Pixabay

Hezbollah-leider sjeik Hassan Nasrallah heeft naar verluidt een ultimatum gesteld aan de VS waarin hij eist dat Israël uiterlijk vrijdag instemt met een staakt-het-vuren in Gaza, anders zal hij “een algemene mobilisatie van sjiitische eenheden voor oorlog met Israël aankondigen en militaire operaties tegen Israël vanuit alle richtingen lanceren,” bericht Informationliberation.

Uit TASS, “Hezbollah mobiliseert strijders voor oorlog tegen Israël tenzij er een staakt-het-vuren is in Gaza”:

Leider van de sjiitische partij Hezbollah sjeik Hassan Nasrallah heeft via bemiddelaars een ultimatum gesteld aan de VS, waarin hij eist dat de militaire operatie van Israël in Gaza op 3 november wordt beëindigd, meldt de krant Al-Jarida uit Koeweit, die Iraanse diplomatieke bronnen citeert.

Volgens de bronnen zal sjeik Nasrullah, als de VS niet aan deze eis voldoen, in zijn televisietoespraak op vrijdag “een algemene mobilisatie van sjiitische eenheden voor oorlog met Israël aankondigen en vanuit alle richtingen militaire operaties tegen Israël lanceren.”

Al-Jarida merkt op dat de Hezbollah-leider het ultimatum overeenkwam met brigadegeneraal Esmail Qaani, hoofd van de Quds Force van de Iraanse Revolutionaire Garde, die dinsdag aankwam in de Libanese hoofdstad Beiroet.

Volgens de bronnen van de krant verklaarde generaal Qaani eerder tijdens een vergadering van de Iraanse Hoge Nationale Veiligheidsraad dat de regionale bondgenoten van Teheran de steun van het volk zouden kunnen verliezen als ze zich niet zouden “aansluiten bij de strijd om het Palestijnse volk te steunen”.

Hezbollah benadrukt de toespraak van Nasrallah al dagen.

Joe Biden sprak donderdag zijn steun uit voor een “pauze” onder vragen van een transgender rabbijn.

Ik vermoed dat dit opzettelijk is om tegenstanders van de oorlog er als clowns uit te laten zien.

  Israël goed, Rusland slecht - Ursula von der Leyen definieert wat "daden van pure terreur" zijn

Biden zei naar verluidt tegen de transrabbijn: “Ik denk dat we een pauze nodig hebben. Een pauze betekent tijd geven om de gevangenen eruit te halen … Ik ben de man die Bibi (Netanyahu) overtuigde om een staakt-het-vuren af te kondigen om de gevangenen vrij te laten. Ik ben de man die met (de Egyptische president) Sisi heeft gepraat om hem ervan te overtuigen de deur te openen.”

“Functionarissen van het Witte Huis verduidelijkten later dat de regering Biden geen voorstander was van een volledig staakt-het-vuren, maar wel zou aandringen op tijdelijke, lokale pauzes in de gevechten om hulp en vrijlating van gijzelaars mogelijk te maken,” meldde Al Jazeera.

De Israëlische militaire woordvoerder Daniel Hagari zei donderdag dat “Israëlische soldaten de omsingeling van de stad Gaza hebben voltooid” en dat een “staakt-het-vuren op dit moment absoluut niet aan de orde is”.

Uit een recente opiniepeiling bleek dat de meerderheid van de Amerikanen voorstander is van een staakt-het-vuren in Gaza, maar tot nu toe is Dick Durban de enige senator die oproept tot een staakt-het-vuren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Alles wijst erop dat de oorlog met Hezbollah op het punt staat te beginnen terwijl Iran de zwarte vlag hijstVolg Frontnieuws op Telegram

  De goden keren zich tegen het uitverkoren volk - Mammon tegen Israël, Mars tegen het Pentagon

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates riskeert levenslang achter de tralies op beschuldiging van kinderverkrachting
Volgend artikelKan je telefoon je onvruchtbaar maken? Alarmerend onderzoek naar dalend aantal zaadcellen waarschuwt mannen om ‘bewust te zijn’ van te veel mobiel gebruik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

11 REACTIES

 1. ….alles is ok hoor ! De beurzen stegen gisteren aanzienlijk, vandaag ook weer groen, olie noteert weer zoals op 6 oktober, inflatie is onder controle, in Hoerkraiene geniet men van een ‘patstelling’, 1000 palestijnen minder of meer maakt ni uit, kweken wel bij, de wind is ook wat gaan liggen ,het leven is weer normaal en mooi ooh zo mooi !

 2. En de schaapjes graasden verder…..met de pootjes in de blub en de oogjes hermetisch gesloten en ze graasden en graasden…..

 3. De uitroeiingsoorlog op weerloze burgers door het mythologisch “uitverkoren volk” moet nu echt stoppen en wel met onmiddellijke ingang.
  Uitverkoren tot wat ??? Het zionisme beschouwd enkel de joden als het uitverkoren volk en de staat en het grondbezit Israël is hun “goddelijk” recht.
  Een beschaafd mens anno 2023 kan deze gruwel echt niet meer nog langer aanzien.
  Blinken, US president in spé, joods internationaal linkse wapenhandelaar en joods oorlogshitser bij uitstek, landde ondertussen alweer in de contreien.
  Vrede ??? Què ????
  https://english.alarabiya.net/News/middle-east/2023/11/03/US-to-call-on-Israel-to-implement-localized-humanitarian-pauses-in-Gaza

 4. Prima stuk, maar het enige dat blijft hangen is die foto van dat manwijf. Wát een achterlijke wereld leven we toch in he, één grote freakshow.

  • Ik denk dat Hezbollah en Iran hier al lang rekening mee hebben gehouden en de Amerikanen wel eens een nare verassing te wachten kan staan.

 5. Werd tijd dat iemand met ballen opstond tegen die zieke geesten die Palestina in beslag hebben genomen omdat ze denken dat ze zooooo bijzonder zijn. Pak dat bijzondere maar van ze af hezbollah op dezelfde vernederende manier dan dat zij al 75 jaar de arme Palestijntjes vernederen.

 6. alles geven is hun Plicht… het is ook een Nu of Nooit…in het andere geval is de Arabische wereld…een Laffe wereld…doe Godverdomme Uw plicht*!!!!!

 7. Gezien de bolle taal van die efteling-figuur in Libanon zou je bijna de conclusie trekken dat Israël Hamas zo goed als eronder heeft.
  En Libanon was het Zwitserland van het Midden Oosten, totdat ook daar Arabische moslims de boel verstierd hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in