l’am a zionist! Dus maak de borst maar nat!

  • Erik zit alweer een tijdje opgesloten omdat ie niet naar school mag.
   En dan gaan kinderen zich vervelen.
   Dus die taal achterstand gaat hij nooit meer inlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in