We hebben waarschijnlijk allemaal hier op Frontnieuws de steeds vaker voorkomende reacties in de commentarensectie gelezen van reageerders die getuigen hoe veelvuldig ze ambulancesirenes horen en het vermoeden uitspraken dat dit in verband kon worden gebracht met de gifprik. De experimentele gentherapie die inmiddels al 10-duizenden doden heeft geëist, en vermoedelijk 100-duizenden meer wanneer men de onderrapportage van de bijwerkingscentra in aanmerking neemt. Maar het kunnen toch niet de ongeteste, onveilige, prion-scheppende Covid-19 griepprikken zijn, of wel? Geen mens of entiteit mag die vraag ooit stellen.

Wel, die vraag komt nu dan eindelijk ook in de mainstream media. Weliswaar nog lokaal, maar het is het begin van een lawine die naar beneden dondert en uiteindelijk de beroepsleugenaars in hun krochten en holen zal verstikken.

Schiedamsnieuws.nl:

WEER STIJGING REANIMATIES VLAARDINGEN: 3 BINNEN 24 UUR

2 januari 2022

Opnieuw loopt binnen een etmaal het aantal reanimaties op in Vlaardingen. Zondagmiddag 2 januari om 14.30 uur gaat het om een reanimatie in de Baanstraat. Op zaterdag 1 januari is om 15.41 uur de brandweer om assistentie gevraagd bij een reanimatie aan de van Hogendorplaan. Om 18.50 uur moest een AED worden ingezet voor een reanimatie in de Sonoystraat.

Nadat op eerste kerstdag vier reanimatie werden uitgevoerd in Vlaardingen was het de daaropvolgende dagen betrekkelijk rustig. Op 29 december betrof het om 00.17 uur een reanimatie in de Vondelstraat en op 30 december is de brandweer om 09.12 uur ingeschakeld voor een reanimatie aan de Nassaulaan.

Ontsteking van de hartspier (myocarditis) en hartzakje (pericarditis) zijn twee van de bijwerkingen van de prikken met Pfizer/BioNTech (Comirnaty) en Moderna vaccin (Spikevax).  Volgens het bijwerkingencentrum Lareb betekent het optreden ná de zogenaamde vaccinaties niet dat de prik altijd de oorzaak is.

  Uit het laatste verslag van Public Health England blijkt dat de Covid-19 vaccins niet werken: De volledig gevaccineerden zijn goed voor 21% van de Covid-19 infecties, doch 58% van alle sterfgevallen

En dan dit:

In EU-landen is al maanden sprake van oversterfte. In alle landen houdt de toenemende sterfte gelijke tred met het toenemende aantal geïnjecteerden. De statistieken overlappen elkaar bijna perfect. In de eerste week van december overleden in Nederland naar schatting 4300 mensen. Dat zijn er ongeveer 1250 meer dan verwacht. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, meldt het CBS. Sinds begin augustus ligt de sterfte boven de verwachte sterfte. Vanaf half oktober is het aantal overledenen wekelijks verder toegenomen.

Om te begrijpen waarom zoveel mensen over de hele wereld, waaronder gezonde jonge mensen, plotseling ineenstorten nadat ze zijn gevaccineerd tegen Covid-19, moeten we ons richten op de bron van deze rampzalige ontwikkeling.

We kunnen nu vaststellen, dankzij de Covid-vaccin wetenschappers die de klok hebben geluid, dat er een hoger dan gebruikelijk risico op bloedstolsels bestaat voor deze gevallen van hartaanvallen, hartontstekingen en beroertes, omdat het hart overbelast is om bloed langs al deze “wegversperringen” van eiwitten, prionen en ziekte nabootsende fragmenten te persen die rondzweven in de bloedvaten, vastplakken aan de binnenwanden van de vaten, schade en ernstige hartziektes veroorzaken.

Covid-19 mRNA-vaccins instrueren uw cellen om onbeperkt eiwitten en prionen te produceren die het bloed verstoppen en hartontsteking en hartaanval VEROORZAKEN

Er is een combinatie van ontsteking en stolling in de vaten die veneuze trombo-embolie (VTE) veroorzaakt. Dit is de reden waarom alle fabrikanten van Covid-19 vaccins klinische proeven hebben overgeslagen en voor de injecties “noodtoestemming” hebben gekregen, omdat ze door de gezondheidsautoriteiten worden beschouwd als “medische experimenten,” en dit is nog steeds aan de gang. Het is één groot medisch experiment dat bloedstolsels, hartontstekingen en de dood veroorzaakt, maar alle dokters zijn zogezegd verbijsterd en onthutst.

  Arts legt in 2 minuten uit waarom zoveel gevaccineerde jonge mensen tijdens sporten sterven

De artsen en virologen zullen de schuld blijven geven aan alles behalve de vaccins, inclusief auto-immuunziekten. Nu zullen ze de Omicron-variant van Covid de schuld geven in plaats van de vaccins.

Uw bloed, als u met Covid-19 mRNA bent ingeënt, raakt nu langzaam verstopt en stolt om te proberen zich te “verdedigen” tegen de eiwitten die uw eigen cellen nu aanmaken – eiwitten die de dodelijke virusstammen van de Covid-griep nabootsen. Uw bloed dat langs deze stolsels stroomt kan ook aan de klonter bijdragen, waardoor de klonters groter en gevaarlijker worden en de stollingsfactor wordt verergerd. Dan neemt de ontsteking toe en stijgt de kans op een hartaanval explosief.

Dit is het antwoord op het “mysterie” waarom perfect gezonde jonge volwassenen, over de hele wereld, binnen enkele dagen nadat ze Covid-19 “gevaccineerd” zijn last krijgen van hartontsteking.

Houd voet bij stuk. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dekmantel begint voor vaccinatieschade: Media pushen “Koud weer veroorzaakt hartaanvallen”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmsterdam: Anti-Lockdown demonstranten gemolesteerd door politiehonden en mishandeld met wapenstokken 
Volgend artikelBizarre neurologische ziekte teistert jonge Canadezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Die ambulances horen wij in de wijk de Maten van Apeldoorn ook heel vaak. Maar nu moet ik erbij zeggen dat dit ook in het vóór de vaccinaties al het geval was. Ik vroeg me toen af of het misschien bij een veranderd beleid is gaan horen, dat de bestuurders zelfs voor een relatief normale rit instructies hebben gekregen om altijd met sirenes te rijden… om mensen angst aan te jagen dat er een pandemie zou zijn. Gewoon een gedachte.

  • Dat idee had ik idd ook, dat het strategie was en is om iedereen in de waan te houden dat ‘het’ nog steeds om een ‘killer’-virus gaat.
   Ik woon in een zijstraat van een vd drukste [ en vieste ] straten van Amsterdam, de Jan van Galenstraat en ik hoor echt opvallend veel vaker ambulancesirenes. Het kan idd het gevolg zijn vd prikdrift, maar het kan ook nog steeds provocatie zijn en dat vind ik een super irritante gedachte, elke keer als ik weer een sirene hoor.

  • da zou zomaar kunnen. zie ook het bericht van de ambu-medewerker die verteld dat ze leeg in een rij voor het ziekenhuis moesten staan om te doen of het heel druk was. of dit allemaal klopt weet je niet maar er zijn gewoon teveel zorgelijke berichten om te negeren.
   zie vooral de tiktok-filmpjes van de dansende verpleegsters in de tijd dat ze zogenaamd nog geen tijd hadden om adem te halen.
   het is een feit dat zaken niet kloppen.
   alleen mensen die financieel aan de beschuldigde overheid en bedrijven ( big-pharma, gates enz) gekoppeld zijn volgen de lijn die voor hen gekozen is, mensen met verstand van zaken die onafhankelijk of dapper genoeg zijn trekken aan de noodklok (en worden buitengesloten, gedwarsboomd).
   men heeft dit goed voorbereid, maar niet goed genoeg. het verhaal staat op klappen, en zal een naar staartje krijgen

  • Wat ik eerder las, een artikel bij Ninefornews, meen ik, dat ambulances vanaf dat Covid begon, werkelijk íedereen mee moesten nemen naar het ziekenhuis. Ook stokoude mensen, díe al.op sterven lagen, werden met gillende sirenes meegenomen.
   Een andere ambu- medewerker vertelde dat zij ” voor de foto” met een lege ambu voor het ziekenhuis in de rij ambu’s moest gaan staan.
   Het is dus allemaal propaganda..

  • Nu bijna 1 jaar later word het ook weer drukker met ambulances. Ook van mensen om mij heen hoor ik van meer “zieke mensen”. Ook gebeuren er ook wel “vreemde” ongelukken op de weg en bij het “sporten”.
   Maar met jouw(jullie) sieraden ben ik reuze blij. 👍🏻💕

 2. Dat idee had ik idd ook, dat het strategie was en is om iedereen in de waan te houden dat ‘het’ nog steeds om een ‘killer’-virus gaat.
  Ik woon in een zijstraat van een vd drukste [ en vieste ] straten van Amsterdam, de Jan van Galenstraat en ik hoor echt opvallend veel vaker ambulancesirenes. Het kan idd het gevolg zijn vd prikdrift, maar het kan ook nog steeds provocatie zijn en dat vind ik een super irritante gedachte, elke keer als ik weer een sirene hoor.

  • Hartproblemen kunnen ook het gevolg van isolement, vervreemding, verwaarlozing, verlating, verdriet, niet gezien worden, geen werkelijke bestaanszekerheid, een onvolwassen en onverantwoordelijke regering en een harteloze maatschappij. Een AED is een tijdelijke oplossing EN symptoombestrijding.
   Veel mensen hebben een gebroken hart.

 3. Bizarre neurologische ziekte plaagt jonge Canadezen
  Anders worden gezonde jonge volwassenen in New Brunswick ziek met verlammende symptomen

  Tientallen jonge mensen zonder reeds bestaande aandoeningen ontwikkelen symptomen van een nieuwe ziekte, aangezien activisten en families een doofpotaffaire van de lokale overheid vermoeden.

  Een klokkenluider van Vitalité Health Network in New Brunswick vertelde zondag aan The Guardian dat symptomen zijn onder meer hallucinaties, moeite met denken, beperkte mobiliteit, slapeloosheid en snel gewichtsverlies. De lokale overheid heeft naar verluidt moeite gehad om het groeiende aantal gevallen af ​​te doen als de ziekte van Alzheimer of andere neurologische aandoeningen die buiten ouderen ongewoon zijn.

  Bron: https://www.veteranstoday.com/2022/01/02/bizarre-neurological-illness-plagues-young-canadians/

 4. De oversterfte zal ongetwijfeld met jet zogenaamde vaccin te maken hebben, maar om de hoeveelheid ambulances die je hoort nu als betrouwbare data te beschouwen… Nee.
  Het grote sterven zal, denk ik zelf, uitblijven. Het zal een gecontroleerd constant oversterfte zijn, anders valt het te veel op. Die grote sterftegolf komt niet denk ik.

  • Hier in Zoetermeer, Leiden en Den Haag wel. Ik ben taxi chauffeuse en rijdt dagelijks in deze steden. Eerst zag je bijna geen ambulances met toeters en bellen, maar nu elke dag enkele keren. Ook de politie houdt ervan om met toetrs en bellen te rijden om aan het eind van de straat alles uit te doen. Vaak gebeurt het in Leiden. Hier hebben ze kennelijk eigen regels en leven ondef en biven de wet. De eikels!

   • Hi Marion! Ik woon ook in Zuid-Holland (Rijswijk dan wel) maar vlakbij Den Haag dus. En ik hoorde in september enorm véél ambulances!

   • “Kan vaak niet slapen” is voor de meeste mensen snel opgeloste met ZELFGEMAAKTE CBD olie. Puur natuur! De kenners weten het!

    • CBD olie prima mits niet bespoten en biologisch. Maar beloof geen dingen die je niet waar kunt maken. Insomnia een van de symptomen na Covid Vacx. Bij mij door CPTSS al tientallen jaren. Microdosing doet wel wat.

 5. Wordt het gedoseerd? Voldoende om angst aan te jagen maar te weinig om serieuze vragen te stellen?
  Bij de bijwerkingen geldt het zelfde, waar bij komt dat verschijnselen binnen veertien dagen na de modificatie prik niet als zodanig de boeken in gaan.

 6. Heeft er iemand weet van onverklaarbare ongevallen in het verkeer en eventueel op de werkvloer? Schijnt zelfs een naam voor te zijn: vaxxident een samenvoeging van vaccin en accident. Zijn deze ongevallen wel gedekt door de verzekering omdat dit onder invloed gebeurt? PZG.

  • Hoe kunnen dit soort ongevallen gedekt worden door de verzekering wanneer er initieel niet eens erkent wordt dat het vaccin schade is. Lijkt me een frustrerende strijd! Net als Ziekte van Lym, mag je ook helemaal zelf oplossen omdat het niet erkend wordt door de medici.

 7. Ach, ik heb veel mensen om mij heen die al een booster prik hebben gehaald en dus er ook twee coronaprikken van te voren hadden gehad dus drie in totaal Maar dat nou mensen omgekiept zijn na die spuiten??? Neen dus???.Maar als ik hier berichten lees dan zijn er al duizenden omgevallen of afgevoerd zijn geworden Dus ik begin te twijfelen aan de waarheid van beide partijen van voor en tegen spuiten Het belangrijkste wat mij stoort is dat voorstanders andere mensen de toegang weigeren als ze weten dat die niet ingespoten zijn En er zijn nog grotere debielen die geven ter kennis aan dat zij als leider van een club/ vereniging….. Den Haag blijven volgen Dat laatste stoort mij nog het meest dat ik van diverse zangkoren lid ben,,,, maar door de QR code een toegangsverbod krijg opgelegd omdat die debielen denken dat een boosterprik geen besmettingen kan veroorzaken tijdens het zingen door uitstoot van aerosolen of dat ze met die code beschermd zijn voor opname in een ziekenhuis????

  • Volgens mij leest u Nu.nl niet (zo’n 4K reacties) waar men wel degelijk verteld dat er mensen neervallen bij de locaties en dat men in de auto onwel wordt. En bij thuiskomt kampt met dagen lang bijwerkingen. Vergeet niet dat er taboe is bij die mensen en dat ze nog liever ontkennen en doen alsof alles ok is dan dat ze erkennen dat ze allicht toch met hun lichaam spelen (niet de fijne manier bedoel ik hiermee, als u begrijpt wat ik bedoel haha). Ook ik zie mensen afvallen binnen 4 weken, directe collega’s die onherkenbaar zijn met ingevallen ogen en constant offline, ziekmeldingen. Het verbaasd mij in ieder geval echt niet.

   • Kan ook komen door de Stress, die Dag in Dag uit gevoed wordt door de Media.
    Met Corona dit Corona dat. Aantal positieve testen, Besmettingen enz.
    Men wordt constant gehersenspoeld.
    De Angst moet er ingestampt worden.

 8. We hebben na deze nachtmerrie gewoon met z’n allen ongelijk gehad en dat is maar goed ook. Want van dat gelijk hebben, word je maar arrogant.

  • Het gaat niet eens om gelijk hebben. het gaat erom dat de mensheid wordt aangevallen door de (r) overheid en dat mensenrechten geschonden worden. 1 voor allen, allen voor 1 gaat het worden. Niks gelijk of ongelijk… gaat erom dat mensen lijden en dat op Lareb dagelijks, twee-wekelijkse upload; behoorlijk heftige bijwerkingen worden bijgehouden. Je zou er maar tussen zitten… er zijn 26 categorieen (zenuwstelsel, neurologisch, hart en vaat tot aan baarmoeder etc.) en dááronder vallen wel 700+ bijwerkingen…van lichte hoofdpijn en kramp in je arm (waar ze al te graag nadruk op leggen) tot aan blindheid en kindverlies.

   We zijn belandt in 1 van de meest rare tijden van de wereld. Maar ook 1 van de meest NODIGE tijden.

 9. had dit doorgezet op mijn face profiel , heb een verwittiging gekregen
  OMDAT ZULKE BERICHTEN NADELIG IS VOOR HET VACCIN * en de boosters (WAT GEEN VACCIN IS MAAR ROMMEL ) zeg ik dus dat het rommel is gewoon MOORDSPUITEN ,hoe meer spuiten er gezet gaan worden ,hoe meer doden er gaan vallen , is gewoon MASSAMOORDEN dat ze plegen op de wereld bevolking

 10. Hier in Limburg Zuid ook.
  Opvallend veel vaker sirenes hoorbaar.
  Al langere tijd, paar jaar al.
  Tientallen keren per dag.
  En de diensten die met die sirenes rijden hebben zich ingegraven.
  Voorheen mocht je per scanner weten waar de diensten heen onderweg waren.
  Tegenwoordig zit dat alles achter een digitale muur.
  Burgers met scanner die politie hielpen? Lang verleden tijd.
  De overheid is een geheimzinnige organisatie geworden, gesloten voor de burger.
  Overigens staat ambulance en lijkenwagen hier bijna permanent voor het bejaardentehuis.

 11. maar nu liegen de ambulances in hun eigen nadeel,
  want nu wordt het volk er op attent gemaakt dat er weer een vaccine slachtoffer bij is

 12. Het volk wat gekozen heeft voor de giftspuit heeft zich weer door de corrupte regeringen van Rutte laten misleiden, natuurlijk je moet een overheid en het OMT RVIM het Lariks intuïtie blind kunnen vertrouwen wie kan je anders dan wel nog vertrouwen, maar er speelt meer zich af omtrent de gifspuiten de macht en het geld zijn altijd de grootste vijand van het volk geweest en onbewust hebben wij er allemaal ons aan schuldig gemaakt en nu is het zover dat men zich dood gaat laten spuiten maar ze hebben een ding over het hoofd gezien het geld kunnen zij niet mee nemen hoe dom en wat voor een aasgieren zijn mensen toch.

 13. Rechtse partijen worden monddood gemaakt links heeft de mag dat komt dat er veel corruptie is dat was bij de laatste verkiezingen zeer duidelijk te zien en wij moeten rekening houden dat dit nog van kwaad tot erger gaat worden ons land samen met Duitsland behoren tot een van de gevaarlijkste landen van Europa wat corruptie betreft ook zal hier veel strijd gevoerd gaan worden want eens zal de maat voor veel mensen vol zijn , ook stijgt de tegenstand van onze vrijheid strijders die zich nooit maar erbij neer zullen leggen geloof mij als de vrijheid je wordt afgenomen dan is er nog maar een middel verzet of je moet genoegen nemen met een dictatuur.
  Het kan ook anders een tribunaal dat gevormd moet worden door het volk en vele onderzoeken die de misdaden moeten bloot moeten gaan leggen.

  • Er is al lang geen volk meer. Zelfs Maxima wist destijds dat de NL nationale identiteit niet bestond. Ik merk op hoe niet van oorsprong NL mensen zonder enige cohesie of verbondenheid je op straat voorbij lopen. Enkele uitgezonderd. Het Kalergi Couwenhove plan. Ik merk ook op hoe meerdere dezelfde mensen hun overgordijnen van het hele huis potdicht hebben zodat je niet naar binnen kunt kijken en zij geen enkel contact hebben met wat er op de straat gebeurt. Met nieuwe bewoners die wel van NL oorsprong zijn loopt dat direct heel anders. Maar helaas ook die zijn niet allemaal leuk en sommigen heel vervelend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in