Een viraal bericht op sociale media waarin wordt onthuld hoeveel Bill Gates heeft geprofiteerd van de Covid-pandemie werd in slechts twee dagen meer dan twee miljoen keer bekeken, bericht Infowars.

Het populaire X-account Pelham deelde de post en schreef: “Bill Gates kocht aandelen in BioNTech (de partner van Pfizer voor zijn mRNA Covid injecties) in september 2019… slechts maanden voordat de pandemie werd aangekondigd…”

“Gates kocht 1.038.674 aandelen tegen een pre-public offering prijs van $18,10 per aandeel…” legde de gebruiker uit.

Het bericht vervolgde: “Gates dumpte zijn aandelen in november 2021 tegen een gemiddelde verkoopprijs van $300 per aandeel… Gates zei op dezelfde dag: “We hebben een nieuwe manier nodig om de vaccins te maken, want de vaccins *hielden de overdracht niet tegen*”, ondanks al zijn eerdere beweringen van het tegendeel. Het is bijna alsof Gates wist dat Covid-19 zou worden vrijgegeven, en hij wist ook dat de vaccins nooit waren ontworpen om de overdracht te stoppen.”

Het bericht is accuraat, zoals opgemerkt door Jordan Schachtel in januari, toen hij rapporteerde over SEC-dossiers waaruit bleek dat “het belang van de Gates Foundation in BioNTech in de loop van het derde kwartaal van 2021 van 1.038.674 aandelen naar 148.674 aandelen ging, waardoor de positie van Gates in de fabrikant van mRNA-vaccins met 86 procent van de gehouden aandelen afnam.”

  Bill Gates' in laboratoria gekweekt vlees onthuld: "Echt gruwelijk"

“Zoals u hieronder kunt zien, heeft Gates toevallig de markt perfect getimed door de aandelen te verkopen tijdens het best presterende kwartaal van BioNtech,” merkte hij op in het artikel, samen met een grafiek.

In juli 2022 schreef Dr. Joseph Mercola een grondig artikel waarin hij uitlegde hoe Pfizer handig profiteerde van de Covid-pandemie.

Zelfs NBC gaf in januari toe dat de Covid-pandemie de inkomsten van Pfizer in 2022 naar een recordbedrag van $100 miljard dreef.

Bekijk de video hieronder waarin Alex Jones een video deelt van het moment dat Bill Gates eindelijk toegaf dat de klonter-prikken niet werken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAls mensen niet voor zichzelf kunnen zorgen, worden ze gek
Volgend artikelEen bericht voor Lt. Kolonel (gepensioneerd Amerikaans leger) Daniel Davis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Bill Gates. Misschien wel de grootste massamoordenaar sinds stalin, mao en pol pot. Recentelijk een miljoen dollar overgemaakt naar het rivm. Maar geen enkele belangenverstrengeling hoor, echt niet. Geloof ons maar op onze blauwe ogen.

  • Lees de literatuur over Stalin. Deze man was niet door en door slecht,aar draaide door toen hij giga macht had en paranoïa werd.

   Die hoop stront, billie g, zit vanaf geboorte in de te rijke alles is van mij bubbel.

   • Niet door en door… hij liet alle artsen in Moskou vermoorden omdat hij ze niet vertrouwde. Maar een klein beetje slecht… ammehoela, deze man was knettergek.

 2. Hartstikke mooi nieuws, maar als je dit dan weer leest vanochtend:
  (Telegraaf) LIVE | “Oranjefans stromen naar Den Haag, politici worden gestyled”
  dan heb ik weinig hoop voor de toekomstige prikrondes.. anyway, they get what they deserve, hopefully.. fools

  • Je leest het in een concentratiekamp krant die maar één taak heeft… om de lezer te demoraliseren.

   Stop met het lezen van de DPGgroep of Mediahuis, eigendom van twee families, want kranten bestaan helemaal niet meer.

 3. De prik moest ook niet werken.
  Want als mensen beter werden verdien je er niet meer aan.
  Er komt elke keer een nieuwe en die MOETEN we nemen.

 4. Zie voor de achtergronden : het boek van Robert Kennedy JR – ‘De gevaarlijkste dokter op aarde’ :
  over decennia lang, planmatig ontwikkelen van “virussen” en “vaccins”.

 5. Das toch maar weer mooi in de pocket
  20 miljoen inkoop en doet weg voor 330 miljoen
  Dat laat je niet op de grond liggen.

  Gelijk maar weer wat van die voeding supplementen besteld
  Wat was het ook weer: colloid silver en adenogroom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in