De software-miljardair Bill Gates hoopte dat pedofiel Jeffrey Epstein zijn “connecties” zou gebruiken om Gates de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede te maken, onthult thedailybeast.com.

Begin mei meldden verschillende media dat Bill en Melinda Gates na 27 jaar huwelijk gaan scheiden. Vrij snel werd duidelijk dat het Melinda was die de echtscheiding had aangevraagd, en dat de reden hiervoor de contacten waren van Bill Gates met de pedofiele bankier Jeffrey Epstein.

Epstein werd in 2008 veroordeeld voor het seksueel misbruiken van een 14-jarig meisje. Tegelijkertijd zou hij zich nog aan 36 andere vrouwen en meisjes hebben vergrepen, hoewel hij daarvoor nooit is veroordeeld.

In juli 2019 werd Jeffrey Epstein opnieuw gearresteerd door de FBI op een vliegveld in New Jersey op verdenking van kindersekshandel. Hij stierf onder mysterieuze omstandigheden enkele weken na zijn arrestatie in zijn cel. Officieel wordt zijn dood geclassificeerd als zelfmoord.

Epstein zou minderjarige meisjes hebben geregeld voor machtige mannen, en de mannen vervolgens hebben gechanteerd. Zijn dood heeft dan ook aanleiding gegeven tot speculaties dat een of andere machtige persoon de dood van Epstein heeft geregeld om hem het zwijgen op te leggen.

Hoopte op een Nobelprijs

In het najaar van 2019 publiceerde de New York Times een artikel waarin stond dat Bill Gates een van de machtige mannen was die met Epstein omgingen en dat hij zijn relatie met Epstein begon na de veroordeling wegens seksuele misdaden. Dat Gates ervoor koos om een ​​relatie met een veroordeelde zedendelinquent te beginnen, verbaasde velen, en leidde er zo toe dat zijn vrouw Melinda hem verliet.

  Steeds meer cardiologen bevestigen: Covid-vaccinatie zeer toxisch voor hart en bloedvaten

Nu wordt de reden onthuld waarom Bill Gates met Epstein omging, ondanks het vonnis over seksuele misdrijven. Hij hoopte dat de beruchte pedofiel zijn contacten zou gebruiken zodat hij de Nobelprijs voor de Vrede zou winnen, een prijs waar hij naar verluidt ‘geobsedeerd’ door zou zijn.

“Hij dacht dat Jeffrey hem kon helpen, dat hij de juiste mensen zou kennen of op een of andere manier de zaken zou beïnvloeden zodat hij de Nobelprijs voor de Vrede zou krijgen, wat hij meer dan wat ook wilde”, vertelt een voormalige medewerker van de Gates Foundation aan de Daily Beast.

In 2013 regelde Epstein voor Gates een ontmoeting met de toenmalige voorzitter van het Noorse Nobelcomité, Thorbjørn Jagland, bij hem thuis in Straatsburg, Frankrijk. Onder het voorzitterschap van de voormalige socialistische premier kreeg de Amerikaanse president Barack Obama in 2009 de Vredesprijs. Gates heeft echter nooit de Vredesprijs gekregen.

“Ik denk dat hij uiteindelijk teleurgesteld was dat het niet lukte”, vertelt de voormalige medewerker van de Gates Foundation aan de Daily Beast.

Nu Bill en Melinda Gates gaan scheiden, moeten wij ook afscheid nemen van het “Covid-19 vaccins leiderschap” van de Microsoft miljardair

Vorig artikelKritiek op H&M’s modellen keuze
Volgend artikelVaccinatie tegen COVID kan verplicht worden voor elke buitenlandse vakantie, zeggen wetenschappers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Testwet: einde van onze privacy en vrijheid – Karel Beckman met Bas Filippini – 23/05-2021

  ‘Oproep aan Eerste Kamer: Stop de Testwet!

  Op 25 mei stemt de Eerste Kamer over de wet Testbewijzen COVID-19, die door de Tweede Kamer al is aangenomen.

  Volgens Bas Filippini, oprichter van privacy-waakhond Privacy First en partijleider van Vrij en Sociaal Nederland (VSN), is deze wet een “atoombom op onze privacy” en “afbraak van onze rechtstaat.”

  Filippin bood op 11 mei de Tweede Kamer een petitie aan, ondertekend door meer dan 154.000 mensen, waarin wordt gepleit “voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang.” Hij roept nu de Eerste Kamer op om tegen het wetvoorstel te stemmen. “Zij zijn onze laatste hoop.”

  Onder de testwet zal een negatief corona-testbewijs of vaccinatiebewijs verplicht worden voor toegang tot openbare gelegenheden, waaronder horeca, evenementen, sport en jeugdactiviteiten, culturele instellingen en het middelbaar en hoger beroepsonderwijs, op straffe van hoge boetes.

  Dit schendt volgens Filippini het recht op privacy, op lichamelijke integriteit, op bescherming van de persoonlijke levenssfeer, op deelname aan het culturele leven, het recht op onderwijs. Hij noemt de testwet “staatsterreur”.

  “Het medische probleem dat er is, moet je oplossen, maar deze wet staat niet in verhouding tot het probleem. Hij is volkomen disproportioneel.” Hij begrijpt niets van de politici en de rechters, tot aan de Raad van State aan toe, die dit laten gebeuren. “Waar zijn we in godsnaam mee bezig? Ik mis het morele kompas bij onze leiders. Je kunt dit voorstel niet met goed fatsoen goedkeuren. We moeten terug naar de basis van de rechtstaat.”

  De testwet zal waarschijnlijk worden gevolgd door een corona-app waarin medische gegevens van mensen worden opgeslagen. Uitbaters en eigenaren van openbare ruimten moeten vervolgens via de app controleren of bezoekers negatief getest zijn of gevaccineerd.

  Filippini ziet de wet als onderdeel van een bredere trend. “We gaan naar een boetesysteem, een dwangsysteem, een controlesysteem.” Hij noemt dit het Chinese model. “Het zal niet blijven bij medische gegevens. Wat ze willen is een digitaal identiteitsbewijs dat kan worden gebruikt als een social credit systeem zoals ze dat in China hebben.”

  De meeste mensen beseffen volgens Filippini niet dat het niet bij een “tijdelijke” wet zal blijven. “Het blijft maar doorgaan. In september komt er weer een nieuwe cyclus. Dan moet iedereen een booster-shot krijgen. Ik geloof niet dat het COVID-paspoort ooit nog weg gaat.”

  Hij roept burgers op om niet aan het systeem mee te doen. “Dit gaat echt te ver. Dit zijn atoombommen op onze privacy en onze vrijheid.”

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
  Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
  Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

  Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.’

  https://www.youtube.com/watch?v=jCr2Cni4bkY

 2. Is het niet logisch omdat Bill misschien betrokken was bij zo’n Epstein feestje, dat er dan iemand, toevallig iemand van de gates foundation, zo ineens spontaan met een reden aankomt waarom Bill daar ze tijd daar door heeft gebracht.
  Dat had dus niks te maken met wat er daar allemaal nog meer gebeurde, maar om zich bij Epstein binnen te slijmen voor een goed woordje ergens.
  Ik heb verder geen mening over wat Bill daar nou wel of niet gedaan heeft, maar het is verdacht.

 3. Alles wat naar COVID ruikt, stinkt en moet direct vernietigt worden i.n.c.l de makers de verkopers en de
  kopers .Wand dit is pas genocide.met voor bedachte rade .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in