Een zwarte BLM-activist liep een bar in Louisville binnen die eigendom is van een gepensioneerde politieagent en schoot vrijdagavond drie willekeurige mensen op korte afstand neer  – terwijl hij een Justice for Breonna Taylor-shirt droeg. De verdachte glimlachte van oor tot oor toen hij werd gearresteerd voor de moordaanslag in Bungalow Joe’s Bar and Grill.

“Niemand had deze man ooit eerder gezien”, zegt de eigenaar van de bar, Joe Bishop, tegen WDRB, verwijzend naar de schutter. “Het was een totaal willekeurige daad”. Hij verklaart dat de mannen op geen enkel moment voor de schietpartij woorden uitwisselden.

Twee van de slachtoffers waren blank en één was zwart.

De politie heeft de motivatie van de moordenaar voor de aanval nog niet bekend gemaakt.

Uiteraard moeten we dit uit een lokaal nieuwsmedium vernemen en hullen de mainstream media zich wederom in stilzwijgen. Wanneer dit een blanke man met een pro-Trump MAGA-shirt was geweest…

Mainstream media hullen zich wederom in stilzwijgen: Blanke studente en vader door zwarte doodgeschoten in hun voortuin

  BLM leraar zegt 2+2 is alleen maar 4 vanwege "Westers imperialisme"
Vorig artikelNigeria: Castratie ingevoerd als straf voor kinderverkrachting
Volgend artikelVrouw gearresteerd – probeerde Donald Trump te vergiftigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in