Foto ter illustratie, screenshot YouTube

Vriezen tegen Poetin” – de nieuwe algemene lijn van het Duitse energiebeleid, komt nu ook in zwembaden tot uiting. Door de snel stijgende energieprijzen hebben de eerste zwembaden nu de temperatuur in hun zwembad verlaagd om op de verwarmingskosten te besparen, meldt Zuerst.de.

Mocht er tegen de achtergrond van de oorlog in Oekraïne een bevriezing van de Russische gastoevoer komen en rantsoenering in Duitsland, dan zouden de gemeentelijke zwembaden zelfs helemaal gesloten kunnen worden, zo luidt de informatie. In Noordrijn-Westfalen zijn er overeenkomstige rampenplannen voor de eerste steden, aldus de informatie in de media.

“Om een basisexploitatie van de zwembaden te kunnen handhaven, zal moeten worden nagedacht over maatregelen zoals het sluiten van buitenbaden en glijbanen, alsmede over “luxe aanbiedingen”,” zei directeur Christian Mankel van DGfdB.

Er zijn ongeveer 7.000 openbare binnen- en buitenbaden in Duitsland, waarvan de meeste verwarmd worden met gas of stadsverwarming.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Rusland gebruikt onbemande helikopters om de Oekraïense luchtverdediging uit de tent te lokken
Vorig artikelRusland voert de druk op
Volgend artikelBioNTech verklaart definitieve goedkeuring van zijn Coronavaccin onwaarschijnlijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Ik ken 1 buitenbad in NL dat de watertempratuur ook verlaagd heeft. Toevallig waar ik graag zwem… Wat ik ook schijn te moeten doen om Poetin dwars te zitten;
  – 15 graden in mijn huis, ga ik niet dood door
  – Koud douchen, goed voor je!
  – Amper de wasmachine aanzetten want kan geen kwaad.

  Ok, dus persoonlijke hychiene doet er niet toe ondanks dat kou en niet hychienisch zijn tot zoveel gezondheid rampen heeft geleid gedurdende de eeuwen. Maar nu niet meer aldus de EU.

  Er is meer. Goed voedsel is ook slecht. Het is zo slecht om natuurlijk vlees en vis (in mindere mate) en natuurlijke groeten en fruit te eten. Dat moet anders! Je moet geweekt vlees (lees eens hoe dat gemaakt wordt, echt gruwelijk) en GMO spul eten, veel beter voor je (sarc)

  Dan is er uiteraard hoe je jezelf kleed. Katoen en leer (etc) kan echt niet. Huur je kleding maar. Uiteraard zonder gebruik te maken zonder katoen.

  Wil je verplaatsen voor werk, bij vrienden langs gaan etc? Jij doet het maar remote. Een feestje, je collegas zien, pff gevaarlijk voor het klimaat en we kunnen het niet monitoren. Moeten we niet willen!

  Gelukkig hebben we mensen aan het roer die het beste met ons voorhebben. You will own nothing and you be happy. Ik zal zo gelukkig zijn als ik niets bezit, alleen op insecten kan knagen, nergens heen kan gaan, GMO groenten en fruit eet en natuulijk zoveel injecties krijg als mogelijk. Oh, niet te vergeten, alles maar dan ook alles wat ik doe wordt gemonitord en als ik ”slccht” ben gestraft wordt.

  Uiteraard is het verder logisch dat de elite met hun prive jets kunnen blijven vliegen in hun prive jets, Eten wat ze willen en zo voorts.

  Ik zie uit naar de heilstaat.

  Gr. Hugo

 2. Kachel een graadje hoger, elke dag minstens een halfuur douchen, voor drie straten verderop lekker de auto pakken en last but not least, elke dag een hele grote biefstuk…en mijn honden smullen heerlijk mee.
  Ze bekijken het maar!
  Achterlijke staatspropaganda.

 3. Dat zal hem leren die Putin. Ik zou zeggen meteen alle zwembaden sluiten. Voor het personeel : ach daar kijken we niet naar om. Het is echt heel belangrijk dat we de mensen in de Oekraine steunen en heel veel wapens sturen dan is de oorlog snel voorbij !!!🤔

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in