Een Schotse vrouw heeft acht van haar vingers moeten laten amputeren nadat ze door een mysterieuze ziekte zwart waren geworden en haar organen begonnen uit te vallen. Catriona Patterson, bekend als Tina, werd in maart met spoed naar het Edinburgh Royal Infirmary gebracht nadat paramedici geen polsslag op haar wijsvinger hadden kunnen vinden, bericht Dailyrecord.co.uk.

De 51-jarige, uit Edinburgh, had de week tevoren Covid-19 opgelopen.

Ondanks het feit dat zij volledig gevaccineerd was, bleef zij koortsachtige verschijnselen vertonen, die zij toeschreef aan het feit dat haar lichaam van het virus aan het herstellen was.

“Ik dacht gewoon dat ik nog steeds de effecten van COVID voelde. Ik had het nog maar net gehad, dus ik verweet mijn symptomen daaraan,” zegt zij. “Ik had geen seconde verwacht dat het zo erg zou zijn als het was. Ik voelde me al verscheidene dagen uitgeput en had pijn. Mijn voeten waren absoluut ijskoud en ik voelde me ontzettend ellendig.”

“Toen ik eindelijk naar het ziekenhuis ging, is een van de dingen die ik me herinner de pijn die ik in mijn vingers voelde. Ik herinner me dat ik de verpleegster vroeg om ze af te snijden of me in coma te brengen, want ik kon het niet meer verdragen. Ik had geen seconde verwacht dat het zo erg zou zijn als het was. Het was kort daarna dat ik de slechtste kant opging. Mijn organen vielen helemaal uit en de dokters dachten dat ik zou sterven,” zegt zij.

Ondanks grondige onderzoeken hebben de doktoren schoolassistente Tina niet kunnen zeggen waardoor dit precies kwam. Zij zeiden dat haar bloed was gaan stollen en dat de bloedtoevoer naar haar ledematen en organen beperkt was geworden.

Sinds zij onwel is geworden heeft Tina vier bloedtransfusies gehad, heeft zij dialyse op haar nieren gekregen en moet zij zich ook dagelijks injecteren met bloedverdunnende medicijnen.

Eerder deze maand hebben artsen acht van Tina’s vingers geamputeerd, nadat de toppen daarvan zwart waren geworden door het gebrek aan bloedtoevoer.

Zij moet misschien ook vier van haar tenen laten verwijderen, omdat de dokters vrezen dat die eraf zullen vallen als zij niet opereren.

Sprekend over haar amputaties, zei Tina dat zij er kapot van is dat zij nu voor de rest van haar leven verminkt en gehandicapt zal zijn.

“Het is moeilijk te beschrijven hoe ik me nu voel. Wat er gebeurd is, was zo onverwacht en het is allemaal zo snel gegaan. Ik ben duidelijk ontdaan over de situatie en ik ben er helemaal kapot van dat ik voor altijd gehandicapt en verminkt zal zijn. De gedachte dat de mensen naar me kijken en overal waar ik kom naar mijn handen staren, is verschrikkelijk en ik denk dat ik het er erg moeilijk mee zal hebben, maar ik probeer positief te blijven,” aldus Tina.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Top viroloog voorspelt dodelijke COVID varianten voor de gevaccineerden in “de komende twee maanden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Ziekenhuis door 117 werknemers aangeklaagd wegens eis van COVID-vaccin om te werken: "Schendt de Code van Neurenberg"

Lees meer over:

Vorig artikelHet Westen doet zijn best om een voedselcrisis te veroorzaken terwijl het Rusland de schuld geeft
Volgend artikelEmbargo? EU koopt meer Russische olie – Bloomberg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Volg de facebook groep Bijwerkingen na mRna eens daar delen mensen hun verhalen en de bijwerkingen die ze hebben gekregen na het vaccin

 2. Ik heb geen vaccinatie gehad en wel trombose gekregen. Blauwig been en blauwe voet. Na covidbesmetting in 2020. Het is nooit meer goed gekomen en in de toekomst moet mijn been er wel een keertje af als het zo doorgaat. Daar gaat mijn sportcarrière.

  • Ik heb een collega in de techniek die rond de 50 jaar is en die last heeft van trombose en sowieso niet op dienstreis gaat als ie daarvoor moet vliegen. Hij houdt een streng voedsel dieet, is ook afgevallen. Hij is niet gevaccineerd en laat zich zeker niet vaccineren (prikken).

   Als je dat van te voren weet kun je tenminste anticiperen.

   En nee geen corona gehad maar zijn gevaccineerde collega’s van de afdeling wel.

  • Is het ook. Pas als alle vragen gesteld zijn en de antwoorden bekend zijn kan men met zekerheid zeggen wat de oorzaak zou kunnen zijn van de vreemde verschijnselen die we tegenwoordig zien.

   Bijvoorbeeld: Was deze mevrouw gevaccineerd tegen de griep, en dan later ook met een mRNA prik? Volgens documenten van al jaren geleden zouden zulke combinaties dodelijk kunnen zijn. En zo is er nog heel veel te onderzoeken…

   • Onderzoeken door wie? Voor een gevalletje vaccinatie schade komt een arts meestal niet in de buurt van de oorzaak door de prik. De wetenschappers on Duitsland zoals prof dr Bhakdi of patholoog prof dr Arne Burkhardt worden weggehoond of zelfs door de duitse staat geïntimideerd. Dat zijn mensen die hun bewijs graag laten toetsen, dus iedereen mag van hen zijn twijfel hebben want dat is voor hen het aspect weten in wetenschap. Actueel zijn de critici op het resultaat van oa deze heren een heel andere weg ingeslagen en kunnen niet meer terug, zijn bang om hun positie te verliezen en daarmee hun inkomen en aanzien. Waarom moet ik nu denken aan Henk Buck TUe.

 3. Ik heb letterlijk vrijdag nog eenzelfde verhaal vernomen van een kennis; tenen geamputeerd en mevrouw kan nu haast niets meer ondernemen….want: invalide. Sinds 3 maanden gebeurd.

 4. Tja, wat een raadsel he?
  Ik heb nu verschillende, wat oudere, dames in mijn omgeving die spontaan bloeduitstortingen op hun billen en benen ontwikkelen. Goh, hoe zou dat nou komen? Maar dat komt niet in hun hoofd op en ik ga er niet weer over beginnen. Ik heb ze zo vaak gewaarschuwd. Maar triest is het wel…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in