Er gaan momenteel berichten op het internet dat president Donald Trump een presidentieel bevel zou kunnen activeren om de nationale noodtoestand uit te roepen voor de verkiezingsfraude die de verkiezingen begin november hebben geteisterd. Hij wordt door zijn volgelingen aangespoord om “de Rubicon over te steken”.

Een paar dagen geleden werd informatie verspreid dat de Minister van Defensie van Trump een halt had toegeroepen aan het overgangsproces naar de regering van Joe Biden op het defensiehoofdkwartier Pentagon.

Dit werd afgewezen met de bewering dat men het personeel slechts extra vrije tijd tijdens de Kerstdagen had gegeven en dat het proces daarna zou worden voortgezet. Maar kort daarna kondigde Yohannes Abraham van Biden’s transitieteam aan dat er geen overeenstemming was en dat ze zich zorgen maakten over de stop.

Nadat Trump’s team alles heeft geprobeerd te doen wat in hun macht lag om de gemanipuleerde verkiezingsuitslag te laten veranderen, omdat ze van mening zijn dat Trump daadwerkelijk heeft gewonnen als men alleen de geldige stemmen telt, roepen zijn aanhangers nu de president op om “Rubicon over te steken” – een verwijzing naar toenmalige Julius Caesar die beschuldigd werd van verraad en de rivier met dezelfde naam overstak om een burgeroorlog te beginnen en de macht in Rome als dictator te grijpen.

Het zou ook in verband staan met deze door Julius Caesar gemunte uitdrukking ‘Alea iacta est’, ‘de teerling is geworpen’ (een teerling is een dobbelsteen).

Order 13848

Volgens presidentieel order 13848, die in september 2018 werd ondertekend, kan de zittende president de nationale noodtoestand afkondigen als er sprake is van buitenlandse inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Velen hopen nu dat Trump het bevel zal activeren.

  Natuurlijk weer geweld bij BLM: Politieagenten in New York ernstig gewond

Executive Order 13848, die naar verluidt juist is gecreëerd om het hoofd te bieden aan een situatie die nu is ontstaan, bepaalt dat vertegenwoordigers van de inlichtingendiensten van het land uiterlijk 45 dagen na een verkiezing moeten beoordelen of er enige vorm van invloed of inmenging door de regering van een ander land heeft plaatsgevonden.

“Allerlei soorten macht”

Volgens advocaat Sidney Powell, die met het juridisch team van Trump werkt om bewijs van verkiezingsfraude op te graven, kan de president de order gebruiken, wat hem “Allerlei soorten macht” zou geven om de onregelmatigheden te onderzoeken.

John Ratcliffe, Director of National Intelligence, moet nu de informatie presenteren van wat bekend is om te voldoen aan de eis voor een noodtoestand binnen 45 dagen na de verkiezingen. Het is echter onduidelijk of dit zal gebeuren.

Sensationele informatie

Als Radcliffe een rapport presenteert, zullen alle Amerikanen geschokt zijn, zegt Powell. Zij is ook van mening dat iets dergelijks nog nooit eerder in de geschiedenis van het land is voorgekomen en dat het hier en nu moet worden tegengehouden, anders zullen de Verenigde Staten nooit meer een vrije en eerlijke verkiezing hebben.

De speculatie werd zaterdag nieuw leven ingeblazen toen Trump’s team de onderstaande afbeelding op Snapchat plaatste, waarvan sommigen denken dat het verwijst naar de Rubicon rivier.

Ex-generaal Flynn: “Trump zou de strijdkrachten kunnen gebruiken om nieuwe verkiezingen af te dwingen”

Vorig artikelEx-generaal Flynn: “Trump zou de strijdkrachten kunnen gebruiken om nieuwe verkiezingen af te dwingen”
Volgend artikel“Bill Gates is het kwaad” –  Petitie om Bill Gates te onderzoeken voor ‘Misdaden tegen de Mensheid’ heeft inmiddels ruim 670.000 handtekeningen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  1. Nou laten we ’t ten zeerste hopen dat er hoop is voor de goed geïnformeerde mens. De stoicijns laaggeïnformeerde muilkorfschaap kan mij inmiddels niet zo veel meer schelen, die vinden alles prima wat Rutte roept. Als Trump Executive Order 13848 in het leven roept dan voel ik letterlijk de adrenaline, dopamine en serotonine in veelvoud door mijn lijf gieren. Gewoon het gevoel dat er nog leven op aarde is tussen al die volgzame gebrainwashde zombies.

  2. DOEN!!! Kan ie gelijk de linkse rotzooi opruimen; BLM, Antifa, foute burgermeesters en gemeentebesturen.

    Zou een beroepsverbod voor DEMS moetenkomen inde staten waar gefraudeerd is.

  3. Ik zeg DOEN! En opruimen daar, daarna oversteken naar Europa voor de grote schoonmaak!. Om te beginnen in Brussel dan Den Haag, Berlijn en Parijs

  4. Hopelijk doet hij het want hij is de enige die de elite kan stoppen om hun great reset plannen tegen te gaan en Biden is gewoon een schoothondje van China

  5. Mocht Trump het niet doen. Ze zullen hem vermoorden als hij president af is. The patriots hebben hem gesmeekt om samen op te trekken, veteranen, national guard, elke patriot met gun, is verplicht om de president bij te staan. Zo schrijft hun constitutie. Biden zullen ze niet accepteren. Patriots gaan nooit onder een socialistische heilstaat leven.
    Anders dan wij. 1917, 1918? Gaven wij het recht op wapens af, want de staat zou ons verdedigen. Honderd jaar later worden we verraden door blank uitschot, die ons willen omvolken met vreemd volk. Mochten we dit kunnen keren, dan zal er zeker moeten wprden gekeken naar de ongelijkheid tussen gewapende overheid/elite en onbewapende verraden burgers. Er zal een behoorlijke zuivering plaats moeten vinden, na tribunalen, van hele elite bloedljinen. bureaucraten, rechters, ambtenaren en activistisch gepeupel. Er moet een voorbeeld worden gesteld, die nog lang nadenderd in de geschiedenis. Winnen we niet, dan wordt het blanke ras uitgemoord. Ook die usefull idiots. Ben niet eens zeker of die oud elites, die de islam schromelijk hebben onderschat, dit kunnen overleven. Zij hebben een kanon, op het verraadde, alleenstaande volk, dus mug, losgelaten. Quillotines, brandstapels, executies, voor altijd op ons netvlies gebrand. We zijn vreselijk verraden. De schuldigen zijn onbetwist het meest laaghartige smerige volk wat zich ooit verenigd heeft in de geschiedenis op zo’n schaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in