Sancties tegen Rusland, energiecrisis, inflatie. De koude winter staat voor de deur. Voor EU-hoofddiplomaat Josep Borrell (75) kan het niet koud genoeg zijn. Nu is het tijd om te bewijzen dat we bereid zijn te sterven voor de idealen van de democratie, schrijft Exxpress.at.

Borrell heeft de temperatuur in flats van meer dan 17 graden Celsius een “misdaad tegen de Europese waarden” genoemd. Hij zou hebben gezegd: “We staan voor de keuze tussen vrijheid en comfort. We hebben er veel over gesproken dat we bereid zijn te sterven voor de idealen van de democratie, nu is het tijd om dat te bewijzen.”

Europa is een tuin, de rest van de wereld is een jungle

Over het algemeen staat Borrell niet bekend om zijn fijne aanpak. Enkele weken geleden heeft de hoofddiplomaat van de Europese Unie opnieuw voor opschudding gezorgd. Tijdens een evenement van de Europese diplomatieke academie in Brugge vergeleek Borrell Europa met een tuin, terwijl de rest van de wereld een jungle was.

Geen muur of hek ter wereld zal de tuin beschermen. De jungle groeit te snel en de muur zal daarom nooit hoog genoeg zijn. De Europeanen moeten dus de jungle in. “Anders zal de rest van de wereld ons op andere manieren en met andere middelen binnenvallen.” – Critici beschuldigden hem van kolonialisme en zeiden dat de woorden klonken alsof ze uit de 18e of 19e eeuw kwamen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EUROPESE UNIE DOSSIER

De geloofwaardigheid van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens ligt in ruïnes nadat de banden van de rechters met Soros aan het licht zijn gekomenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

43 REACTIES

 1. Deze “man” spreekt over misdaad? De enige misdaad die wij als volk gezamenlijk begaan is niets ondernemen tegen deze “mensen” die ons onderdrukken, leegroven en ons levensgeluk en vrijheid afnemen.

 2. Het einde van de vrijheid begon 2015 met de geplande invasie.
  Je owrd gewoon doodgegooit met allerlei en zoveel moeglijk tegelijkertijd.
  Vaccinatiepassen, het mileu, de burgeroorlog die schijnbaar het hele westen bedreigt enz. lekker het overzicht verliezen.

  • Verwarde mensen zijn bange mensen zijn controleerbare mensen… LAAT DE NAZI’S NIET IN JE KOP… laat je niet verwarren of ontmoedigen, dat is namelijk wat ze willen. WIJ zijn zo ongelooflijk in de meerderheid. Wacht maar tot ze een stap tever gaan. De wakkere groep is er klaar voor om ALLES te weigeren wat ze bedenken. Vertrouw op de mensheid. Vertrouw op de liefde. Het kwaad is hopeloos in de minderheid en als dat duidelijk wordt zullen ze heel heel heel snel uitsterven en de boeken in gaan als voorbeeld van hoe we egoïstische, sociopathische, psychopathische demonen kunnen herkennen. Iedereen met een hoge vibratie, die de mensheid en de liefde voor elkaar dient, is een mens… de rest (0,0013%) is een egoïstische demoon. De demonen gaan ALLES verliezen. In de nieuwe wereld zullen demonen simpelweg uitsterven omdat ze anti liefde en anti samen en anti mensheid zijn… egoïstische demonen denken ALLEEN maar aan zichzelf. Mensen denken aan elkaar, dienen elkaar en verspreiden liefde en mogelijkheden ipv angst.

 3. Ik zou t wel weten in zo een flat. Stroom aftappen in de gang voor mn elektrische kachel.en centrale systemen hebben lange buizen zodoende is t rond te pompen water heel heet.gewoon elektronica in je woning veranderen die de temp regelt

 4. weet je wat een misdaad tegen de EU waarden is?
  Je politieke plicht verkwanselen door de EU burgers energie te onthouden door domme sancties tegen de gasleverancier in te stellen.
  Wat een asshole…..

 5. En een biefstuk vreten van €300,-/kg op een klimaatzwendel bijeenkomst in Egypte is normaal.
  Ga vooral zo door, het in slaap gesuste gedeelte begint heel langzaam aan wakker te worden.

 6. Toch wel creatief om de tempertuur van je woning te koppelen aan democratie. Weten die EU-figuren eigenlijk wel wat democratie betekent?

 7. Vuile smeerlap.

  Zijn vieze satan leven is bijna voorbij en wil mensen die nog een hele leven voor zich hebben het leven zuur maken, voor hij de hellevuur ingaat.

  Hij denkt dat hij heerlijk kan rusten als hij met de gedachte sterft dat de levende mensen een een miezerige leven lijden.

 8. Afgelopen weekend was het koud in NL, Russische koude aldus MSM. Afgelopen weekend heerlijk de verwarming aan gehad en nog steeds, gas gestookt, hopelijk Russisch gas. Zondag een wandeling gemaakt in de natuur… heerlijk warm gebleven met een Russische bontmuts (helaas niet uit Rusland, maar bij AliExpress besteld, het gaat om het idee).
  Dus ik was en ben Rusland wel dankbaar voor de warme dagen!
  Geen slimme meter 🤫😀

 9. Tot ze een stap te ver gaan?

  Dat was maart 2020 toen ik in F
  asm de ketting werd gelegd.

  Klote proletariaat is verlamd en blijft verlamd!

 10. Het opheffen van privacy en totale transparantie 24/7 is het doel van de in wording zijnde satanische
  nieuwe wereld orde.
  Banken zijn bij uitstek geschikt en bereid om hieraan mee te werken.
  Hier en daar wat kritische geluiden, maar dat is voor de bühne.

 11. Bij hun op het kantoor is het nog steeds 23 graden en in hun dienstwoning stoken ze net zo hoog of hoger. Want alles wordt toch door de belastingbetaler betaald. Dus ze kennen de grootste onzin verkondigen die ze maar verzinnen, het geldt toch niet voor hun zelf.

 12. Aja, want temeer wij uitsparen,
  Temeer ze “elite” kan spenderen, je moet er maar opkomen.
  …ze…verwarmd zwembad…
  …ze …trips met privéjets…
  …ze … diners zonder.. ze bugs..
  …ze …privewagens op … ze fuel…
  Vul zelf aan graag…

 13. Aja, want temeer wij uitsparen,
  Temeer ze “elite” kan spenderen, je moet er maar opkomen.
  …ze…verwarmd zwembad…
  …ze …trips met privéjets…
  …ze … diners zonder.. ze bugs..
  …ze …privewagens op … ze fuel…
  Vul zelf bij

  • Beste Mensen

   Maarrreeh …
   Hoogezand daar is het heel koud hoor ??
   Mag wel warm stoken
   Borsele is ook dichtbij
   Als grond maar niet gaat verzakken
   Sterkte aan de mensen van die omgeving
   Oude bekende heele mooie plaats kom daar nog steeds wel eens

   Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here