Volgens Europol is de EU voorbestemd om meer en meer op Latijns-Amerika te gaan lijken, met welig tierende corruptie, wetteloosheid en geweld.

Europa’s hoogste politie-agentschap Europol waarschuwt voor een extreme toename van geweld op de Europese straten. Europol-directeur Catherine De Bolle spreekt tegen de “Welt am Sonntag” van een “niveau van geweld op de Europese straten dat wij nog nooit gezien hebben. Tot nu toe kenden wij dit alleen van Latijns-Amerika,” schrijft Epochtimes.de.

De Bolle beschreef de ontcijfering van de door Criminelen gebruikte chat-applicatie EnchroChat als een grote klap voor de georganiseerde misdaad. Dit heeft ons een heel nieuw inzicht gegeven in de manier waarop de georganiseerde misdaad de Europese veiligheid, de rechtsstaat en de democratie bedreigt. [Men kan zich afvragen wie daar verantwoordelijk voor is.]

Geweld, drugs en corruptie

Van de ongeveer 2.000 ton cocaïne die jaarlijks in het Andesgebied geproduceerd wordt, is nu 60 procent bestemd voor de Europese markt. In het verleden was het grootste deel van de productie bestemd voor de Amerikaanse markt.

Naast geweld en drugs is ook de omvang van de corruptie onderschat. Meer dan de helft van de criminele organisaties maakt gebruik van corruptie, bijvoorbeeld om havenarbeiders te laten meewerken aan drugssmokkel. Ook hier gaat het om zeer specifieke bedreigingen. “Criminelen nemen foto’s van de vrouwen en kinderen van het doelwit om hen onder druk te zetten om mee te werken.”

Tachtig procent van de criminele organisaties zou naast de illegale bedrijven ook legale bedrijven oprichten om hun geld wit te wassen. “De illegale handel infiltreert in onze economie en destabiliseert het systeem,” waarschuwde De Bolle.

  Reiner Fuellmich legt uit: Hoe de globalisten de Coronapandemie 10 jaar lang planden

***

Het was slechts een kwestie van tijd voordat omstandigheden zoals in Latijns-Amerika in Europa zouden heersen, waarbij een aantal steden in Zweden reeds geteisterd worden door straatgeweld. In Duitsland nemen de steek- en schietpartijen toe, goed op weg naar de Zweedse toestanden, schrijft Baron Bodissey.

Een blik op Mexico alleen al maakt duidelijk welke “rooskleurige” tijden de mensen in Europa te wachten zouden kunnen staan: Er is nu bijna geen gebied meer in het op één na grootste land van Latijns-Amerika waar de illegale maffia niet regeert. Men zou ook kunnen zeggen dat de georganiseerde misdaad het hele land als een octopus overspoelt, mede mogelijk gemaakt doordat de staat enerzijds niet in staat of niet bereid is en anderzijds vaak genoeg gemene zaak maakt met de kartels.

Onze politici hebben het gevaar natuurlijk niet onderschat, maar wisten precies waar ze mee bezig waren. Het is allemaal zo gepland, zodat Klaus Schwab, Bill Gates en George Soros met hun NWO-cavalerie binnen kunnen rijden en de peons kunnen redden van de slechteriken.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom is Klaus Schwab een superschurk uit een stripverhaal?
Volgend artikel44.821 doden en 4.351.483 gewonden na COVID-19 vaccins in Europese gegevensbank van bijwerkingen terwijl steeds meer Pfizer-fraude aan het licht komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • 👍🏻 Ja, ben benieuwd of corrupte gladjakker de Jonge bv dan nog zo blij is met zn opvallende schoenen. Zijn ook niet echt hardloopschoenen, dus dat komt goed.

 1. Het is deze keer eens niet een Nederlandse stad die bovenaan een drugslijstje prijkt, maar Barcelona. De Spaanse metropool krijgt de twijfelachtige eer de cocaïne-hoofdstad van Europa te zijn. Het Europees drugsagentschap heeft dat bepaald aan de hand van een analyse van afvalwater bij waterzuiveringsinstallaties. Onderzoekers zochten in 56 Europese steden naar resten van cocaïne, mdma, amfetamine en crystal meth. In Barcelona werd 965,2 milligram cocaïne per duizend inwoners per dag gebruikt. Dat is het hoogste ooit gemeten in de zeven jaar dat het onderzoek wordt uitgevoerd. Opvallend: Zwitserland staat met vier steden in de top tien. In ons land is het cocaïnegebruik relatief bescheiden. Alleen Amsterdam staat in de hoogste regionen van de lijst. Kijken we naar mdma-gebruik dan horen Nederlanders weer wel bij de grootverbruikers. Drie Nederlandse steden staan in de top 10. Amsterdam staat op 1.

  In Volendam, Edam en Monnickendam worden zo’n 1100 lijntjes coke per dag gesnoven, wat neerkomt op 1 lijntje per 40 inwoners per dag. Het onderzoek werd gedaan bij de rioolwaterzuivering in Katwoude, waarop onder meer het riool van Volendam uitkomt.

  Wat betreft het slikken van xtc neemt Volendam Europees gezien zelfs de derde plaats in. Koploper in deze lijst is Amsterdam, gevolgd door Eindhoven.

  De tijd dat je een gewone joint opstak 😛

  • Het is sinds jaar en dag bekend dat in het PVV-bolwerk Volendam flink wordt gesnoven, ondanks dat moedige moeders dit probleem bespreekbaar trachten te maken. Misschien kan FC Volendam-voorzitter Jan Smit als boegbeeld fungeren in een campagne tegen cocaïnegebruik.

 2. Zo ver is de EU dus qua regeerbeleid op achteruit gegaan. Eerder werd op Zuid-Amerikaanse landen neer gekeken. Nu zijn ze dus op hetzelfde spoor beland.En het wordt alleen maar erger. Als je nagaat dat een stroom ongeschoolde migranten Europa binnen stroomt moet het wel slechter worden.

  • In 1954 arriveerden in Amsterdam de eerste Turkse gastarbeiders en ondertussen werden autochtone nederlanders opgeroepen te emigreren, omdat de Nederlandse bevolking dreigde te groeien naar 18 miljoen inwoners in 2000. In 1975 heeft de ondemocratische EEG (sinds 1957) met landen uit het Midden-Oosten en de Maghreb het verdrag van Straatsburg getekend: een ononderbroken olieaanvoer in ruil voor – ongeschoolde – immigranten.
   In december 2018 heeft de eveneens ondemocratische EU het verdrag van Marrakesh ondertekend om de stroom gelukzoekers uit Azië en Afrika richting Europa een nieuwe impuls te geven.
   Dit is de werking van het Van Coudenhove-Kalergi-plan (sinds 1926) in optima forma. De Mockingbird press/ msm noemt dit plan consequent een extreem-rechtse complottheorie.

 3. Ja, drugs. Een machtig wapen om ons weerloos te maken. In de jaren 80 heb ik veel vrienden moeten verliezen door heroine. Eentje begon, de rest volgde, en voor ik het wist viel alles uit elkaar. Jammer, zo veel goeie gasten met mooie ideeen en idealen en vechtlust, Allemaal kapot door die fucking kut dope!
  Hoe breek je een mens!

  • Mijn vriendenkring ook allemaal dood aan de heroïne, allemaal eigen schuld. Ze werden niet gedwongen. Ik hou het bij een joint, en nog steeds als pensionado

 4. “Europol voorziet straatgeweld zoals in Latijns-Amerika”……let vooral op het woord “voorziet”…..

  Dijon 2020 is een goed voorbeeld van een vluchtende politiemacht en een totaal aan geweld en anarchie overgelaten burger bevolking….

  De titel geeft dus een aan interpol inzake dat ze iets voorzien…..ze voorzien niks, hun rapport is geen toekomstvisie maar zoiets als de lotto uitslag voorspellen NA de trekking….

  De echte terreur in Europa vind plaats tegen de eigen bevolking door de “eigen” politici en euro schoften. DAAR zit de bron van chaos en wanorde, van aftakeling en geweld.
  De mogelijkheden die Europa HAD om een goede plek te zijn om te leven en een toekomst op te bouwen zijn door politici en hun pers hoeren kapot gemaakt. We komen nu in een Corperate dictatuur, waarbij bedrijven hun wensen uiten en de politici en ambtenaren ze uitvoeren….voor burgers is er geen plaats als mens, enkel als tel eenheid.

  Sieg Heil EU parlement. Ga met Satan, want wat u god noemt is uw zelfgedrukte geld. Kunt u het met laag relief maken en voorzien van een laagje olie, dit inverband met het afvegen van de kont straks, als het gedrukt spul niks meer waard is…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in