BLM intensiveert zijn terreur in Portland – New York Times noemt het “carnaval”

0
Nachtscène uit augustus toen gewelddadige BLM-activisten de politie van Portland aanvielen nadat ze met een guillotine en andere wapens door een buitenwijk waren gemarcheerd (via YouTube). Links: een voorbeeld van de pamfletten die achtergelaten werden bij de huizen van de slachtoffers.

De Black Lives Matter-beweging in Portland forceert huiseigenaren de keuze om trouw te zweren aan hen of anders hun huis af te branden. Er wordt opgeroepen tot moord op politieagenten en hun familieleden. De verraderlijke New York Times vergelijkt hun criminaliteit met “carnaval”.

De BLM-relschoppers in de hoofdstad van Oregon – en de Culturele Revolutie – zijn zich steeds meer gaan richten op woonwijken buiten het centrum van de stad. Daar worden de huiseigenaren geconfronteerd met de keuze om trouw te zweren aan BLM – of hun huizen te laten platbranden.

Van de steden in de Verenigde Staten die voortdurend het slachtoffer zijn geworden van gewelddadige rellen is Portland het hardst getroffen. De stad, die ooit werd geprezen als een van de beste en veiligste steden van de Verenigde Staten om te wonen, heeft meer dan honderd nachten achtereen rellen ondergaan waarbij vandalisme, chaos en moord plaatsvonden.

Sinds eind mei gaan deze rellen zonder onderbreking, en zonder dat het einde in zicht is door.

De laatste tijd zijn er veel berichten dat de BLM-criminelen hun activiteiten grotendeels vanuit het centrum van de stad hebben verplaatst en zich nu richten op woonwijken om mensen in hun huizen te bedreigen. De New York Times is een van de vele kranten die beschrijven hoe de BLM-activisten hebben geëist dat mensen uit hun huizen komen en trouw zweren aan de zaak van de BLM-terroristen.

Bijzonder kwetsbaar zijn de villa’s waar de Amerikaanse vlag op het perceel wordt gehesen. Activisten komen hier en eisen dat de vlag wordt neergehaald, en als dit niet gebeurt, zullen de activisten terugkomen en het huis afbranden – een dreiging die ook in verschillende gevallen is verwezenlijkt.

  Links razend na afsluiten van hun accounts door Facebook

De links-liberale New York Times vergelijkt het geweld van de BLM met een carnaval

De acties van BLM, die nu in Portland worden uitgevoerd, omvatten ook meestal het uitdelen van folders met teksten zoals: “Waarom slaan we ramen stuk?”, “Ik wil de politie doden tot ik sterf”, “Wapens nu, vrede later: een anarchistische introductie tot vuurwapens”, en “De drievoudige strijd: revolutionair antifascisme en gewapende zelfverdediging”.

Het conservatieve nieuwsplatform Hot Air heeft verschillende pamfletten samengesteld met geweldboodschappen die werden verspreid tijdens de BLM-rampages en die online kunnen worden besteld. Eén daarvan heeft de tekst:

“Politieagenten moeten worden gedood, gezinnen van politieagenten moeten worden gedood, kinderen van politieagenten moeten worden gedood, vrienden en supporters van politieagenten moeten worden gedood.”

Hoewel het artikel in de New York Times de bedreigingen en het geweld beschrijft die tijdens de BLM-activiteiten worden gebruikt, is er geen duidelijke kritiek op deze acties.

De sfeer bij een BLM-activiteit, waarbij bovengenoemd pamflet werd uitgedeeld, wordt in de liberale krant – op de gebruikelijke vleiende manier over BLM-rellen – beschreven als “een carnaval in het donker”.

Black Lives Matter-leider begint nieuwe politieke partij – wil blanke mensen tot slaaf maken

Vorig artikelSeattle heeft een veroordeelde zwarte criminele ex-pooier in dienst als alternatief voor de politie
Volgend artikelVermoedelijke terroristische aanslag in Parijs bij Charlie Hebdo’s voormalig pand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in