13-jarig Italiaans meisje vergiftigd door voortdurend gebruik van mondkapje komt uit coma

0
© Ivan Radic / Flickr (CC BY 2.0)

Het voortdurende gebruik van een mondkapje draagt bij tot een overproduktie van kooldioxide die, vooral in geval van ademhalingsziekten, ernstige gevolgen kan hebben wanneer het opnieuw in het lichaam wordt gebracht. Dat hebben de artsen van het Regina Margherita-ziekenhuis in Turijn gezegd tegen de ouders van een 13-jarig meisje uit Aosta.

Het meisje lijdt aan astma en op een dag voelde zij zich tijdens een aanval erger dan gewoonlijk: “Ik krijg geen adem”, zei zij tegen haar moeder die, zich bewust van het gevaar, onmiddellijk de alarmcentrale waarschuwde.

De ademhalingscrisis werd door het personeel van het Parini-ziekenhuis als ernstig omschreven, en na haar te hebben verzorgd en gecontroleerd of zij geen andere aandoeningen had, werd het meisje naar het ziekenhuis van Turijn heeft overgebracht, bericht Aostaglocal.it.

Het meisje bleef twee weken in het ziekenhuis, terwijl haar ouders, die haar niet konden ontmoeten wegens het strikte protocol tegen het coronavirus, bijna dagelijks heen en weer reisden tussen Aosta en Turijn om op de hoogte te worden gehouden van de vorderingen van hun dochter.

De artsen van de afdeling intensieve zorgen van het Regina Margherita hebben het leven gered van het meisje, dat positief reageerde op de behandelingen en, na te zijn geïntubeerd en verdoofd met geneesmiddelen, langzaam weer zelfstandig ging ademen, en werd zij uit het ziekenhuis werd ontslagen.

Op dat moment onthulden de artsen aan haar ouders dat de oorzaak van de ademhalingscrisis niet het gebrek aan zuurstof of lucht in de longen was, maar het feit dat zij teveel “zelfgeproduceerd” kooldioxide had ingeademd, dat wil zeggen, gegenereerd door de eigen ademhalingsactiviteit van het kind, ook gecompliceerd door het overmatig gebruik van het chirurgisch masker om zichzelf tegen het Coronavirus te beschermen.

  Duitse apotheker wil geen mondkapjes verstrekken aan AfD-stemmers

Toen de kooldioxide via de mond naar buiten kwam, stuitte het op de door het weefsel opgeworpen barrière en deze factoren, samen met de astmatische pathologie, veroorzaakten de crisis.

Duitse neuroloog: Mondkapje leidt tot hersenbeschadiging

Vorig artikelBill Gates heeft zijn eigen Jeffrey Epstein probleem
Volgend artikelDerde van de Denen wijzen Covid-19 vaccin af
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in