Terwijl de boeren in Nederland doorgaan met hun protesten tegen de “groene” regeringsinitiatieven die de landbouw en de voedselvoorziening in het algemeen dreigen te vernietigen, krijgen zij nu gezelschap van collega-boeren in Polen en Italië, die onder de zware laars van de regeringstirannie een soortgelijke benarde situatie moeten doorstaan, schrijft Ethan Huff.

Volgens berichten zijn er afgelopen week in beide landen protesten uitgebroken om op soortgelijke wijze de regeringsvoorschriften aan te vechten die het bijna onmogelijk maken om voedsel te verbouwen en in je levensonderhoud te voorzien, laat staan dat je je bedrijf solvent kunt houden onder het zware gewicht van zovele onoverkomelijke beperkingen.

De globalisten die Europa vanuit Brussel regeren, willen blijkbaar dat de boeren over de kop gaan. Zij verhullen hun tirannie onder de dekmantel van “duurzaamheid” en “groen”, maar in werkelijkheid zijn hun beleid en agenda erop gericht de menselijke kudde, die zij als weinig meer dan vee beschouwen, uit te roeien.

“Wij zijn geen slaven, wij zijn boeren!” scandeerden de boeren in Italië, terwijl zij rondreden in hun tractoren met spandoeken om de mensen bewust te maken van de problemen die er spelen. “Wij kunnen de eindjes niet aan elkaar knopen!”

In Italië zijn de boeren van plan om helemaal naar Rome te trekken om te protesteren tegen de ongebreidelde inflatie, de tekortkomingen in de bevoorradingsketen en de strenge “groene” initiatieven die de landbouwsector op de knieën dwingen.

Nu bij miljoenen mensen de waarheid is doorgedrongen, ondernemen sommigen eindelijk actie

Miljoenen en miljoenen mensen over de hele wereld lijken het erover eens te zijn dat er ernstige problemen zijn met het totalitarisme van de regeringen, maar nu pas beginnen zij er eindelijk formidabele actie tegen te ondernemen.

Als ze de kans krijgen, zullen ze onze samenleving veranderen in een Dystopische hel

Wij zagen het met de truckerprotesten in Canada, en nu doet zich een soortgelijk verschijnsel voor in Europa, alleen met tractoren deze keer.

“Ik denk niet dat de mensen wakker worden voor wat de globalisten aan het doen zijn; ik denk dat ze eindelijk terug aan het duwen zijn,” zo verwoordde iemand het in de commentaarsectie van een bronartikel, samen met het volgende beroemde citaat van Malcolm X:

“I’m sick and tired of being sick and tired”.

De mensen geloven niet meer in de mantra dat alles wat de mensheid sinds het begin der tijden gedaan heeft, waaronder veeteelt en akkerbouw, op de een of andere manier plotseling het klimaat vernietigt en de opwarming van de aarde veroorzaakt.

Dat zijn gewoon slappe excuses van een tirannieke globalistische machtsstructuur die juist die dingen wil ontmantelen die de mensen gevoed en functioneel houden, en ook die dingen die de wereldeconomieën draaiende en de beschaving gaande houden.

“Koeien- en varkensscheten vormen nauwelijks een emissiecrisis,” schreef een andere commentator. “Gewoon een excuus voor de elites om de boeren failliet te laten gaan en ons uit te hongeren. De boeren weten dat, en net als de vrachtwagenchauffeurs vechten ze terug. Wij moeten hun voorbeeld volgen.”

Een ander wees erop dat het nummer één “broeikasgas,” zoals zij het noemen, dat de temperatuur van de planeet beïnvloedt, waterdamp is.

“Hoe kunnen zij de verdamping uit de oceaan, die in nuttige regen terechtkomt, verminderen?”

Deze zelfde persoon wees erop dat de nummer één bron van CH4 methaan rijstvelden zijn, en dat het U.S. Environmental Protection Agency (EPA) voor een groot deel verantwoordelijk is voor het blokkeren van een goede drainage van modderplassen.

"Mad Max" komt eraan - Bill Holter waarschuwt voor "donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijn

“De gemakkelijkste manier om te voorkomen dat de oceaan verdampt, is haar te bedekken met plastic,” grapte een ander. “China en India lopen voorop door afval te dumpen in hun rivieren die naar zee stromen.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Een Nederlandse volksopstand tegen de elites heeft de wereld bereiktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

10 REACTIES

  • Stumpers, ze hebben en zullen wsl gewoon de prikjes halen en het totaalplaatje niet inzien

   Net zo dom als 2 kleurige vlaggetjes is nu een deel vd bevolking ongefundeerd pro boer.

   (en Nl moet zich schamen, zoveel dierenleed extra met export)

 1. Denk dat de allergrootste manier van protest is stoppen met leveren aan supermarkten. Laat de bevolking voelen wat het is om zonder vreten te zitten.

 2. Beste Wereld Burgers

  Pas op !!!!!

  Aanzet tot Haat Rassen scheiding

  Burgeroorlog ,
  Word in scene gezet

  Weest op Uw hoede

  Wereld Burgers
  Een smeekbede begin NU alvast om de handen van elkander vast te houden
  Het maakt niet uit wat voor een Huidskleur U ook moge hebben

  De Crimineele Staten van Alle Landen wassen de Handen in/met Bloed en Lachen de Domme Burgers toe/uit

  De Ark van De Nieuwe Noach is al klaar
  Het wachten is op de Vonk die het vuur groot zal doen aanwakkeren

  Die handjevol Wereldse Crimineelen gaan gezamelijk op de vlucht

  De Burgers blijven maar na gapen
  Net als in alle oorlogen te zien was

  Elke rijke persoon kiest voor de HazePad

  Men hoeft dus niet ver te gaan om bewijzen op te zoeken
  Voorbeeld
  Zoals het KONINGSHUIS

  Leden van de Staten die medeleven met de Burgers tonen en hebben opkomen voor de Burgers
  Die worden uit de weg geruimd
  Zie recent Japanse minister uitgeschakeld
  Zie Saddam Hoessein en meerderen

  Dank U

  • ‘Elke rijke persoon kiest voor de HazePad’……

   Maar als men weet hoe de hazen lopen zijn ze makkelijk te vangen!

  • Het was de bedoeling van de cabal/ illuminati/ Deep State de wereld in vuur & vlam te zetten & vervolgens de kuierlatten nemen richting planeten als Jupiter met ruimteschepen van de bilderbergers. Dit is door beschavingen uit het multiversum de afgelopen jaren onmogelijk gemaakt.
   De voorheen door Archonten aangestuurde elites weten dat hun heerschappij op deze planeet met rasse schreden nadert, hebben alle vredesvoorstellen van de galactische federatie afgewezen & hebben gekozen voor de tactiek van de verschroeide aarde
   Bewijzen? Ga zelf op onderzoek & gebruik vooral geen google.
   Een lezenswaardig boek is ‘Exopolitics Political Implications Of The Extraterrestrial Presence’ van Michael E. Salla, PhD.
   Ten slotte nog een opmerking over de Bilderberg-conferentie: de toenmalige koningin Juliana (1909 – 2004) heeft diverse premiers gewaarschuwd, dat haar ‘echtgenoot’ Bernhard (1911 – 2004) bezig was met hele enge dingen. Als vrouw in een mannenwereld is met deze opmerkingen door achtereenvolgende premiers niets gedaan.

 3. hoog tijd dat de idioten van de hell hole eens een lekkere scimitarsigaar roken,zo kan he niet verder,ik denk dat de hell hole bovenaan op de russische lijst staat

 4. Het enige allesvernietigende gas komt uit het bekwerk van die WEF-clowns. Dat is pas giftig. Uit de buurt blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here