Screenshot X (Twitter)

Vrijdag vroeg de AfD-parlementsfractie in de Bondsdag om een actualiteitendebat over het onderwerp “Vrijheid van meningsuiting in Duitsland”. De AfD bekritiseert onder andere de zogenaamde “Wet ter bevordering van de democratie” van de regering, waar George Orwell blij mee zou zijn geweest, evenals de steeds beperktere ruimten voor debat en staatsonderdrukking. Volgens de AfD worden meningen die afwijken van de lijn van de regering in Duitsland door de staat vervolgd en in het openbaar belasterd, schrijft Thomas Röper.

AfD parlementslid Martin Reichardt hield een emotionele toespraak, aan het einde waarvan hij een kleine Duitse vlag omhoog hield en citeerde uit het Duitse volkslied:

“En de vlag van Duitsland, zwart-rood-goud, de vlag van vrijheid en rechtvaardigheid, hij zal schitteren in Duitsland! Eenheid en gerechtigheid en vrijheid zijn de belofte van geluk!”

De vicevoorzitter van de Bondsdag, Yvonne Magwas van de CDU, riep hem vervolgens twee keer tot de orde. Magwas motiveerde dit als volgt:

“Geachte heer Reichardt, wij houden hier niets omhoog, wij zijn een parlement van het woord en niet van het omhoog houden van vlaggen en dergelijke. Daarom roep ik u hiervoor tot de orde. En ik roep u tot de orde omdat u de regering als vijanden van de grondwet bestempelt en daar expliciet naar wijst. En als u vandaag weer tot de orde wordt geroepen, zult u de zaal moeten verlaten. Ik wil u daar uit voorzorg op wijzen.”

In de officiële video-opname van de toespraak, die door de Bondsdag is gepubliceerd, is de oproep tot de orde van de Bondsdag-vicevoorzitter niet volledig te zien, omdat de video afbreekt na de woorden “Geachte heer Reichardt, wij houden hier niets omhoog, wij zijn een parlement van het woord en niet …”. De AfD-parlementsfractie heeft de toespraak en de oproep tot de orde echter volledig gepubliceerd op X (voorheen Twitter).

Ik ken geen land ter wereld waar het strafbaar zou zijn om in het parlement de vlag van het eigen land te tonen en de centrale passage van het eigen volkslied te citeren. De beschuldiging dat Duitsland wordt geregeerd door anti-Duitsers is hier opnieuw op indrukwekkende wijze bevestigd. De vraag is wanneer de mensen in Duitsland eindelijk zullen inzien dat hun eigen regering anti-Duits is en hun eigen land en hun eigen volk opzettelijk schaadt.

  De Duitse bevolking bereikt recordniveau - maar alleen vanwege de immigratie

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe Angela Merkel het Duitse volk heeft verraden: wist altijd al dat massamigratie en multiculturalisme niet functionerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelItalië geeft Rusland de schuld van Gaza-oorlog
Volgend artikelRuslands overwinning in Oekraïne weerklinkt in Centraal-Azië
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Het anti-Duits zijn van de Duitse Roverheid is hiermee wel erg duidelijk vastgelegd.

  Het is te hopen dat dit bericht en de video viral gaan. Elke Duitser behoort dit te zien.

  • De Duitsers, en vooral de regering en parlement, durven nog steeds niet trots te zijn op hun vlag, en daarmee te zwaaien, en zeker niet in het parlement.
   Ook de Amerikanen hebben zich uitgesproken, tegen te zijn dat Duitsland hun vlag in het regeringsgebouw te hangen.

 2. in WW2 was het niet anders.. alleen dat Vervloekte Nazi’s symbool..het Hakenkruis, en Niet de Duitse vlag..dus daar zijn ze weer… met de support van de EU/UK/US..enz…das endspiel is ingezet… Poetin’s RUSSIA zal ze verpletteren….♥️🇷🇺🌹

 3. De Duitse roverheid laat steeds meer haar ware gezicht onder het motto ‘weg met ons’. In een One World Government zijn nationalisme & vaderlandsliefde niet meer aan de orde, neen zelfs verboden.

  • Zet ze voor schut
   Volgende keer toespraak met kaftan of tulband op
   Gebedskleed onder de arm en
   Turkse pofbroek aan jemenitische kromdolk in de riem

   En elk thema vooraf laten gaan door bezweringen
   dat god en haar profeten hier ook geen brood van lusten.

 4. Alles moet kapot ,geen aparte landen met culturen …. Geen norme en waarde, geen trots …. zo willen ze een wereld macht maken die ons als slaaf weg zetten.

 5. Ach, in Nederland staat de koran in de 2e kamer. Niemand heeft de moeite genomen deze duivelsverzen te lezen. Ook Wilders niet, als hij al kan lezen.

 6. Moet Swabber Klausie dan geen afstand doen van zijn Duitse accent?
  Ik hoor zijn “sabbellaar” al roepen nadat hij zich bijna verslikken.
  “Klausie;… gewoon je bek houden”!

  Waarna Klausie een pets geeft op het achterhoofd van de Nederlandse Elite Gigolo.
  “verdammt noch mal”!

 7. Je vraagt je af waarom duitsers zo dom zijn dat ze hun eigen heimat vergeten zijn waar zo hard voor gevochten hebben in wo 2 Deze regering van nu zijn echt dove

 8. Keek net naar de wekelijkse Forum Inside. Steek er altijd wat van op. Zie lieten een clip zien van Rutte. Aan zijn gespierde taal te merken werd het mij gelijk duidelijk dat hij zijn rol als secretaris generaal al aan het spelen was. WALGELIJKE VERTONING overigens. Die landverrader had over de jaren heen al had al een goede reden gegeven om die smerige gluiperd te verachten maar dit keer kwam de kots mij toch wel heel erg dicht bij de lippen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in