Simon Schoeters from Heverlee, Belgium / Wikimedia (CC BY 2.0 DEED)

De commerciële luchtvaartindustrie is gekaapt door de globalistische elite die vastbesloten is om de industrie op de knieën te krijgen als onderdeel van het Agenda 2030 plan voor de mensheid.

Volgens klokkenluiders uit de sector is sabotage van binnenuit verantwoordelijk voor de stortvloed aan rampzalige incidenten in de lucht en op start- en landingsbanen in heel Amerika, met als verklaarde doel de sector van binnenuit te vernietigen door het vertrouwen van het publiek in het vliegen te eroderen, schrijft Thepeoplesvoice.

Maar je hoeft me niet op mijn woord te geloven. Nu vliegtuigen van startbanen af blijven slingeren, wielen eraf vallen tijdens het opstijgen, motorbranden in de lucht het leven van passagiers bedreigen en stekkers van cabinedeuren eruit springen, is het tijd om te luisteren naar waar de dappere klokkenluiders in de sector ons voor hebben gewaarschuwd.

Zoals gewoonlijk verspilt de elite geen tijd met het plannen van een nieuwe hel voor de mensheid. De elite is vastbesloten om ons vermogen om buiten de toekomstige 15-minutensteden te reizen te vernietigen en het ontnemen van ons recht om auto’s te bezitten en vluchten te nemen staat centraal in hun plannen.

De voorbereidingen voor de totalitaire machtsgreep van de elite zijn in volle gang en als je goed hebt opgelet, zie je overal waar je kijkt al bewijs voor het complot.

Motorbranden in de lucht, ooit zo zeldzaam als kippentanden, zijn nu bijna wekelijks aan de orde van de dag. Deze beelden zijn van een vlucht van United Airlines die enkele minuten na het opstijgen een noodlanding moest maken in Texas toen er vlammen uit een van de motoren schoten.

Dit was de tweede brand in een Boeing-motor in de VS dit jaar, nadat in januari een 747-motor vlam vatte boven Miami.

  "Bastille 2022": Opbouw van een wereldwijde beweging tegen de "Corona tirannie".

Als de Boeing passagiersvliegtuigen van United Airlines niet in brand vliegen, verliezen ze wielen. Deze Boeing 777 verloor vorige maand een wiel tijdens het opstijgen in San Francisco, waarbij verschillende auto’s werden verpletterd.

Dit soort ongelukken waren vroeger ondenkbaar. De luchtvaartindustrie hield de touwtjes strak in handen, de regelgeving was waterdicht en de ingenieurs en het boordpersoneel werden geselecteerd op hun hoog niveau professionaliteit.

Nu vliegtuigen blijven lijden onder basale maar ongelooflijk gevaarlijke problemen, zoals de storing aan het landingsgestel van deze Boeing 737 MAX 8 op Houston Intercontinental Airport, is het tijd om ons af te vragen wat er in hemelsnaam aan de hand is.

Maak kennis met John Barnett, een voormalig manager kwaliteitscontrole bij Boeing.

Barnett werkte meer dan 30 jaar voor Boeing voordat hij in 2017 met pensioen ging en waarschuwde dat de luchtvaartindustrie “opzettelijk door de elites wordt gesaboteerd.”

Barnett was in maart in Charleston om te getuigen in verklaringen rond zijn lopende rechtszaak met Boeing, waarbij hij het bedrijf beschuldigde van het opzettelijk saboteren van hun eigen vliegtuigen en het “denigreren van zijn karakter en het belemmeren van zijn carrière” omdat hij het aandurfde om hen hierop aan te spreken.

Volgens Barnett zijn DEI (Diversity, equity, and inclusion) en de viering van middelmatigheid bewapend door de globale elite om oorlog te voeren tegen Amerika en de westerse wereld en het eerste slachtoffer zal de luchtvaartindustrie zijn.

Helaas zullen we niets meer van John Barnett horen. Ondanks dat hij de wereld had verteld dat hij niet suïcidaal was voordat hij begon te getuigen tegen Boeing, werd hij dood aangetroffen door een schijnbaar zelf toegebrachte schotwond vlak nadat de getuigenissen begonnen.

  De geallieerde Holocaust op Dresden

Sceptische social media-gebruikers vroegen zich af of de heer Barnett het slachtoffer kon zijn van een bedrijfsmoord.

“Volkomen normaal,” merkte Colin Rugg op X op, en commentator Elijah Schaeffer schreef ook: “Volkomen NIET verdacht.”

Volgens de getuigenis van Barnett hebben we nog niets gezien. De elite is nog maar net begonnen en de dingen staan op het punt om heel snel heel bizar te worden. Wat is hun eindspel?

Ondanks dat ze gewone mensen de les lezen over hun koolstofvoetafdruk, voelt de mondiale elite zich gerechtvaardigd om met hun vloot van privéjets over de hele wereld te vliegen.

Gates vertelde onlangs aan de BBC dat hij een deel van de oplossing is voor klimaatverandering en dat hij daarom gerechtvaardigd is om met privévliegtuigen de wereld rond te vliegen, terwijl normale mensen gedwongen worden om in 15-minutensteden te wonen zonder vrijheid van reizen.

Vorig jaar vloog Gates door Europa en Australië aan boord van zijn luxe privéjet van 70 miljoen dollar om mensen de les te lezen over klimaatverandering en hen te bevelen niet meer met vliegtuigen te vliegen.

Maar de mensen luisterden niet. Ze houden van hun vrijheden en ze kunnen een hypocriet van een kilometer afstand ruiken.

Nu vindt de elite een nieuwe manier om gewone mensen te laten stoppen met vliegen en hen te beperken tot 15-minutensteden waar we toestemming moeten vragen om onze aangewezen zones te verlaten.

We weten dat de globalistische elite Agenda 21 van de VN heeft onderschreven, waarin wordt opgeroepen tot de creatie van “wilde landen” en de concentratie van bevolkingen in aangewezen gebieden. En we weten dat Klaus Schwab het concept van de 15-minutenstad promoot.

Volgens de Duitse Europarlementariër Christine Anderson zijn de globalisten van plan om de massa’s te dwingen in zogenaamde 15-minutensteden die in wezen zullen dienen als gecontroleerde bevolkingsgevangenissen.

  Kanye West: Hollywood-elites zijn gecompromitteerd 'omdat ze seks hebben met kinderen'

Zoals Anderson uitlegt, was het Covid vaccinpaspoort een proef voor een sociaal kredietsysteem dat geïntegreerd zal worden in deze openluchtgevangenissen.

Terwijl breed georiënteerde liberalen blijven toestromen naar Amerika’s eerste 15-minutensteden, is het de moeite waard om een waarschuwing te geven.

15-minutensteden gaan van “is dat niet handig?” naar “waarom zou je ergens anders heen willen?” naar ” je vergunning staat je niet toe zone 17 te verlaten” heel, heel snel.

Degenen die een glimp van het plan hebben gegeven, maken nu al plannen om de maatschappij te ontvluchten.

Globalistische miljardairs zoals Mark Zuckerberg en Jeff Bezos zijn dringend bezig met het bouwen van enorme ondergrondse bunkers en Elon Musk heeft gewaarschuwd dat er iets groots op komst is. Het valt nog te bezien of hij precies begrijpt hoe laag de elite bereid is te gaan.

Kijk:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Er zijn te veel “Varkens in de Salon”: De westerse beschaving is ziek en stervende; is het te laat voor een verlossing?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU realiseert zich dat het te duur is om haar “Green Deal” te implementeren en het zich niet kan veroorloven
Volgend artikelWachten tot de volgende druppel valt in het Midden-Oosten…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Laat de ondergrondse verzet wat raketten of Bukraketten achter de hand houden voor de vliegende elite, wij niet vliegen jullie ook niet.

  • Dat wordt strak altijd prijs… want alleen de elites vliegen dan nog. Hahaha… ze zijn zo dom, ze maken zichzelf tot vogelvrij verklaarde doelwitten. Ongelooflijk wat dom van ze. Ze hadden ALLES kunnen hebben. Al deze energie en al dit geld hadden ze kunnen gebruiken om ons een hemel op aarde te laten bouwen, waar zij daadwerkelijk als Goden zouden worden vereerd, maar hun egoïsme was te groot en nu maken ze zichzelf tot doelwitten. Heerlijk hoe ze zichzelf schaakmat zetten. Wat een ongelooflijk domme clowns. Ze hadden kunnen leven als Goden, maar ze gooiden het weg voor blinde hebzucht, dom dom dom. Ze worden binnenkort zelf opgejaagd zoals ze ons proberen op te jagen. ‘Mess with the bull, you get stung by the horns.’ Ze zijn zichzelf aan het vernietigen ze kunnen niet stoppen, want vernietigen is het enige dat ze kunnen. Het is eigenlijk heel zielig, we zijn in oorlog met hele domme, zielige en vooral nutteloze mensen. Alhoewel… ze zijn niet nutteloos, ze helpen ons om te ontwaken uit de psychose waar we al duizenden jaren in zitten. Hun einde wordt ons ontwaken, bedankt domme, zielige satanisten.

  • Kan veel makkelijker dan met raketten. Vliegtuigen zijn zeer kwetsbare vogeltjes voor het grootste deel gemaakt van heel dunne alu legeringen.

 2. Rockefeller > Banken > USA > Israël > GAZA > 15 min steden.
  Alle geconcentreerde mensen massa’s in 15minuten steden kunnen eenvoudigweg weggebombardeerd worden zoals GAZA, of dmv ziektes via het drinkwater.
  De Rockefeller/industriële genocide.

 3. Ik verbaas me iedere dag dat het criminele globalistisch schorem nog steeds vrij rond loopt. Is er nu echt niemand die dit tuig een beetje op weg helpt naar het onduidelijke hiernamaals?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in