Een Black Lives Matter demonstratie in Washington DC op maandag ontaardde toen demonstranten restaurantbezoekers begonnen te intimideren en probeerden af te dwingen solidariteit met de BLM-beweging te tonen.

Een videoclip die op social media wordt verspreid laat zien hoe de BLM demonstranten een eenzame vrouw omsingelen en eisen dat ze haar vuist in de lucht steekt in een black power gebaar van solidariteit, wat de vrouw weigert.

Volgens Twittergebruiker Fredrick Kunkle WaPo, een schrijver voor de Washington Post, was sportjournalist Chuck Modiano een van de leiders van de demonstranten.

Modiano noemt zichzelf “Justice Journalist” en schrijft onder meer voor het links georiënteerde Deadspin. Volgens Kunkle moet Modiano een van de drijvende krachten zijn geweest om de vrouw te dwingen haar vuist in de lucht te steken.

“Het voelde alsof ik werd aangevallen”, zou de vrouw, die volgens Kunkle Lauren B. Victor heet, na de confrontatie gezegd hebben.

“Op dat moment voelde het niet goed aan. Ik was niet bang, ik dacht niet dat ze me iets zouden aandoen. Ik sta heel erg aan hun kant, ik heb wekenlang met hen gemarcheerd”, ging Victor volgens Kunkle verder.

  Trump: Corona-medicament van Regeneron zal gratis beschikbaar zijn voor alle Amerikaanse burgers

Een andere clip laat zien hoe BLM-activisten blanke restaurantbezoekers op een terras lastigvallen, hen de vinger geven en hen ervan beschuldigen blanke suprematie te steunen als ze hun vuisten niet opsteken.

BLM-aanhanger gearresteerd na foto waarop hij knielt op de nek van huilende blanke baby

Vorig artikelGewelddadige aanvallen van BLM en Antifa, steken appartementen in brand waar “families binnenin zijn opgesloten”
Volgend artikelWHO: Poliovaccin veroorzaakt virusepidemieën
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in