Het door de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) voorgestelde pandemieverdrag en de wijzigingen in de internationale gezondheidsvoorschriften zijn een dystopische nachtmerrie, aldus de Australische senator Malcolm Roberts dinsdag in een videoboodschap, bericht Expose-news.com.

“De Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, eist de macht op om het Australische staats- en federale gezondheidsbeleid te dicteren, inclusief het opleggen van verplichte vaccinaties, lockdowns, sluitingen van grenzen en bedrijven en, het ergste van alles, opsluiting van iedereen die niet voldoet aan de nieuwste vaccinatiemandaten en gedwongen medische procedures.”

Deze machtsgreep wordt nu verfijnd, zei hij, in vergaderingen achter gesloten deuren en er zal over worden gestemd tijdens de Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024.

“In het huidige voorstel zijn tientallen miljarden dollars opgenomen om de voorzorgsmaatregelen voor pandemieën in Afrika te betalen, en ook om de WHO de mogelijkheid te geven medische bedrijven te dwingen geneesmiddelen en apparatuur te maken en die aan Afrikaanse landen te geven, als een duidelijke omkoping om de Afrikaanse terughoudendheid om hun autoriteit aan de WHO af te staan te overwinnen. De Afrikanen hebben de vorige stemming tegengehouden, dus nu probeert de VN Afrikaanse stemmen te kopen.”

“Dit is communistisch beleid en de gewone Australiërs zullen ervoor moeten betalen,” zei hij. “Verwerp de greep van de Wereldgezondheidsorganisatie naar dictatoriale bevoegdheden. En nu we toch bezig zijn, trek u volledig terug uit de WHO en de VN. EXIT.”

Lees het transcript van de boodschap van de heer Roberts (via Escapingmasspsychosis):

Er is veel discussie over het door de Wereldgezondheidsorganisatie voorgestelde Pandemieverdrag en wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregelingen.

Kort gezegd is het voorstel een dystopische nachtmerrie.

  Kijk: Vrouwen gruwelen als ze ontdekken dat het ijs dat ze net hebben gegeten, gemaakt is van maden

De Wereldgezondheidsorganisatie, de W-H-O, eist de macht op om het Australische staats- en federale gezondheidsbeleid te dicteren, inclusief het bevelen van verplichte vaccinatie, lockdowns, het sluiten van grenzen en bedrijven en, het ergste van alles, het opsluiten van iedereen die niet voldoet aan de nieuwste vaccinatiemandaten en gedwongen medische procedures.

Volgens haar arbitraire regels kan W-H-O een bedrijf bevelen om te stoppen met het maken van geneesmiddelen – het rampzalige en moorddadige verbod op Ivermectine is een voorbeeld van hoe dit zal worden gebruikt.

Onder deze veranderingen zullen Australische gezondheidsautoriteiten rapporteren aan de W-H-O en niet aan het Australische parlement, waardoor onze nationale soevereiniteit wordt overgedragen aan de W-H-O.

Geen verantwoordingsplicht.

Australië zal moeten voldoen aan elk W-H-O-dictaat of geconfronteerd worden met verlammende export- en geldmarktsancties.

De amendementen schrappen zelfs het overkoepelende W-H-O-beginsel van “bescherming van de waardigheid, de mensenrechten en de fundamentele vrijheden van personen” en vervangen het door een nietszeggende gelijkheidsverklaring. Dit weerspiegelt het beoogde gebruik van deze amendementen om te handelen in strijd met de menselijke waardigheid, de mensenrechten en de fundamentele vrijheden.

Deze machtsgreep wordt nu verfijnd in vergaderingen achter gesloten deuren en er zal over worden gestemd tijdens de Wereldgezondheidsvergadering in mei 2024.

Als het wordt goedgekeurd, moeten beide Kamers van het Australische parlement de wijzigingen nog ratificeren. Maar gezien de aard van de globalistische marionetten die in Canberra’s politieke partijen aan de macht zijn, is deze uitkomst waarschijnlijk een uitgemaakte zaak.

Het huidige voorstel omvat tientallen miljarden dollars om de voorbereiding op een pandemie in Afrika te betalen, en geeft W-H-O de mogelijkheid om medische bedrijven te dwingen geneesmiddelen en apparatuur te maken en aan Afrikaanse landen te geven, als een duidelijke omkoping om de Afrikaanse terughoudendheid om hun autoriteit aan W-H-O af te staan, te overwinnen.

  Naakte volwassenen promoten transgender levensstijl als "euforie" in Nederlandse kindertelevisieprogramma

De Afrikanen hebben de vorige stemming tegengehouden, dus nu probeert de VN Afrikaanse stemmen te kopen.

Dit is communistisch beleid en de gewone Australiërs zullen ervoor moeten betalen.

One Nation roept de regering op om de Australische soevereiniteit niet weg te geven aan ongekozen, niet-representatieve buitenlandse bureaucraten die verantwoordelijk zijn voor miljoenen doden wereldwijd.

Mijn medewerkers en ik hebben in de senaat de oppositie geleid tegen het wetsvoorstel inzake het verbod op contant geld dat de Liberal-Nationals en Labor door het Huis van Afgevaardigden hadden gedrukt. Samen met gewone leden van de Labor en Liberal partijen hebben we zoveel politieke druk uitgeoefend dat beide globalistische partijen gedwongen werden het CashBan wetsvoorstel in te trekken.

Samen kunnen we de criminele W-H-O verslaan.

De greep van de Wereldgezondheidsorganisatie naar dictatoriale bevoegdheden verwerpen. En als we toch bezig zijn, trek je je helemaal terug uit de WHO en de VN. EXIT.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF lanceert “zeer sinister” digitaal paspoort – ja, uw bloed zal nodig zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOfficieel goedgekeurd door de EU: Vier insecten verstopt in uw voedsel
Volgend artikelGeneraal Armageddon maakt plaats
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Zijn we mooi klaar mee, Rutte tekent gewoon bij het kruisje. Maar heeft eigenlijk geen bevoegdheden meer over de bevolking, want alle zijn in wezen soevereine en autonomen. Maar daar trekt de overheid zich niets van aan, die walst doodleuk over alles en iedereen heen.

 2. De grootste geldschieter, filantroop via foundations betaald met belastinggelden(btw) wil keizer v.d. wereld worden, via dit pandemieverdrag.

  Wellicht, zorgt de tegenstand voor een “pandemie Gate(‘s)”-

  Zoniet dan word de wereldgezondheid onder de eu-genetici geplaatst.

 3. In Nederland ligt het wetsontwerp ( ditzelfde waar het hier over gaat) ook gereed. Het is al door de tweede kamer aangenomen de eerste kamer aarzelt sterk ; dit is het ZOGENAAMDE PANDENIE VERDRAG.De MSM hoor je er niet over maar het is uiterst gevaarlijk als dit wordt aangenomen. Dat heb je als land totaal niets meer te zeggen over je eigen gezondheids beleid. Dit wordt dan tijdens een pandemie geheel gedicteerd door de WHO en dit is een ONGEKOZEN ORGAAN MET ALS GROOTSTE FINANCIER BILL GATES. Je levert jezelf alles land totaal over aan de idiote grillen van de WHO : wat deze idiote grillen zijn: dat hebben we bij de Corona pandemie gezien. ❗️
  Bovendien kan de minister van volks gezondheid ( Kuipers) zich helemaal verschuilen achter de WHO.
  Dus geen verantwoordelijkheid meer hebben voor de eigen burgers! En uit moeten voeren wat de WHO beveelt‼️Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling ‼️

  • Heel gevaarlijk, alle jonge artsen en praktijken volgen blindelings het WHO narratief zelfs nu nog…Het zijn Serum pushers en essentiële medicijnen worden onthouden aan mensen. Kennis van mij merkte op dat ze verdacht veel apparatuur voor kanker slijten aan ziekenhuizen op het moment dus zullen wel extra klanten verwachten op korte termijjn.

   • Het verhaal van de apparatuur klopt helemaal.
    Het is een tsunami’s van kanker patienten in de ziekenhuizen, en nog wel turbo kanker.
    Soms is voordat de diagnose goed en wel gesteld is de patiënt al overleden.
    Of de diagnose is er maar de start van de behandeling duurt zo lang dat de patiënt al overleden is.
    Ook is de diagnose vaak niet juist want deze vorm van kanker is geen kanker het zijn woekerende spike eiwitten, die door middel van een genetische code nieuwe spike eiwitten moeten produceren…… Er is woeker van cellen, ja dit is juist, maar geen “ normale” kanker❗️

    Gisteren was ik in de stad toen viel het mij op dat er zoveel mensen met stokken lopen. Gewoon jonge mensen met loophulpen. ❓❗️Zomaar 2 stokken……. Ik heb er zeker vier gezien en vanmorgen in de supermarkt weer twee… zouden dit de beruchte stolsels in de been bloedvaten zijn ❓ waardoor je niet meer zonder stokken kunt lopen….. ❓
    En Mike Yeadon zegt dat dit nog zeker acht jaar kan gaan duren……
    Want het zijn momenteel toch nog de meest kwetsbaren die dit treft…..
    maar het verwoestende spike eiwit blijft zijn opdracht ( code) toch uitvoeren ook in het lichaam van jonge mensen…… te vreselijk om hier over na te denken.

 4. Het zal… er is in mijn leven nog maar 1 wetgever… God… en de enigste wet is LIEFDE. Succes met al hun regels en verdragen. Pak me alles maar af, ik ga nooit iets gehoorzamen dat niet in lijn is met mijn echte wetgever en zijn wet. Ik ga nog liever ergens in een bos onder een zeil wonen en brandnetels eten, dan dat ik meedoe aan hun achterlijke matrix.

  • Ik probeer een goed mens te zijn. Te leven vanuit mijn hart en niet te sterven op mijn knieen. Mens te blijven in het kort.
   Verder zijn brandnetels erg lekker. Pluk in het voorjaar de jonge kopjes. Smaakt als spinazie.
   Wietbladeren smaken ook ongeveer zo. Ik heb in noord Thailand eens soep gegeten met wietbladeren. Heerlijk! En een half uurtje later een beetje tipsy. Ook wel prettig. 😉

 5. Meer dan een jaar geleden wist men hier al van. En toch doorgaan. Raar he? Uiterst vreemd dat mensen zo bereid zijn dit door te laten gaan – wat motiveert ze? Ik kom steeds maar weer uit op dat woord ‘gemakzucht.’

 6. Wij moeten ALLE verdragen ontbinden waar geen toestemming via referenda van het volk van is verkregen.

  WHO, UN, NATO, IMF, WORLD BANK, BIS, EU etc etc zijn voor mij onwettige ondemocratische private partijen waarmee ik niets mee van doen heb.

 7. Peterus januari 20, 2023 at 10:50
  Hoi Peterus, dit is een mooi voorstel, ben het er helemaal mee eens. Ik vermoed ook dat er heel veel mensen zijn die hetzelfde willen. Zijn er al gegadigden aangesteld die dit gaan uitvoeren? En wat hebben ze gezegd? Of moeten we wachten op bijv het FVD, of het EU parlement, of zo…? Of moeten we een petitie starten? En als niemand een handtekening wil zetten op onze petitie, hoe krijgen we medemensen zo ver zonder dat we ze eerst prive lessen moeten geven in het onheil die deze organisaties aanrichten? Want dat gaat heel veel tijd kosten, en levert wsch weinig op. Ik zit maar mee te denken met je, hoor, hoe gaan jij en ik dit doen als we de enigen zijn?

  • Eerst moet deze veenbrand verergeren zodat we alle kankergezellen er diep uit kunnen snijden.

   Pas daarna kan het VOLK het land opnieuw op gaan bouwen.

  • Pepper januari 20, 2023 at 12:17
   Peterus januari 20, 2023 at 12:17
   Ja. We moeten nog even op ‘critical mass’ wachten met de wakker geworden bobo’s. (Als ze niet met bosjes neerstorten.) En de veenbrand wakkert al aardig. Ik hoop dat de tijd nabij is! Volhouden, mensen. En optimistisch blijven.

   • Klopt Immortal.
    Huizenprijzen dalen.Hoe komt dat?
    Omdat er veel mensen dood gaan.
    Wordt weinig over geschreven maar
    is wel zo.Niet dat je nu veel aan een hypotheek
    hebt in deze tijden.Hou je vast en
    consolideer.Ontwikkel jezelf in overlevingskunsten.
    Leer met weinig te leven,en niet
    omdat de wef of who of de vn dat wil.
    Minder behoeftes,des te makkelijker je de dag doorkomt

    • Haha, ja heelijk hè? Less is more. Ik kwam daar jaren geleden al achter. Hoe minder troep je moet onderhouden, hoe meer tijd je hebt. (Niet dat ik achter Klauschen zijn “you vill own nozzing and you vill be heppie” sta.)

 8. Ik kan me de tijd herinneren dat er mensen waren die in het buiten stenen muren gebruikten om een filmpje met geluid af te spelen. Sommige voorbijgangers bleven staan terwijl anderen doorliepen. Tegenwoordig zie je dat niet meer, maar wordt er soms wel fatsoenlijk geprijsde projectie apparatuur aangeboden die eenvoudig aan te sluiten zijn op een ´S.M.A.R.T.´ apparaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in