© Commander, U.S. Naval Forces Europe-Africa/U.S. 6th Fleet (Public Domain Mark 1.0)

Uit een peiling die in december 2020 werd gehouden door de Blue Star Families, een non-profit militaire belangenorganisatie, bleek dat 53 procent van de Amerikaanse militaire gezinnen de experimentele Covid-19 vaccins die worden gedistribueerd onder een Emergency Use Authorization (EUA) die is verleend door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) niet wil nemen.

De peiling omvatte in totaal 674 respondenten die gezinnen in actieve dienst vertegenwoordigden, waarvan 33 procent zei dat ze een door de FDA goedgekeurd Covid-19-vaccin zouden nemen als het gratis beschikbaar zou komen. Van de 53 procent van de militaire gezinnen die op de peiling reageerden en aangaven dat ze het vaccin niet zouden nemen, noemde bijna driekwart een wantrouwen ten opzichte van het ontwikkelingsproces of de tijdlijn.

Kathy Roth-Douquet, CEO van Blue Star Families zei dat:

“Wat we hebben gezien is dat militaire gezinnen veel bezorgdheid uiten over het vaccin. We zien dat mensen geen gevoel van vertrouwen hebben over het vaccin. Ze maken zich grote zorgen over het ontwikkelingsproces en de tijdlijn”.

Een militaire echtgenoot schreef in het commentaargedeelte van de enquête:

“Ik ben op zoek naar placebogecontroleerde onderzoeken op lange termijn. Ik wil niet dat mijn familie of leden van de strijdkrachten proefkonijnen worden”.

Ongeveer 14 procent van de respondenten van de enquête zei dat ze nog twijfelden of ze het Covid-19 vaccin zouden nemen, waarbij de meeste respondenten zeiden dat ze meer informatie over de bijwerkingen zouden willen hebben om die beslissing te kunnen nemen.

Jennifer Akin, een onderzoeker van Blue Star Families, zei dat de peiling van Blue Star Families geen wetenschappelijke peiling is; de resultaten bieden echter een basis om de aanvaarding of terughoudendheid in de loop van de tijd te observeren.

  Zwarte militiegroep NFAC schiet haar eigen mensen neer: "We hadden een klein ongelukje, kan gebeuren"

De meeste uitgezonden troepen en National Security personeel weigeren Covid-19 vaccins

Volgens het Pentagon weigeren de uitgezonden Amerikaanse troepen en het nationale veiligheidspersoneel zich te laten vaccineren voor Covid-19. Ongeveer 320.000 militairen en burgerpersoneel zijn gevaccineerd, waardoor een aanzienlijk deel van de 769.000 doses die beschikbaar zijn voor het Department of Defense (DoD) ongebruikt blijven.

Ambtenaren van het Pentagon zeiden dat zolang de Covid-19 vaccins door de FDA als EUA zijn geclassificeerd en niet volledig zijn toegelaten, het DoD de dienstleden niet kan verplichten het vaccin te nemen.

Luchtmacht brigadier-generaal Paul Friedrichs zei dat zelfs het personeel dat verantwoordelijk is voor het bemannen van Amerika’s kernwapens weigert het vaccin te nemen. Woordvoerster Chief Master Sergeant Jill M. LaVoie van het Air Force Global Strike Command voegde daaraan toe:

“Omdat wij geloven dat het Covid-19 vaccin de belangrijke volgende stap is in de versterking van onze strijdkrachten, moedigen wij onze piloten aan om zich te laten vaccineren, maar dit is een persoonlijke beslissing die elk van onze Strikers moet nemen”.

“Onze medische professionals zullen ons personeel blijven voorlichten over de vaccinatie zodat ze die beslissing het best voor zichzelf kunnen nemen”, voegde LaVoie eraan toe.

Pasgeborenen en zwangere vrouwen zullen worden gebruikt als laboratoriumratten in Big Pharma’s Covid-19 vaccin proeven

Vorig artikelZo werkt verzet: duizenden Italiaanse voetbalfans hebben maling aan de Corona-regels
Volgend artikelKatholieke kardinaal die waarschuwde voor de dood van de westerse beschaving verwijderd door paus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in