© Tim Reckmann (CC BY-NC 2.0)

In bijna alle landen van de wereld, met uitzondering van China, zijn de Coronamaatregelen opgeheven of althans opgeschort. “Beschamend onwillig om te leren” zijn alleen Oostenrijk (verplichte inentingswet) en, in mindere mate, de “hardcore troepen” van Duitsland rond hun “Coronahystericus” Lauterbach, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

De steeds duidelijker wordende bijwerkingen van vaccinatie en de ondoeltreffendheid van de vaccins hebben de mensen “vaccinatiemoe” gemaakt. Het bedrijf BioNTech geeft dit zelfs zelf toe.

Aankondiging dat de nieuwe vaccins slechts beperkt effect hebben

Volgens het bedrijf zelf werkt het aan vaccins die ook werkzaam zouden moeten zijn tegen coronamutaties, zoals wallstreet:online ook meldt.

BioNTech (de Duitse instantie van Pfizer) moest echter aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) toegeven dat de werkzaamheid van zijn huidige Coronavaccin misschien niet voldoende zou zijn voor een permanente goedkeuring door de regelgevende instanties.

Zij verklaarden dat “het mogelijk is dat wij niet in staat zijn voldoende werkzaamheid of veiligheid van ons COVID-19 vaccin en/of variant-specifieke formuleringen aan te tonen om permanente reglementaire goedkeuring te verkrijgen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of andere landen waar het vaccin is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen of een voorwaardelijke goedkeuring voor het in de handel brengen heeft gekregen”.

Het verbaast ons dat zelfs op de bijwerkingen gewezen werd door BioNTech in hun verklaring aan de SEC. Zij legden uit dat zich ernstige ongewenste bijwerkingen kunnen voordoen in hun klinische proeven of zelfs na het verkrijgen van de wettelijke goedkeuring.

Bovendien, aldus het bedrijf, is de duurzaamheid van de immuunrespons nog niet bewezen in klinische proeven. BioNTech kon ook niet garanderen dat nieuw ontdekte of ontwikkelde veiligheidsproblemen zich niet zouden voordoen.

  5 Psychologische experimenten die de moderne wereld verklaren

Samenvattend zegt BioNTech dan: “de latere ontdekking van voorheen onopgemerkte problemen zou de commerciële verkoop van het product negatief kunnen beïnvloeden, kunnen leiden tot beperkingen van het product, of ertoe kunnen leiden dat het product uit de handel wordt genomen.”

Zoals men zou verwachten, gaat het om winstbejag en helemaal niet om de schade voor de mens die reeds aan het licht is gekomen.

VS-regelgeving verplicht tot openbaarmaking van risico’s

De beursvoorschriften van de VS verplichten onder andere BioNTech om op alle risico’s te wijzen, anders kunnen schadeclaims worden ingediend. Daarom wordt aanbevolen dat BioNTech zich niet uitsluitend concentreert op de ontwikkeling van een “doeltreffend” Coronavaccin, maar zijn aandacht richt op bijvoorbeeld het gebied van de oncologie.

Als we naar de koers van het aandeel van het bedrijf kijken, zien we dat die nog steeds in een neerwaartse trend zit, en de laatste maanden schommelt tussen 120 en 185 dollar. Aan de beurskant wordt echter een nieuw dieptepunt verwacht vanwege de wereldwijd afnemende “belangstelling” voor de vaccinatie.

Al met al werd het bedrijf uiteindelijk gedwongen bekend te maken dat noch de werkzaamheid, noch voldoende klinische studies de goedkeuring van het zogenaamde vaccin kunnen rechtvaardigen.

Van de kant van de politici, vooral in Duitsland en Oostenrijk, die nog steeds vasthouden aan de vaccinatiehysterie, moet men niet meer spreken van “ongeïnformeerdheid”, maar van opzettelijke ignorantie. Het is de hoogste tijd voor passende consequenties.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden” (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

  De criminalisering van afwijkende meningen

Lees meer over:

Vorig artikel“Vriezen tegen Poetin”: Eerste zwembaden verlagen de watertemperatuur
Volgend artikelWaarom men zich niets moet aantrekken van wat anderen denken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Wat een handel.
  Als de winsten zakken, ze geen verantwoordelijkheid hebben worden ze gedwongen “eerlijk”.?
  Oncologie?
  De zgn wetenschap van kanker en dergelijke ziekten?
  Je zult er maar aan overgeleverd worden als je zo’n ziekte hebt.

  Deze onverantwoordelijke zakkenvullers moeten gaan rentenieren(wat ze al doen)
  De medicinale zaken laten rusten.
  Hun fantasie over nog meer geld en wat daar mee te doen laten varen.
  Beter nog overlaten aan de echte wetenschappers, die peer revieuwd “willen” worden omdat ze openstaan voor opbouwende kritiek.
  Wat ik zie bij deze klucht is niet meer menswaardig te noemen.
  Hoe menslievend ben je, als verdiensten boven de mens word gesteld?
  Tijd voor.een grote schoonmaak in alle gelederen die hieraan hebben meegedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in